- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Arkadaşım siz tese oldunuz mu biras bahsedermisin iz ne durumdasiniz?doktorlar ameliyata yönlendiriyor hemen maalesef sonra da olmadı çıkmadı diyorlar.biraz ısrarcı olun hocaya ameliyatsız çıkışı sağlmak istediğinizi söyleyin
Oncelikle cevap yazdigin icin tesekkurler canim inan neyapcagimi sasirdim biz kaan hoca tedavi ediyo diye emre beye tese olmadik iki aydan beri kaan hocanin randevusu bekliyoruz neden boyle bisey soyledi sasirdim kaan hocadan cok umitliydim butun doktorlarin derdi para kasap et derdinde biz canimizin derdinde kaan hocaya cvp yazdim zaten onceki arkadaslara tedavi uygulamissiniz bize neden hemen tese onerdiniz yazdim bakalim ne cvp vericek cvp vermesi bile on iki gun suruyodoktorlar ameliyata yönlendiriyor hemen maalesef sonra da olmadı çıkmadı diyorlar.biraz ısrarcı olun hocaya ameliyatsız çıkışı sağlmak istediğinizi söyleyin
Oncelikle cevap yazdigin icin tesekkurler canim inan neyapcagimi sasirdim biz kaan hoca tedavi ediyo diye emre beye tese olmadik iki aydan beri kaan hocanin randevusu bekliyoruz neden boyle bisey soyledi sasirdim kaan hocadan cok umitliydim butun doktorlarin derdi para kasap et derdinde biz canimizin derdinde kaan hocaya cvp yazdim zaten onceki arkadaslara tedavi uygulamissiniz bize neden hemen tese onerdiniz yazdim bakalim ne cvp vericek cvp vermesi bile on iki gun suruyoacaba murat basara mi gitsek tedavi
cmm biz murad beyde tedavideyiz. Pregly kullanıruz 2 aydır..Oncelikle cevap yazdigin icin tesekkurler canim inan neyapcagimi sasirdim biz kaan hoca tedavi ediyo diye emre beye tese olmadik iki aydan beri kaan hocanin randevusu bekliyoruz neden boyle bisey soyledi sasirdim kaan hocadan cok umitliydim butun doktorlarin derdi para kasap et derdinde biz canimizin derdinde kaan hocaya cvp yazdim zaten onceki arkadaslara tedavi uygulamissiniz bize neden hemen tese onerdiniz yazdim bakalim ne cvp vericek cvp vermesi bile on iki gun suruyoacaba murat basara mi gitsek tedavi uyguluyomuydu ki
murat hocaya mail atmistim o en azindan mantikli cvp yazmis bizde cikanlarin olu sperm oldugunu yazmisti bu bile beni se indirmisti cunku olusu bile cikmasi bizim icin onemli ama ilac veririm yazmamis semen analiziyle canlisi bulunursa onla denersiniz bulunamazsa tese yazmiscmm biz murad beyde tedavideyiz. Pregly kullanıruz 2 aydır..
Haklisin arkadasim aslinda soylediklerine katiliyorum ama baska caremizde yok doktorlar hemen tese diyo cunku suan bi tese 3000 tl ayda sadece 10 hasta tese yapsa ayda 30 000 yapar! Allah hepimizin yardimcisi olsunArkadaşlar bir konuya açıklık getireyim ,daha doğrusu gerçekçi konuşmak lazım simdi kaan hocaya bizde dahil gidenlerin çoğu azospermi tedavi ettiği için gidiyor diğer drlar tedavi uygulamadan direk tese diyor bu yüzden kaan aydos daha cazip geliyor örneğin emre bakircioglu tedaviyi önermiyor nekadar sacma dimi ikiside taninmis drlar biri tedaviyi onermiyor digeri oneriyor aslında kaan hocanın yaptigi bir nevi deney hastalar üzerinde bunu kendi sitesinden bile okuyabilirsiniz hasta 1 yas 43 vs yoksa ilac herkeste ayni etkiyi gostermiyor bu gerçeği gormemezlikten gelmeyin zaten bu bir hastalık bize kaan beyin kendisi de söyledi genelde herkese söylüyor deneyip görecez diye iste deniyor bazilari tedaviye cvp veriyor bazilari vermiyor bizler sadece denek adamda bizimgibilerin sayesinde kendini gelistiriyor bu gercegi sadece bizmi gorduk aslinda birçoğumuz görmüştür ama iste umut neyaparsin her yolu denemek lazim yoksa sonradan keske demek insani yikar. erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm eşlerimizin hastalığı bu zaten bu hastalığın tedavi sekilleri var ilac vs bu konuyla ilgili forum siteleride var zaten girerseniz nedemek istedigimi anlarsiniz çoğu kisi eslerinin hastaliklarini bilmiyor zaten ilacla tedavisi var ama drlar direk tese diyor veya bazilarida ya tutarsa misali tedavi uyguluyor . Iste gercekler bu şekilde umarım bazi arkadaşların kafasındaki soru işareti gitmiştir
