angell cıktınmı canım
angell cıktınmı canım
evet degerlerini normal en azından bizimkilere bakarak normal canım aceba azospermi bi hastalıktanmı(kabakulak vs) yoksa genetikmi inmemiş testismi yoksa ailedenmi geliyo bunlar azosperminin sebeblerinden sana tavsiyem kaan aydosu ara yada mail at ksaydos@ttnet mail adresi, o sizi yönlendir sakın bilinmeyen bi doktora gitmeyin adımlarınızı emin atın herkese güvenmeyin
umut olsun merhaba,,okudugum kadarıyla sen bu konuda bilgilisin.umarım hersey gönlünce olur.benimde sorunum aynı,fakat bizim fsh,testestron vss hepsi normal.onumuzdeki ay tedaviye baslıcaz.dgerler normal olunca çıkma ihtili ne kadar sence??
20-25 kadar doktorla bu konuyu konuşmuş biri olarak diyebilirmki çıkma ihtimaliyle ilgli değerlere bakarak hiç bir şey söylenemez. Kabaca her 2 kişiden birinde geçmişi ve şu anki durumu ne olursa olsun mikrotesede sperm bulunabiliyor. söylenebilen bu? bana göre büyük bir bilinmezlik büyük bir belirsizlik.
20-25 kadar doktorla bu konuyu konuşmuş biri olarak diyebilirmki çıkma ihtimaliyle ilgli değerlere bakarak hiç bir şey söylenemez. Kabaca her 2 kişiden birinde geçmişi ve şu anki durumu ne olursa olsun mikrotesede sperm bulunabiliyor. söylenebilen bu? bana göre büyük bir bilinmezlik büyük bir belirsizlik.
demmi,bende senin gibi dusunuyorum...ama degerlerin normal olması yinede umutlandırıyor beni..aynen dr yazdıgımı dedi..bellilki uzun ve zor bir yol bizi bekliyor, sperm bulunmasıylada kalmıyor .tüp bebekde eve gotürülen cocuk ilk denemede yüzde 25 gibi bi oran..
angell1974 nasılsın arkadaşım..
angell1974 nasılsın arkadaşım..
meraba kızlar opuyorumnanaktan nasılsın belgin
başkada kimse yok galiba boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?