- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
2 kez ayni merkezde tedavisiz fsh yüksekti deneme yaptik canim. İkisinde de sperm bulundu. Ilkinde transfer oldu negatif sonuc aldik. İkincinin embriyo gelisimi durdu transfer olamadı canım. Sebep olarakta sperm ve yumurta kalitesi fazla iyi değildi dendi. Fsh yüksek olma sebebi de artık ya varikoselden ya da ateşli hastalık geçirmiş eşim ondan. Bilemiyoruz canım. Murad hocanın tavsiyesi ile ileri derece varikosel vardı eşimde ameliyat oldu.aynen öle. daha önce nerde deneme yaptınız. sizin azo sebebiniz ne acaba...ve eşiniz tese oldu anladığım kadarıyla neden tutunmuyor. doktorlar bir bilgi vermişmiydi.
Hem de her ay bazenarkadaşlar sizin de benm gibi kendiliğinden bir mucize olmasını bekleğiniz oluyor mu.???? ;'(
anladım hayırlısı inşllh. Rabbim yardımcımız olsun....2 kez ayni merkezde tedavisiz fsh yüksekti deneme yaptik canim. İkisinde de sperm bulundu. Ilkinde transfer oldu negatif sonuc aldik. İkincinin embriyo gelisimi durdu transfer olamadı canım. Sebep olarakta sperm ve yumurta kalitesi fazla iyi değildi dendi. Fsh yüksek olma sebebi de artık ya varikoselden ya da ateşli hastalık geçirmiş eşim ondan. Bilemiyoruz canım. Murad hocanın tavsiyesi ile ileri derece varikosel vardı eşimde ameliyat oldu.
Cakşıra herkesin bunyesı aynı tepki mi verır bilmiyorum ben bir ay verdim denemek amaçlı lh14 du 19 fırlamiş fsh 30 du 36 olmuş vermiyorum artık çoban cokerten çayı yapıyorum bu ayda onu denicezkızlar bişey sorucam çakşır suyu kullanan var mı bi arkadaşa kaan hoca tavsiye etmemiş bende artık içirmiyorum çobançökerten aldım onu içircem çobançökertende fsh yi yükseltiyo muydu düşürüyo muydu eşim sen bu gidişle beni daha kötü yapıcan diyo şaşırdım vallahi ne kullancaz
Biz hiç ölçtürmedik valla kimbilir yükselmiştir bizimkisideCakşıra herkesin bunyesı aynı tepki mi verır bilmiyorum ben bir ay verdim denemek amaçlı lh14 du 19 fırlamiş fsh 30 du 36 olmuş vermiyorum artık çoban cokerten çayı yapıyorum bu ayda onu denicez
Belkide duşmuştrBiz hiç ölçtürmedik valla kimbilir yükselmiştir bizimkiside
Canım bu dediğin iki şeyde azolularda daha kötü oluyor ibrahim saraçoğlundan duydum sakın yedirme eşine bunlarıkızlar bişey sorucam çakşır suyu kullanan var mı bi arkadaşa kaan hoca tavsiye etmemiş bende artık içirmiyorum çobançökerten aldım onu içircem çobançökertende fsh yi yükseltiyo muydu düşürüyo muydu eşim sen bu gidişle beni daha kötü yapıcan diyo şaşırdım vallahi ne kullancaz
Canim cogu zaman bende cok düsünüyorum neden bizim basimiza geldi hangi günahın bedeli bu diye sonra tõvbeye geliyorum Rabbimin isine karisilirmi elbetteki vardir bi bildigi diyorum sabrediyorum ama o kadar cok aci cekiyorumki yüregime taş oturdu artik herkesden uzaklasmak istiyorumMerhaba arkadaşlar bugün yine bi hamilelik haberi aldim benden 10 yaş küçük olan bi tanıdığımdan artık kafamda sunlari cevaplamaya calisiyorum Allahım bu durumu bizlere neden vermiştir çok sevdiği icinmi yoksa işlediğimiz ve anlayamadığımız günahların cezası olarak mi, o kadar acı cekiyorumki isyan etmekten korkuyorum her an , öyle anlar oluyoki yaşadığım şehirden kaçmak istiyorum sizler neler düşünüyorsunuz yoksa ben cokmu derin yaşıyorum
Merhaba canım bendede aynı siz en azından duyuyorsunuz benim karşımda ve alt katımda benden sonra evlenen iki eltim ikinci çocuklarına hamile görüncem hamile diğer görümcem yeni doğum yaptı etrafım bebekkerle dolu ama ben boş yaşıyorum çok zorŕrrrMerhaba arkadaşlar bugün yine bi hamilelik haberi aldim benden 10 yaş küçük olan bi tanıdığımdan artık kafamda sunlari cevaplamaya calisiyorum Allahım bu durumu bizlere neden vermiştir çok sevdiği icinmi yoksa işlediğimiz ve anlayamadığımız günahların cezası olarak mi, o kadar acı cekiyorumki isyan etmekten korkuyorum her an , öyle anlar oluyoki yaşadığım şehirden kaçmak istiyorum sizler neler düşünüyorsunuz yoksa ben cokmu derin yaşıyorum
Bende bazen ölmek istiyorum uyuyup hiç uyanmamakCanim cogu zaman bende cok düsünüyorum neden bizim basimiza geldi hangi günahın bedeli bu diye sonra tõvbeye geliyorum Rabbimin isine karisilirmi elbetteki vardir bi bildigi diyorum sabrediyorum ama o kadar cok aci cekiyorumki yüregime taş oturdu artik herkesden uzaklasmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar bugün yine bi hamilelik haberi aldim benden 10 yaş küçük olan bi tanıdığımdan artık kafamda sunlari cevaplamaya calisiyorum Allahım bu durumu bizlere neden vermiştir çok sevdiği icinmi yoksa işlediğimiz ve anlayamadığımız günahların cezası olarak mi, o kadar acı cekiyorumki isyan etmekten korkuyorum her an , öyle anlar oluyoki yaşadığım şehirden kaçmak istiyorum sizler neler düşünüyorsunuz yoksa ben cokmu derin yaşıyorum
Aman canim benim Allah korusunBende bazen ölmek istiyorum uyuyup hiç uyanmamak
Biz elimizden geleni yapalim tedbir bizden taktir ondan hakkimizda hayirlisi olsunAllahım a artık şöyle dua ediyorum eğer nasip etmediyse nolur unuttur bize bu isteme duygusunu al içimizden sok al yuregimizi taslastir hiç değilse verdiğin ömrün geri kalanını acı çekmeden geçirelim Gençliğimiz geçip gidiyo
AminnnAllahım merhamet et bize insanlarada vicdan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?