Işte bizimki sadece çaresizlik aslında bu bir hastalık ve tedavi ediliyor şu şekilde örnek vereyim daha açıklayıcı olur mesela grip hastaligi bunun belirtileri nedir baş ağrısı halsizlik oksurme vs ama biz hastaligimizin adını baş ağrısı veya halsizlik demiyoruz dimi hastalığın adı grip veya soğuk algınlığı diyoruz şimdi eşlerimizin hastalığı Hipogonadizm ama bilmeyenler nediyor eşimin testisleri küçük küçükken ameliyat olmuş veya eşimin hormonlar bozuk veya eşimin genetik bozuk vs ama hastalığın belirtileri yani hipogonadizm olanlarda bu belirtiler mevcut ve bu tedavisi olan bir hastalık bu yüzden direk tese yaptirmayin önce tedavi olun bu tedavide en az 1 yıl öyle birkaç ayda olacak is değil iste kimsede ümitsizliğe kapılmasın denedikte olmadi demesin unutmayın her yapılan tesenin size zararı var açıkça söyleyeyim eşinizin herbir tesede erkekliği gidiyor bu yüzden bazı drlar çok teseyi onermez oda vicdan sahibi olanlar tabiki kisacasi once tedavi sonra tese oda en son careH
Haklisin arkadasim aslinda soylediklerine katiliyorum ama baska caremizde yok doktorlar hemen tese diyo cunku suan bi tese 3000 tl ayda sadece 10 hasta tese yapsa ayda 30 000 yapar! Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bence bir kez muayeneye gidin derim.. mail ile ancak bu kadar cevap verirler cnm.murat hocaya mail atmistim o en azindan mantikli cvp yazmis bizde cikanlarin olu sperm oldugunu yazmisti bu bile beni se indirmisti cunku olusu bile cikmasi bizim icin onemli ama ilac veririm yazmamis semen analiziyle canlisi bulunursa onla denersiniz bulunamazsa tese yazmis
hipogonadizm bu hastaligi biraz arastirdim bu hastalik hormon eksikliginden dolayi azosperm olanlara verilen isimmis ve azolar arasinda yuzde yuz tedaviedilebilir teIşte bizimki sadece çaresizlik aslında bu bir hastalık ve tedavi ediliyor şu şekilde örnek vereyim daha açıklayıcı olur mesela grip hastaligi bunun belirtileri nedir baş ağrısı halsizlik oksurme vs ama biz hastaligimizin adını baş ağrısı veya halsizlik demiyoruz dimi hastalığın adı grip veya soğuk algınlığı diyoruz şimdi eşlerimizin hastalığı Hipogonadizm ama bilmeyenler nediyor eşimin testisleri küçük küçükken ameliyat olmuş veya eşimin hormonlar bozuk veya eşimin genetik bozuk vs ama hastalığın belirtileri yani hipogonadizm olanlarda bu belirtiler mevcut ve bu tedavisi olan bir hastalık bu yüzden direk tese yaptirmayin önce tedavi olun bu tedavide en az 1 yıl öyle birkaç ayda olacak is değil iste kimsede ümitsizliğe kapılmasın denedikte olmadi demesin unutmayın her yapılan tesenin size zararı var açıkça söyleyeyim eşinizin herbir tesede erkekliği gidiyor bu yüzden bazı drlar çok teseyi onermez oda vicdan sahibi olanlar tabiki kisacasi once tedavi sonra tese oda en son care
Aslinda daha genis sadece hormonsal sorunsal degil zaten sadece hormondan kaynaklanmiyorki azospermi bir sürü nedeni var hormonal sorun sadece birihipogonadizm bu hastaligi biraz arastirdim bu hastalik hormon eksikliginden dolayi azosperm olanlara verilen isimmis ve azolar arasinda yuzde yuz tedaviedilebilir te
Bizimde aynı fsh kac sizin bizim 38 ve 7 gün icin de 22 oldu bununmu tedavisi yok:)Tedavi edilebilir azaspermlerin arasindaymis ama bizimki hormon eksikligi degil ki hormon fazlaligi canim yani yuksekligi
Bizim 26 siz nasil dusurdunuz peki azo sebebiniz neydi simdi kimde tedavi oluyosunuz canim cok sordum galibaBizimde aynı fsh kac sizin bizim 38 ve 7 gün icin de 22 oldu bununmu tedavisi yok:)
Sen yolun basindasin:) ozelden yaz banaBizim 26 siz nasil dusurdunuz peki azo sebebiniz neydi simdi kimde tedavi oluyosunuz canim cok sordum galiba
Nasıl düşürdün burayada yaz kız biz daha duşuremedik :-(Sen yolun basindasin:) ozelden yaz bana
Arkadaşlar merhaba bişey sorucam rüyanızda bebeğinizin olduğunu görüyormuydunuz ben sık sık görüyorum pozitif sonuç alanlardanda cevap bekliyorum sevgiler
Ruya olayı en sık yaşayan benim sanırım geçen gördüm oğlum olmuş snra iki hafta geçti kızım olmuş diyorum ki Rabbim benim oğlum olacaktı neden kız oldu die☺yani artık ruyalarim rüyaları birleştirip yorum yapıyorum rüyamda ...hayırlı salih kullarından nasip etsin Rabbim ruyalarim izin gerçek olmasi dileğiyle insMerhaba arkadaşım evt ben çok görürdüm tek .ikiz . üçüz görürdüm sürekli..çok şükür bi evladım oldu..
Rabbim evladinizi size bagislasin ins ❤Merhaba arkadaşım evt ben çok görürdüm tek .ikiz . üçüz görürdüm sürekli..çok şükür bi evladım oldu..
Canım allah sana bağışlasın sağlıklı ömürler versin darısı bizlere olsunMerhaba arkadaşım evt ben çok görürdüm tek .ikiz . üçüz görürdüm sürekli..çok şükür bi evladım oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?