testis atrofisi var ama çok değil.hormon değerleri çok anormal olmdığı için hipo demiyorlar sanırım.hormonlarla oynayıp riske girmek istemiyorlar.ama ameliyat olmuş oluyoruz sonuçta boşuna.konyada 2 dr a göründük.celalettin hocaya gideceğiz bir de.hayırlısı bakalım:)Kime gittiniz bilmiyorum ama hipo tanısı çok kolay konuluyor ve tedavisi en kolay olanı inşallah hipodur eşiniz ama öyle olsaydı doktorunuz söylerdi
Bizimle aynı kaderi paylasiyorsunuz sizin fsh degeriniz yuksekmi eşinize ne gibi bir tedavi uygulandı iğne vsBizimde aynı durum iki tese iki deneme yine negatif tutunamadılar simdi nedenlerini arıyorum
Canım benim eşim aynı durumda ilk tüp bebek yaptırdığımda hamile kaldım ama düşük yaptım ikincide tese yaptılar o hiç tutmadı martta dondurulmuş ve sperm çıkanlarla denicez bakalım inşallah yavrularımıza kavuşuruz2. tedaviye başlarken oligoastenoteratozoospermi ile ilgili iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ... aranızda bu sorunla mücadele eden var mı ?
yıkamadan önce 1 yıkamadan sonra 40-50 motil spermimiz var
ilk denemede 2 embriyo transfer edilmişti tutmadı malesef
Fsh yüksek ancak doktor testestoron seviyesinin yukseltilmesinin tesede çıkış olabileceğini soyledi ve olduda tese oncesi iki ay arimidex kullandıBizimle aynı kaderi paylasiyorsunuz sizin fsh degeriniz yuksekmi eşinize ne gibi bir tedavi uygulandı iğne vs
Arimidexse gerek yok sadece keçiboynuzu ozu ve caksir suyu artırıyor testesteronu fsh yi düşürmek için birşey yapmasını dr bu arada nerde tedavi oldunuzFsh yüksek ancak doktor testestoron seviyesinin yukseltilmesinin tesede çıkış olabileceğini soyledi ve olduda tese oncesi iki ay arimidex kullandı
Cnm siz mufit gunele gitcektiniz yanlış hatırlamıyorsam ne yaptınız gittinizmiArimidexse gerek yok sadece keçiboynuzu ozu ve caksir suyu artırıyor testesteronu fsh yi düşürmek için birşey yapmasını dr bu arada nerde tedavi oldunuz
Yok canim vaz geçtik dr hakkında olumsuz şeyler duyunca bizde kaan aydosa gittik tedaviye orda basladikCnm siz mufit gunele gitcektiniz yanlış hatırlamıyorsam ne yaptınız gittinizmi
Keçiboynuzu da kullandık biz acıbadem hstanesinde olduk sizArimidexse gerek yok sadece keçiboynuzu ozu ve caksir suyu artırıyor testesteronu fsh yi düşürmek için birşey yapmasını dr bu arada nerde tedavi oldunuz
Sizde demi motil sperm çıkıyo canimCanım benim eşim aynı durumda ilk tüp bebek yaptırdığımda hamile kaldım ama düşük yaptım ikincide tese yaptılar o hiç tutmadı martta dondurulmuş ve sperm çıkanlarla denicez bakalım inşallah yavrularımıza kavuşuruz
Biz üniversite hastanesinde olduk sizin fsh degerinizi düşürecek ilaç kullanmadinizmi fsh değeri yüksek olduğu halde size tese yapmışlar bizimde aynı şekilde yüksek iken olduk ameliyatı cikanlarda zaten tutunmuyor sizin pataloji sonucunu da ne yazıyorKeçiboynuzu da kullandık biz acıbadem hstanesinde olduk siz
Bizde pataloji yapılmadı ilkinde olmayınca ikinci tese yapıldıBiz üniversite hastanesinde olduk sizin fsh degerinizi düşürecek ilaç kullanmadinizmi fsh değeri yüksek olduğu halde size tese yapmışlar bizimde aynı şekilde yüksek iken olduk ameliyatı cikanlarda zaten tutunmuyor sizin pataloji sonucunu da ne yazıyor
Sizin durum farklıymış pataloji yapılmadan nasıl tedaviye başlamışlar hayret azospermi nedeniniz neymiş peki ama bunuda patoloji sonucu olmadan sadece değerlere bakıp söylemişler keşke 2teseyi olmadan tedavi olsaymissiniz 3 tese bile olsanız sonuç aynı olur sizin için fsh yüksek sizin büyük ihtimal testislerde sperm üretmiyor tıkanıklık falan olsaydı fsh düşük olurdu bu arada sakin keçiboynuzu ve caksir kullanmayin zararını görürsünüz fsh dahada yukselirBizde pataloji yapılmadı ilkinde olmayınca ikinci tese yapıldı
Evet canım yıkama öncesi 2 3 yıkama sonrası 50 üzeri çıkıyor ilk tüp bebeği bu çıkanlarla yaptırdık hamile kaldım 6. Haftada düşük yaptım ikinciyi başka merkeZde yaptırdım hiç sperm yok dediler ben yalan söylediklerini düşünüyorum teseye aldılar eşimi ve 6 tüp sperm çıktı donduruldu ve ikincide 3 embriyo konulmasına rağmen tutmadı dondurulmuş spermleri bahçeciye taşıcaz Allah izin verirseSizde demi motil sperm çıkıyo canim
