Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm çıkışı varmi sizin

Evet canım bahsederim tabi birbirimize yardımcı olmalıyız benim 7 tane negatif denemem var hiç bişekilde hamilelik oluşmadı bu kasım ayında son denenemi yapmıştım mikro tese işleminde 10 tane sperm bulundu sekiz yumurtaya işlem yapıldı birtane üçün gün embriyosu oluştu ama tutmadı negatif oldu diğer 6 denememde bu denemenin hemen hemen aynı oldu ve sonu hep hüsran eşimde çıkan spermlerin 100de 98 anomalili oluyor bu yüzden embriyolar tutunmuyor böyle benim hikayem 13 yıldır evliyim 10 yıldır tüp bbebekle üğraşıyorum

15 yıl sonra ettim hamile kaldı hemde imkansız diyorlardı bende şoktayım şimdi anne çokta öyle aylarca tedavi olmadı malatyada

Rabbim herseyin hayırlısını versin bu yol uzun engabeli ama ins mucizemiz gelir zor zamanlar geçiriyoruz Rabbim sikintilarinizdan ferah çıkmanızi nasip etsin ins ❤ bizimde zor zamanlar ikiz oldu sizin yanınızda tabiki yeniyız iki yıldır mücadele veriyoruz ama evliigimizin ilk günlerinde üzüntüler üzüntüler hepiniz aynı yoldayım Rabbim tüm arkadaşlarıma banada içinde anne duygusunu yasatsin lütfen sizde yılmayiniz ve sağlıklı olduğumuz için şükredelim bejim gibi olan arkadaşlar la keşke tanışıp muhabbet edebilmek ama burasıda bi nevi iyi gelio bütün tedavilerinizi özeldemi oldunuz anormal çıkan spermler bi sebebi varmi neden ne yani genetik filan mi ins en yakın zmanda bir mucize olur sizin içn dualarimiz sizinle

Arkadaşlar kaan aydos esimden fish testi istedi haftaya yaptırmayı düsünüyoruz genartaa.Hastaneyi henüz arayıp bilgi almadik acaba gitmeden de örnek gönderebiliyomuyuz çünkü Ankara dışında oturuyoruz ve bu ne kadar güvenilir olur yardımcı olursanız sevinirim...

Benim için bilmek fark etmezdi eşimi çok ama çok seviyorum onunla üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yok bütün tedavi yollarını deneyeceğiz olmadı evlat edinmeyi düşünüyoruz şuan evliliğinin 6.yılındayız ve ilk günkü gibi birbirimize aşkla bakıyoruz Rabbim herkese karşılıklı sevmeyi nasip etsin

Canim bildigim kadariyla istanbulda subesi var hatta bi arkadas orada yaptiriyor hic bir sıkıntı olmadigini soyledi kaan hoca bize 3 gunluk perhiz istiyolar

Öncelikle bunun bir sorun değil bir rahatsızlık olduğunu düşünmek daha yararlı bence. Rabbim seninde kaderine yazmış bunu. Sadece onun kaderi değil yani belki rabbim evlat sahibi olmamayı senin kaderine yazdı da eşini vesile kıldı. Bence bu şekilde düşünmek bizim evliliklerimizde sevginin, saygının ve huzurun anahtarı....

Merhaba çıkan spermler anomali sebebi bilinmiyor bütün denemeleride özelde yaptım 5 tüp bebek merkezinde denemelerim oldu ve sonuç hep aynı bunun hep aynı sonuç vermesi bana hep üzüntü verdi ne yapacağımı nasıl devam edeceğimi bilemiyorum sevgiler

Katılıyorum sana arkadaşım sevgi saygı bir ömür inşallah ne dedik biz evlenirken hastalıkta sağlıkta bir ömür söz verdik çok zor ya

merhaba arakadaşlar
eşimin değerleri şöyle e2 41.8, total testesteron 1.9, serbest testesteron 15.95, FSH 2.0, LH1.1, inhibin b 14.2
sonuçları bu şekilde.eşim azosperm, sıfır sperm, murat başar hocayla görüştük geçen hafta,bu sonuçlara istinaden pregnşy 5000 önerdi haftada bir kez vurulacak, toplam 6 ay boyunca, sonra yeni kan talili yaptırıp göndereceğiz, uygun gördüğünde micro tese yapacak.siz ne düşünüyorsunuz.bilenler paylaşırsa çok sevinirim.

zor canim zor haklısın ama imtihan neolur dayanıklı olmaya çalış Rabbim sen yar ve yardımcınız ol Rabbim içine ferahlık versin ins arkadasim

Arkadaşım merhaba sonuçlarınız birçoğumuza göre çok iyi ama altı ay iğne kullanılıpta test yaptrmak saçma geldi bana en azından iki ayda bir test yaptırıp sonuçlara göre iğneler değiştirilebilir yada eklenebilir yada çoğaltılabilir tabi doktor daha iyi bilir ama arkadaşlardan duyduklarım bu şekide sizin azo sebebi nedir allah şifanızı versin

bende sidetr katılıyorum 6 ay çok uzun süre gibi bana.bize ilk tansel hoca iğne verdiğinde 1 ay kullanıp tahlil yaptır demişti onu kullanamadık.şimdi başka bi hoca da 3 ay kullanıp tahlil yapılacak dedi. yani haftada 1 kez 6 ay cok uzun murat hoca bu işin prof u tabi bizim ne haddimize üstüne laf demek ama burdaki örneklere göre uzun bi süre tek iğneyle ama aynı tedaviyi gören başka arkadaşlar varsa yazar inşallah örnek olur

Günaydın canlar bizde Murat hocada 7 aya yakındır tedavideyiz. Tedavi öncesinde hormonlarımızda lh e2 prolaktin iyi durumda fsh oldukca yüksek 40 larda idi. 4 ay kadar pregnly kullandik. 6 haftada bir kan istedi. Ast alt ve hormonları mail yoluyla gorustuk her defasında. Daha sonra 2.nci iğneye başladı. Aslında 2. iğneden 1-2 ay sonra test istedi bizden de, ama biz dayanamayip diğer iğneye baslamadan tedanin 2. ve 3. ayında spermiyogram yaptırdık sonu hüsran Şu anda hormonlar normal düzeylerde. Bu ay sonu ya da ocak bası gibi 3. tüp bebeğe başlayacağız inşAllah. Murad hoca tedaviye başlayınca tese öncesi bir spermiyogram daha yapalım çıkmazsa tese yapacağız dedi. Bu arada iceride sperm üretimi tedavi ile 3 aydan önce oluşamıyor. Bir ay sonra yapılan testin pek bir anlamı yok o yuzden canlarım. Tevekkül edicez, önce Allah'ımıza sonra da dr.larımıza emanetiz. Onlara güvenecegiz yapılacak bir şey yok kader arkadaşlarım. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin

benim eşim de 6 hafta kullandı bu iğneyi işe yarıyor. büyük ihtimalle teseye hazırlıyor eşini.

aynı durumdayız canım. nasılda durumlarımızın benziyor

aynı durumdayız canım. nasılda durumlarımızın benziyor
Canım benim benziyordur ya, üzülmek yok hakkımızda hayırlısı olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbim'in takdirine kalmış. Rabbim hayırlı yazılar yazsın, sonuç ne olursa olsun yazısına boynumuz kıldan ince

aynen öle. daha önce nerde deneme yaptınız. sizin azo sebebiniz ne acaba...ve eşiniz tese oldu anladığım kadarıyla neden tutunmuyor. doktorlar bir bilgi vermişmiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…