Gözünüz aydın umut oldunuz bize Rabbim sağlıcakla kucağına almanızı nasip etsin ins ❤merhabalar bhcg degerim 1300 cijti sanırım artik hamileyim diyebilirim :) doktor 2 hafta sonra kese icin cagirdi. insallah hersey yolunda gider. Rabbim herkes nasip etsin. azospermi de bebek sahibi olmak hayal degil unutmayin umutlu olun.
Ayyy canim benim cok sevindim rabbim bizlerede nasip etsinn insallahmerhabalar bhcg degerim 1300 cijti sanırım artik hamileyim diyebilirim :) doktor 2 hafta sonra kese icin cagirdi. insallah hersey yolunda gider. Rabbim herkes nasip etsin. azospermi de bebek sahibi olmak hayal degil unutmayin umutlu olun.
İnsallh bacim ins bizde yaşar miyiz o duyguları Rabbim sen herkese nasip et ins arkadaşımıza da sağlıklı gebelik getcirmesini nasip etsın masallah barikallahAyyy canim benim cok sevindim rabbim bizlerede nasip etsinn insallah
Çok şükür Allahıma ne güzel bir haber bu. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli, hayırlı bir bebiş dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah...merhabalar bhcg degerim 1300 cijti sanırım artik hamileyim diyebilirim :) doktor 2 hafta sonra kese icin cagirdi. insallah hersey yolunda gider. Rabbim herkes nasip etsin. azospermi de bebek sahibi olmak hayal degil unutmayin umutlu olun.
Canimm gozunuzaydin insaAllah tum hamileligin saglikli gecer saglikla kucagina alirsin bebegini.merhabalar bhcg degerim 1300 cijti sanırım artik hamileyim diyebilirim :) doktor 2 hafta sonra kese icin cagirdi. insallah hersey yolunda gider. Rabbim herkes nasip etsin. azospermi de bebek sahibi olmak hayal degil unutmayin umutlu olun.
Gözünüz aydın umut oldunuz bize Rabbim sağlıcakla kucağına almanızı nasip etsin ins ❤
Ayyy canim benim cok sevindim rabbim bizlerede nasip etsinn insallah
amin insallah hepiniz dualari iyi dilekleri icin tesekkur ederim arkadaslar Rabbim herkese nasip etsin Umudunuz u kaybetmeden devam edin tedavilerinize.Canimm gozunuzaydin insaAllah tum hamileligin saglikli gecer saglikla kucagina alirsin bebegini.
Canım merhaba ben yaşadığım icin cevaplamak istedim. Rabbim nasip ederde sperm çıkarsa ki ins çıkar. Seni alıyorlar. Söyle söyleyim Can'ım masaya yatıp esimin yanına gitmem toplasan 30-35 dakika surdu canim.cok az veriyorlar biter bitmez uyandırıp yatağa aliyolar uyanman 5 dakikayı falan Aliyo. Sonra çıkıyorsun. Ben baya çabuk uyanıp kendime gelmiştim normalde üzerini giymek icin esleri çağırıyorlar ben çağırmayın dedim çıkıp giyinip yanına gitmiştim. Bide bünyeyle alakalı sanırım esimin 1-1.5 saat sürmüştü kendine gelmesi basını falan tutamıyordu. Tabi onların işlem biraz daha farklı olduğu icin olabilir.cvp yeterli olduysa sevinirim canimYumurta toplama işlemi nasıl bir işlem kızlar anesteziyi çok mu veriorlar
İşte size söylemek istediğim bu bizde baş anomalisi 100de 98döllenmemesinin sebebi baş anomalisi galiba sizde azo deilde globozosperm var ve işiniz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsunSimdi eski rapora baktim da . birinde %20 bas anamolisi yaziuor. Digerinde %60 anormal bas yaziyor
Cnm bu tese den ince anlaşılıyor mu sizde sperm çıkıyor baş mi yokİşte size söylemek istediğim bu bizde baş anomalisi 100de 98döllenmemesinin sebebi baş anomalisi galiba sizde azo deilde globozosperm var ve işiniz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun
İşte size söylemek istediğim bu bizde baş anomalisi 100de 98döllenmemesinin sebebi baş anomalisi galiba sizde azo deilde globozosperm var ve işiniz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun
Detaylı sperm testinde çıkıyor sperm başı var ama normal deil anormal oluyorCnm bu tese den ince anlaşılıyor mu sizde sperm çıkıyor baş mi yok
Kaan hocada tedavi oldu eşim sonuç aynı mikro tesedede aynı sperm çıktı 7 negatif denemem var bir ay oldu negatif alalı şimdilik hiç birşey yapmıyorum sadece bu gün gittim keçi boynuzu özü ve pekmezi ve sperm güçlendirici kürler deneyip öyle bir daha tüp bebek denemeyi düşünüyorumCok sagol moral oldun. Tedavi olarak ne yapiyorsunuz peki
gozun aydın cnm allah saq salım kucaqına almayıda nasıp etsın ınsallah cnmmerhabalar bhcg degerim 1300 cijti sanırım artik hamileyim diyebilirim :) doktor 2 hafta sonra kese icin cagirdi. insallah hersey yolunda gider. Rabbim herkes nasip etsin. azospermi de bebek sahibi olmak hayal degil unutmayin umutlu olun.
Kaan hocada tedavi oldu eşim sonuç aynı mikro tesedede aynı sperm çıktı 7 negatif denemem var bir ay oldu negatif alalı şimdilik hiç birşey yapmıyorum sadece bu gün gittim keçi boynuzu özü ve pekmezi ve sperm güçlendirici kürler deneyip öyle bir daha tüp bebek denemeyi düşünüyorum
Amin başarılı olan arkadaşımızın adı nedirHadi hayirlisi olsun bakalim. Yedi denemenin hicbirinde embriyo olusmadi mi yani. Bi topikte ayni sorundan dolayi muzdarip biri basarmis gebe kalmis. Allahin ol demesi iste bizde elimizdn geleni yapiyoruz. Taktir Allahindir.ne yapalim. Bir sperm bir yumurta hepsi bul:)) hadi herkese mutlu aksamlar. Bebegimziin sesi ile uyanmak dilegiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?