Bizdede yikama sonrasinda motil sperm çıktığını söylediler gerekirse tese yapıcak ama sperm testini yaaa bayan gelir hocanın yanına hocam ben iki teste de baktık ikisindede sperm çıkmıştı geri kalmaz teseye dedi ben eşim tese olsun istemiyorum çıkanlarla denemek istiyorum bize yükselir dediler değerler ins öyle olur sağlıklı besleniyor umu eşiniz sebebi ne benimki hersey normal cikio genetik hormon ama kucukken havale geçirmiş o olabilir dedi doktor şükür ki azda olsa çıkış oldu elhamdullahEvet canım yıkama öncesi 2 3 yıkama sonrası 50 üzeri çıkıyor ilk tüp bebeği bu çıkanlarla yaptırdık hamile kaldım 6. Haftada düşük yaptım ikinciyi başka merkeZde yaptırdım hiç sperm yok dediler ben yalan söylediklerini düşünüyorum teseye aldılar eşimi ve 6 tüp sperm çıktı donduruldu ve ikincide 3 embriyo konulmasına rağmen tutmadı dondurulmuş spermleri bahçeciye taşıcaz Allah izin verirse
Bizim xxy klinefelter üretim var fakat kalitesi çok iyi değil. Bizde zararı olur diye doktorun bilgisi olmadan bitkisel urunlere pek sıcak bakmadık. Bizim meselemiz tese değil sperm bulundu donduruldu biz suan transfer sonrası neden tutmuyor onu arastırıyoruz doktorumuzdan memnunuzS
Sizin durum farklıymış pataloji yapılmadan nasıl tedaviye başlamışlar hayret azospermi nedeniniz neymiş peki ama bunuda patoloji sonucu olmadan sadece değerlere bakıp söylemişler keşke 2teseyi olmadan tedavi olsaymissiniz 3 tese bile olsanız sonuç aynı olur sizin için fsh yüksek sizin büyük ihtimal testislerde sperm üretmiyor tıkanıklık falan olsaydı fsh düşük olurdu bu arada sakin keçiboynuzu ve caksir kullanmayin zararını görürsünüz fsh dahada yukselir
Him anladım eğer memnunsaniz sorun yok ozamanBizim xxy klinefelter üretim var fakat kalitesi çok iyi değil. Bizde zararı olur diye doktorun bilgisi olmadan bitkisel urunlere pek sıcak bakmadık. Bizim meselemiz tese değil sperm bulundu donduruldu biz suan transfer sonrası neden tutmuyor onu arastırıyoruz doktorumuzdan memnunuz
neredeyse bire bir eşimin sonuçları bunlar,,umarım bu yolda Allahın izni ile bebeklerimiz olur.Bende tam bilmiyorum canım ama bi bazal değerlendirme var bide hazırlık sonrası yani yıkama sonrası testi var dosyaya ekledim canım
benim eşimde klinefelterli..3.tesesini olacak bahçecide zaten bu son şans dedi Tansel bey..benim eşimdede fsh yüksek testo düşük iğne kullanıyoruz bakalım değişen bişey olacakmı?6 ay kullandık değişen hiç birşey olmadı.1 ay daha verdi kullansın diye.. klinefelterlilerde spermler kalitesiz oluyor genelde ve az çıkıyor tesede zaten fs hın yüksek olmada testisin çalışmadığı anlamına geliyormuş.Bizim xxy klinefelter üretim var fakat kalitesi çok iyi değil. Bizde zararı olur diye doktorun bilgisi olmadan bitkisel urunlere pek sıcak bakmadık. Bizim meselemiz tese değil sperm bulundu donduruldu biz suan transfer sonrası neden tutmuyor onu arastırıyoruz doktorumuzdan memnunuz
Bizimde küçükken ateşli kabakulak geçirmiş ondan fsh en son 25 ti bizimde hep çıkış vardı bahçecide tese olmasına gerek yok hatta spermlerinizde dna hasarı bile yok çok güzel spermler dendi sonraki denemeyi memorial ataşehirde yaptık onlar yıkama sonrası Sperm bulunmadı dedi bakalım bahçecide sperm verdiğinde sperm çıkarsa memorial bize yalan söylemiş ve para için yaptıklarını düşüncem ilk denemedede ikinci denemedede 3 ay boyunca havuç suyu içti e vitamini kullandırdım bu denemeyede hazırlık yapıyorum maca kökü tozu aldım hergün onu yoğurtla karıştırıp veriyorum coenzym hapı aldım ikimiz içiyoruz benimde yumurtalarım kalitesiz çıkmıştı arı sütü tableti d vitamini ve multivitamin kullanıyorum bakalım martta sonuç ne olacak sizin denemeniz ne zaman olcak hayırlısıylaBizdede yikama sonrasinda motil sperm çıktığını söylediler gerekirse tese yapıcak ama sperm testini yaaa bayan gelir hocanın yanına hocam ben iki teste de baktık ikisindede sperm çıkmıştı geri kalmaz teseye dedi ben eşim tese olsun istemiyorum çıkanlarla denemek istiyorum bize yükselir dediler değerler ins öyle olur sağlıklı besleniyor umu eşiniz sebebi ne benimki hersey normal cikio genetik hormon ama kucukken havale geçirmiş o olabilir dedi doktor şükür ki azda olsa çıkış oldu elhamdullah
Memorial ataşehire gittiğimde bahçecinin değerini çok iyi anladım canım sakın merkezi değiştirmeyi düşünme bizde spermleri memorialdan bahçeciye taşıcaz şimdi bahçecide bize diyebilirdi hiç sperm yok ameliyat gerekli diye ama demedi paraya değil insana değer veriyor orasıneredeyse bire bir eşimin sonuçları bunlar,,umarım bu yolda Allahın izni ile bebeklerimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?