Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saydin78 canım 250 tane daha okudum ve 100 salavat okudum rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah

Kizlar geldik hastaneye esimi birazdan alacaklar ayetel kursi okuyabilirmisiniz
Canım şimdi ayetul kürsi okuyacam 100 salavat okuyacam rabbim yüzünüzü güldürsün gözyaşların sevinçten aksın inşallah ayetul kürsi sayı var mı

Kizlar geldik hastaneye esimi birazdan alacaklar ayetel kursi okuyabilirmisiniz

Aminnnn canimmmm insallah kalbim agzimda dilimde duaaa

Mervecim Allah yardimciniz olsunn Rabbimm sevinc gozyaslari doktursun. Feraha kavustursun. InsaAllah sonu evlatli tedaviniz olur. Sevdam kuzummm Allah yardimciniz olsun gonlundeki muradin gercek olsun. Allah ikinizede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin dualarim sizinlee...

Zelihammmmmm burda canımmmmmmmmm

Can'ım mrb nasılsın bayadır yoktun merak ediyordum seni nasıl gidiyo tedaviniz ne aşamada Can'ım İnşallah güzel haberler vardır biz hala aynı yerdeyiz Rabbim kısa zamanda buradaki herkese nasip eder inşallah

Kızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Ayyyyyy canimmmmmmmm cokkk sevindimmmmmmm agliycamm yaaaaa darisi sevdamin basinaaa cok sevindimm kendim kadarrrr. Rabbim evlatla sonlandirsinnn insaAllahhhh

Kizlarrrrrrrr sevdadan haber varrr yani saydin78 umarim kizmaz ben haber verdim diyeee kizlarrrrr onlarda da bulunduuuuu simdi opudaa dua edinnn.Allahimmm cok sukurr..darisiiii bizlere.insaAllahhh evladina kavusur kuzum ya
canım saydınların sorun neydı ayy cok sevındım yaa allahım mutlulugunu daım etsınn

Kizlarrrrrrrr sevdadan haber varrr yani saydin78 umarim kizmaz ben haber verdim diyeee kizlarrrrr onlarda da bulunduuuuu simdi opudaa dua edinnn.Allahimmm cok sukurr..darisiiii bizlere.insaAllahhh evladina kavusur kuzum ya

Çoook şükürr darısı topikteki diğer arkadaşlarımın başına inşallah.. Rabbim hepinizin iyi haberlerini almayı nasip etsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…