Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi diyelim iyi olalım biraz içim sıkılıyor dönem dönem oluyor böyle alıştım artık sen nasılsın canım

kızlar iyi akşamlar eryasu canım aynı sorunlar bizdede var ama benim aptallaıgım ve cahilliğimden oldu ilk duyar duymaz kimseye söylemeden eşimle benim aramda kalsaydı salak gibi ne oldugunu bilmeden paylaştık ama keşke dilimizi arı soksaydıda saklayabilseydik

insan cocugunun acisini paylasir derstek olur nasil insan bunlar ya
ben en iyiyisi paylasmayim kimseyle.bende paylassam daha iyi saniyordum offff

sag ol canim iyi bende.....hepizin derdi ayni hepimiz her gun ayniyiz canim bu dertten kurtulana kadarda boyle devam edecek malesef allah yardimcimiz olsun canim

hepimiz ayrı yerlerde ayrı hayatlar yaşıyoruz ama hepimizin ortak bir derdi var....Amin canım daha bekletmesin bizi

günaydın kızlarr....

aman kızlar sizlerin kaynanası nekii benim kaynanatör halen sorun bende diye ısrar edip duruyo oğlu ameliyat olduğu halde sorunun kendisinde olduğunu ısrarla söylesede inanmıyo hatta birinde bende senle doktora gelecem soracam dedi durdu bende k....dan dinledim üstüne üstlük sağda soldada sorunun bende olduğunu oğlunu tekrar evlendireceğini söylüyomuş kabire sığmayasıca her gördüğümde yok şurda bir kadın var rahim çekiyo ilaç hazırlıyo hemen çocuğun oluyomuş burda bir hoca var yazıyomuş çocuğun oluyomuş şunu iç bunu iç inatla vazgeçmiyo dayanamayıp yüzüne vursam bile halbuki çok iyi biliyor ettiği beddualar tuttu yüzümüze karşı allah size murad yüzü göstermesin dedi durdu eşimede bizzat ayrı söylemiş zatı muhterem beni hiç istemedi hatta düğün günüm bile bozmak için elinden geleni yaptı ama nafile istediği olmadı gerçi düğünümmü oldu cenazemmi oldu anlamadım sırf sevinmesin diye yüzümü güldürdüm ama hala içimde dert allaha haval ettim kendisini o haklıyıda haksızıda biliyo..tam 10 yıl oldu halen böyle...çok şükür çocuğum olmasada eşimle mutluyum huzurum var her istediğimde olur modern bir eşim var varsın huzurum olsunda eşimle çocuğum olmasın rabbim nasıl uygun görüyorsa öyle yaşarım kaderimizde ne varsa çekeriz burada olmasa ahirette mutlaka rabbim nasip eder gönlümüzün muradını.....sabah sabah içimi boşaltım mesajları okuyunca dayanamadım kızlar affola.....

zamandan haber varmı

Icime dogdu Allah sana tez zamanda bebek verecek.

inanamıyorum ya ne biçim insanlar bunlar senden kaynaklanan sorun olsa ne olucakmış yani. Terbiyesizlik bu çok sinirleniyorum. bu cahillik arkadaşım boş ver hiiiçç kafana takma bana da yapmaya çalışanlar oldu Sen eşine bak kapatın kapınızı anlatma hiç bişey artık onlara ayrıntıya girdikçe daha çok eşeliyorlar olunca da inşallah bu kötü moralle mücadelelerle yine de başardık dersin Bu işte en çok senin morale huzura ihtiyacın var.

kızlar günaydın isra benim doktorum özel deyildi hastanedeki rukiye hanım ilgilendi murta sönmezerde benim bizzat doktorumdu oda bi tek tahlillerle ilgileniyodu işte

kızlar GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.dün akşam pc gidip geliyodu giremedim bir türlü şimdide kimse yok çıkıyorum...

kızlar günaydın isra benim doktorum özel deyildi hastanedeki rukiye hanım ilgilendi murta sönmezerde benim bizzat doktorumdu oda bi tek tahlillerle ilgileniyodu işte

umut olsun merhaba,,okudugum kadarıyla sen bu konuda bilgilisin.umarım hersey gönlünce olur.benimde sorunum aynı,fakat bizim fsh,testestron vss hepsi normal.onumuzdeki ay tedaviye baslıcaz.dgerler normal olunca çıkma ihtili ne kadar sence??

angell fsh lh ve testeronunuz nasıl canım aceba degerler normal olup azospermi hiç bişeyden kaynaklanmıyorsa normal yoldan sperm cıkışı saglanabilir burda tese de sperm bulunmayıp sonra bi takım ilaçlarla normal yoldam sperm cıkışı olan arkadaslar oldu hatta birisi gecenlerde dogum sizin durummunuz tam nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…