Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya kizlar kaan hocayla görüstüm haploid cikmasi iyi dedi sperm bulma sansi yüksek dedi isterseniz esiniz hazirlanmadan tese yapalm dedi napicam cok kararsizim hazirlansammi hazrlanmasammi
Canım sen ne dusunuosun sonradan keşke hazirlansaydim diyip pişman olmak var bulunup kalitesini kaybederse daha cok uzulursun lütfen esinle ver bu kararı ınsallh bulunur Allahın izniyle Rabbim yardımcıniz olsun benim de kafamda bi sürü soru var esime soruyom benxe öylemi böylesi diye hakkımızda hayırlısı olsun ins btuss

11 aydir tedavideyiz esimin 2.tesesi olcak ilk tüp denememiz
11ayda 2. tese mi bana ilk dr dedi senide hazırlayacaz tesede çıkmazsa haploidleri deneriz şans düşük ama denermiş olursunuz dedi sonra dedi istersenz hazırlanma çıkarsa deneyin dedi bende heveslendim tabi kabul etmedim denemek istedim tüp bebek nasıl birşey miş yaşamış oldum sende içinden ne geliyorsa onu yap bence...

Öyledeee hazirlanipda bulunmassa diye düsünüyoruum kafam cok karisik vallahi yaaa

Evet ilk tesemizi direk tedavisiz olduk hicbisey yapmadan bilmiyorum ya hazirlansam bulunmassa fiyorum kafam karisik yurtdisindan gidicez maddi manevi yipraniyoruz

canımm bizde evlendikten sonra öğrendik azoyu ama öncesinde öğrenseydim de evlenmekten vazgeçmezdim. çünkü çok seviyorum eşimi. biz evlenene kadar ne mücadeleler verdik. ve evlenirken iyi günde kötü günde diye söz verdik. Rabbim isterse verir.eğer nasibimizde yoksa zaten hiçbir sebep olmasaydı da olmazdı. sebepsiz infertilite yaşayanlara bak. olmaması için sebep yok ama olmuyor. Çünkü Rabbim ''OL'' demiyor. Boşver böyle şeyler düşünüp te kendini üzme. Şeytanın vesveseleri,oyunları bunlar.

Evet ilk tesemizi direk tedavisiz olduk hicbisey yapmadan bilmiyorum ya hazirlansam bulunmassa fiyorum kafam karisik yurtdisindan gidicez maddi manevi yipraniyoruz
bulunursa eger .saklamada bir sıkıntı olmuyorsa saklananlarla hazırlan ozaman zahmetli bir süreç sonuçta çıkmazsa senden toplanan yumurtalarda boşa gidecek bana yumurta toplanırken narkozda vermediler çok acı çekmiştim.. özeldemi olacak tüp devlettemi ...?çıkma oranı yüzde kaç?

Hazirlanicam esimle karar verdikk genart da yaptiricaz insallah haploid cikdigi icin doktor cikar diyo bakalmmm

canım biz tese olduk esim hic yatmadı bile doktor ilaç falandaa vermedi. morarma varsa başka bi sıkıntı vardır ihmal etmeyin
Bizde çok morarma var bakalım bu gün gidemedi eşim yarın gitcek hastaneye niye böyle oldu bizde anlamadik

Canim hic ihmal etmeyin size antibiyotik vermedilermi kaan hoca bize vermisti 10 gun falan icti sukur agrisi sizisi morluk falan hic olmadi bir an once doktora gosterin
Canım antibiyotik verdi yarın gitcek doktora sürekli kanama var yarısında bende çok uzuluyom bu duruma

Yarabbim sen bizlere merhamet et kimseyi evlat hasretiyle yakma yardimet Allahim nerde varsa dualarimizi kabulet .Hayirli cumalar canlar
Aminn amin amin rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimize nasip etsin inşallahhhhh

haklısın canım Raabim hepimize anne olmayı nasipetsin hayırlısıyla...

bende katılıyorum ilk duyduğum andan beri aklıma hiç anne olamamak gelmedi,eşimin üzülmemesi kendine bunu dert etmemesi için uğraşıyorum Allahımın verdiği her şeye razı olmak, bizim için olumsuz bir şey gibi görünürken belki hakkımızda hayırlıdır gerçeğini kabullenmek gerek ama tabiki elimizden geleni de yaparak :) çevre eş dost durumları bizi en yıpratan şey belki ama bu da bizim sınavımız.önceleri daha bu durumları bilmezken tüp yaptırmam Allah vermiyorsa bir sebebi vardır belki ben iyi anne olamayacağım veya çocuk hayırsız olacak ısrarla olmasına çabalamam diye uçuk bir düşüncedeyken şimdi yaşayınca gördüm ki büyük konuşmamak elimizden geleni sabırla yapıp hayırlısını dileyip gerisini Allah a bırakmak lazım .Çünkü bu uğraşlar da bir sınav uğraşmak olumsuzluklar uzun süreçler karşısındaki dayanma gücü de bir sınav. Allah eşlerimizin eksikliğini göstermesin iyi bir kul olursak( ki ben ibadetlerimde çok ta iyi değilim ama) sınavımızı şükrederek ve sabrederek verirsek belki bize gerçek dünyada verir çocuklarımızı. Daha yolun çok başındayım diye böyle düşünüyorum belki ama şuan ki düşüncelerim böyle benim. Allah hepimize çevremizde tv de sosyal medya da gördüklerimize karşı dayanma gücü versin amin çünkü beni en etkileyenlerden biri doğum fotoğrafları bu aralar . Biraz bilgi paylaşmak dışında oldu ama birbirimize güç olmalıyız çünkü başka halimizden bilen anlayan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…