Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yanlış anladıysam kaan hoca çakşır suyunu tavsiye etmedi demişsin ben eşime içiriyorum ama çakşır suyunu çoğu kimse tavsiye ediyo bende napcağımı şaşırdım içirsem mi içermesem mi acaba?

Eşimin hormon değerlerine göre bîze önermedi belki sizde fayda sağlayabilir

kızlar hormon tahlili yaptırdık yeni fsh 19 olmuş e2 47 olmuş tetesteron daha çıkmamış..
bu e2 neden yüksek ki bizim gibi yüksek olan var mı kızlar
çok canım sıkıldııııııııııı

Canim e2 ostorejen hormonu cok yuksek degil ama yukselms biraz bizim de bi ara yuksekti testesteron belli degil demssn genelde testesteronu fsh ve e2 baskilabiliyo.

pazartes günü belli olacak canım..
nisan ayında ki testte fsh 12, lh 7.8, e2 29, testestoron 7 miş
bekledikçe yükseliyor mu acaba ben anlamadım yaa

pazartes günü belli olacak canım..
nisan ayında ki testte fsh 12, lh 7.8, e2 29, testestoron 7 miş
bekledikçe yükseliyor mu acaba ben anlamadım yaa
Aslinda cok iyiyms testesteron. Belki biraz dusmstr ama kotu degil bnce. Biz arimidex kullaniyoruz ostorejeni baskilayip testesteronu artiriyo

Ben eşimi çok ama çok seviyorum ama bu sorunlar benide korkutuyor ilerde ne kadar daha bu acıya dayanırım bilmiyorum şimdiden huzurumuz çocuk için bozuluyor eşimi çok sevmeme rağmen bu sorunu bilseydim asla evlenmezdim bu sorun dünyamı hayatımı mahf etti tabi eşimede üzülüyorum ve onu bu sorun için bırakmayıda düşünmüyorum

Merhaba arkadaşım sana da hak veriyorum ben nasıl yaparım ne hissederdim bilemiom ama tek bildiğim zor bir sınav zor bi imtihan Rabbim geçmeyi nasip etsin hepimze biras bahsedermisin kendinden kaç yıldır bu yollasin iz tesede bulundumu sanırım altı deneme yapmisin öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…