Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen öle. daha önce nerde deneme yaptınız. sizin azo sebebiniz ne acaba...ve eşiniz tese oldu anladığım kadarıyla neden tutunmuyor. doktorlar bir bilgi vermişmiydi.
2 kez ayni merkezde tedavisiz fsh yüksekti deneme yaptik canim. İkisinde de sperm bulundu. Ilkinde transfer oldu negatif sonuc aldik. İkincinin embriyo gelisimi durdu transfer olamadı canım. Sebep olarakta sperm ve yumurta kalitesi fazla iyi değildi dendi. Fsh yüksek olma sebebi de artık ya varikoselden ya da ateşli hastalık geçirmiş eşim ondan. Bilemiyoruz canım. Murad hocanın tavsiyesi ile ileri derece varikosel vardı eşimde ameliyat oldu.

kızlar bişey sorucam çakşır suyu kullanan var mı bi arkadaşa kaan hoca tavsiye etmemiş bende artık içirmiyorum çobançökerten aldım onu içircem çobançökertende fsh yi yükseltiyo muydu düşürüyo muydu eşim sen bu gidişle beni daha kötü yapıcan diyo şaşırdım vallahi ne kullancaz

anladım hayırlısı inşllh. Rabbim yardımcımız olsun....

Cakşıra herkesin bunyesı aynı tepki mi verır bilmiyorum ben bir ay verdim denemek amaçlı lh14 du 19 fırlamiş fsh 30 du 36 olmuş vermiyorum artık çoban cokerten çayı yapıyorum bu ayda onu denicez

Cakşıra herkesin bunyesı aynı tepki mi verır bilmiyorum ben bir ay verdim denemek amaçlı lh14 du 19 fırlamiş fsh 30 du 36 olmuş vermiyorum artık çoban cokerten çayı yapıyorum bu ayda onu denicez
Biz hiç ölçtürmedik valla kimbilir yükselmiştir bizimkiside

Kızlar merhaba,azospermi morfoloji oluyor değil mi?kruger testinde morfolojisi benim eşimin %2 çıktı.Şans varmı acaba ya?Bir de ilişki sonrası çok az geliyor spermi neyapmak lazım acaba*

Merhaba arkadaşlar bugün yine bi hamilelik haberi aldim benden 10 yaş küçük olan bi tanıdığımdan artık kafamda sunlari cevaplamaya calisiyorum Allahım bu durumu bizlere neden vermiştir çok sevdiği icinmi yoksa işlediğimiz ve anlayamadığımız günahların cezası olarak mi, o kadar acı cekiyorumki isyan etmekten korkuyorum her an , öyle anlar oluyoki yaşadığım şehirden kaçmak istiyorum sizler neler düşünüyorsunuz yoksa ben cokmu derin yaşıyorum

Canım bu dediğin iki şeyde azolularda daha kötü oluyor ibrahim saraçoğlundan duydum sakın yedirme eşine bunları

Canim cogu zaman bende cok düsünüyorum neden bizim basimiza geldi hangi günahın bedeli bu diye sonra tõvbeye geliyorum Rabbimin isine karisilirmi elbetteki vardir bi bildigi diyorum sabrediyorum ama o kadar cok aci cekiyorumki yüregime taş oturdu artik herkesden uzaklasmak istiyorum

Merhaba canım bendede aynı siz en azından duyuyorsunuz benim karşımda ve alt katımda benden sonra evlenen iki eltim ikinci çocuklarına hamile görüncem hamile diğer görümcem yeni doğum yaptı etrafım bebekkerle dolu ama ben boş yaşıyorum çok zorŕrrr

Bende bazen ölmek istiyorum uyuyup hiç uyanmamak

Rabbimin bi bildigi vardir rabbim sevdigi kullarini imtihan edermis demekki bizde onlardaniz ne güzel allahim insallah imtihanimizi kolaylastirir zorlastirmasin sabredelimki sonu güzel bitsin insallah

Biz elimizden geleni yapalim tedbir bizden taktir ondan hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…