Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin kutlayacak başka şey yokmuydu arkadasım genclikmi kalmış spor mu klamı bizim hayatımız dünümüz bugünümüz yarınımız hepside azospermi olmuş

evet degerlerini normal en azından bizimkilere bakarak normal canım aceba azospermi bi hastalıktanmı(kabakulak vs) yoksa genetikmi inmemiş testismi yoksa ailedenmi geliyo bunlar azosperminin sebeblerinden sana tavsiyem kaan aydosu ara yada mail at ksaydos@ttnet mail adresi, o sizi yönlendir sakın bilinmeyen bi doktora gitmeyin adımlarınızı emin atın herkese güvenmeyin

canım cok tesekkür edrim..görünen bi ateşli hastalıkta yok gibi..oyle şaşkınım kii....ankara bizim için zor olur ..büyük ihtima istanbul emre bey olucak..birde ben yaşımdan dolayı normal çıkışı bekleyemem 33 yasındayım.burdaki dr."bence tese ile cıkıs olur" dedi ama ben o zamanlar tese, microtese azosperm vss bihaberdim...yeni yeni kendimiz geldik ve dusunmeye basladık.

angel canım emre bey ilaçla tedaviye pek önemriyo ama emre bey önce ilaçla tedavi ediyo cıkış olup olmayacagına karar veriyo egerki mersinde oturuyorsanız kaan bey cok mantıklı ama başka şehirde oturuyoranız orasını bilemem

kızlar profilimde bazı degişiklikler yapmak istiyorum fotograflarımda ama olmuyo

20-25 kadar doktorla bu konuyu konuşmuş biri olarak diyebilirmki çıkma ihtimaliyle ilgli değerlere bakarak hiç bir şey söylenemez. Kabaca her 2 kişiden birinde geçmişi ve şu anki durumu ne olursa olsun mikrotesede sperm bulunabiliyor. söylenebilen bu? bana göre büyük bir bilinmezlik büyük bir belirsizlik.

Fsh max. 12 olmalı 16.9 üretim bozukluğunu düşündürtebilir. çok normal sayılmaz.

demmi,bende senin gibi dusunuyorum...ama degerlerin normal olması yinede umutlandırıyor beni..aynen dr yazdıgımı dedi..bellilki uzun ve zor bir yol bizi bekliyor, sperm bulunmasıylada kalmıyor .tüp bebekde eve gotürülen cocuk ilk denemede yüzde 25 gibi bi oran..

demmi olsun yinede 80 lerde olan hastalar var arkadasınki şuan için normal sınırlarda sayılır allah diledikten sonra azospermli hasta bile normal yolla bebegi olur

Katılıyorum. Angell74. Benim eşimde tek 5 yaşında indirilmiş testis var. azospermi nedenini herkes buna bağlıyor. Ben üretim sorunu olup olmadığını yani ameliyatta bulunabilme şansının tahmininde kullanılan bir yöntem araştırdım hep ama olumlu bir şey söyleyen yok. %85 doktor ameliyat dışı hiç bir yöntemin hiç bir faydası yok derken %15 çok nadir de olsa ilaç veya bitkiselle normal çıkış olabileceğini söylüyor. deniyoruz umutla bakalım. Benim tespitlerimde özellikle azospermi sorunu olan her 5 çiftten yalnızca 1 inin eve çocuk götürebildiği. O bir çift nasıl olabileceğiz bilmiyorum. her merkezde imsi ve mini-ivf uygulanabilse belki 5 çiftten 2 si 3 ü eve çocuk götürebilecej ama ne yazık ki Türkiyede şu an 4 yerde imsi ve imsisi olmayan bir yerde de mini ivf var. kopuk ve bağlantısız. İmsi olmayan yerler. bir önemi yok diyor. olan yerler süper mucize diyor. karmakarışık herşey.
Allah doğru hayırlı yere yönlenmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…