Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla yolun oyle basındayız kii...sizler tecrubelisiniz.hicbirsey bilmiyoruz.yanlıs birseylerde yapmak istemiyoruz.

canım nette araştırmakla işin içinden çıkamıyorsun benim sana tavsiyem istanbul emre ankara kaan aydos zaten kaan bey ilaç tedavisi uyguluyor bunun sonucunda kendiliğinden çıkış bile olabiliyor ama diğer dr ilaç tedavisinin işe yaramadığını söylüyor hemen tese öneriyor bence kaan bey...mail at o sana gerekeni söyleyecektir...

sağol canım, adet olmuş iyiyim demek iyiyim diyeyim iyi olayım boshayallersmile böyle bi içim sıkılıyo falan, belkide havadan izmirde hava çok kapalı yağmurlu ohaoldumsmile

canım bu yazdığın teknikleri hangi merkezlar kullanıyo?

belgin..istanbul olur bize.cunku ankarada kalacak yer vss sorun olur..

kızlar iyi akşamlar nasılsın ben yine bugün bi efkarlıyımki anatamam

kızlar mrb ıyı aksamlar! UMUTOLSUN canım nasılsın arkadasım ?sordugum soruları gormedın sanırım umarım bır sorun yoktur canım ,kıb KADER mrb canım ıkımız varı canım mıllet yaprak dokumunumu ızlıyr aceb:) nasılsın

nasılsınız kızlar
ya zaman ne çabuk geciyor bu gece son inşallah yarın gece sabaha karşı 4 gibi herif geliyor

gamzecim eryasu sagolun
kizlar bende bilmiyorum nasil oldugumu bu azo verken biz iyi olamayacagiz sanirim üzülüyorum icim yaniyor ben bisey yokmus gibi mutlu olmaya calisiyorum cevreme karsi ama gün gectikce zor geliyor artik.alllahim hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda hepimizi bu derttten kurtarsin

kızlar iyi akşamlar ben bu azo illetrinden nefret ediyorum kızlar yine zor durumdayım etrafımdaki herkes o kadar anlayışsızki anlatama ne olur yarınn için bana dua edin

merhaba arkadaşlar sürekli sizi takip ediyorum pek yazmadım ama. fikirlerinize ihtiyacım var 7 ay önce eşimin azsoperm oluğunu öğrendik hormonlar testisler normal.. çift taraflı varikosel çıktı 5 ay önce ameliyat oldu eşim daha test vermedi 6 ay dolmasını bekledik.10 haziran için emre bakırcıoğlundan randevu aldık sperm testini de orada verecek eşim izmirliyiz emre beyi çok iyi diye duydum birde istanbulda kalacak yerimiz olduğu için emre beyi tercih ettik .. sormak istediğim 1-2 günde işimiz biter mi ne gibi tahlil ler istiyor emre bey ilaç tedavisi uyguluyor mu yoksa direk tese mi diyor? inşallah varikosel ameliyatının faydası olmuşturda teseye falan gerek kalmaz ne gibi aşamalar bekliyor bizi bilmiyoruz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim .. bu yolda olan herkese allahım güç versin kolaylık versin

lamvay canım benim eşimde 6 ay o ilacı kullandı testesteron hormonunu yükseltiyo ve fsh hormonunu düşürüyo proxedde bi çeşit vitamin

tesekkurler canim ilacimz daha dun geldi istetmistik turkiyeden.
kullanim olarak nereye uyguluyosunuz,esim sabah kullandi karin bolgesine surdu,
omuz arasi falanda yaziyoda ,merak ettim?

eminecim hoşgeldin aramıza.emre bey doğru bi seçim.tahliller 1 günde biter.sadece ister mi bilmem ama genetik testin sonucu hemen çıkmıyo.onun içinde beklemenize gerek yok sonradan aryıp öğrenebilirsiniz.emre bey azospermide tedaviye pek inanmıyo.ama yinede ilaç önerdiği bazı hastalar oluyo.bize önermemişti çünkü herşeyimiz normaldi.bu yüzden hemen m tese yaptı ve malesef bulunamadı.şimdi ankara ünv. tüp bebek merkezinde kaan aydos var onda tekrar başladık tedaviye.burda birçok arkadş ona gidiyo.kaan bey önce uzun bi süre tedavi ediyo.emre beyden sonra ona da gidin derim ben.sabah gidip akşam dönebilirsinz kalmaya gerek yok.yada mail atın anlatın durumu cevap veriyo.allah yardımcın olsun canım hepimiz için zor bi dönm gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…