valla yolun oyle basındayız kii...sizler tecrubelisiniz.hicbirsey bilmiyoruz.yanlıs birseylerde yapmak istemiyoruz.
Katılıyorum. Angell74. Benim eşimde tek 5 yaşında indirilmiş testis var. azospermi nedenini herkes buna bağlıyor. Ben üretim sorunu olup olmadığını yani ameliyatta bulunabilme şansının tahmininde kullanılan bir yöntem araştırdım hep ama olumlu bir şey söyleyen yok. %85 doktor ameliyat dışı hiç bir yöntemin hiç bir faydası yok derken %15 çok nadir de olsa ilaç veya bitkiselle normal çıkış olabileceğini söylüyor. deniyoruz umutla bakalım. Benim tespitlerimde özellikle azospermi sorunu olan her 5 çiftten yalnızca 1 inin eve çocuk götürebildiği. O bir çift nasıl olabileceğiz bilmiyorum. her merkezde imsi ve mini-ivf uygulanabilse belki 5 çiftten 2 si 3 ü eve çocuk götürebilecej ama ne yazık ki Türkiyede şu an 4 yerde imsi ve imsisi olmayan bir yerde de mini ivf var. kopuk ve bağlantısız. İmsi olmayan yerler. bir önemi yok diyor. olan yerler süper mucize diyor. karmakarışık herşey.
Allah doğru hayırlı yere yönlenmeyi nasip etsin hepimize
belgin..istanbul olur bize.cunku ankarada kalacak yer vss sorun olur..canım nette araştırmakla işin içinden çıkamıyorsun benim sana tavsiyem istanbul emre ankara kaan aydos zaten kaan bey ilaç tedavisi uyguluyor bunun sonucunda kendiliğinden çıkış bile olabiliyor ama diğer dr ilaç tedavisinin işe yaramadığını söylüyor hemen tese öneriyor bence kaan bey...mail at o sana gerekeni söyleyecektir...
kızlar iyi akşamlar nasılsın ben yine bugün bi efkarlıyımki anatamamhavalarad bi garip.ondanda için sıkılıyor olabilir.
kizlar kimsecikler yok nerdesiniz:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
lamvay canım benim eşimde 6 ay o ilacı kullandı testesteron hormonunu yükseltiyo ve fsh hormonunu düşürüyo proxedde bi çeşit vitamin
merhaba arkadaşlar sürekli sizi takip ediyorum pek yazmadım ama. fikirlerinize ihtiyacım var 7 ay önce eşimin azsoperm oluğunu öğrendik hormonlar testisler normal.. çift taraflı varikosel çıktı 5 ay önce ameliyat oldu eşim daha test vermedi 6 ay dolmasını bekledik.10 haziran için emre bakırcıoğlundan randevu aldık sperm testini de orada verecek eşim izmirliyiz emre beyi çok iyi diye duydum birde istanbulda kalacak yerimiz olduğu için emre beyi tercih ettik .. sormak istediğim 1-2 günde işimiz biter mi ne gibi tahlil ler istiyor emre bey ilaç tedavisi uyguluyor mu yoksa direk tese mi diyor? inşallah varikosel ameliyatının faydası olmuşturda teseye falan gerek kalmaz ne gibi aşamalar bekliyor bizi bilmiyoruz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim .. bu yolda olan herkese allahım güç versin kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?