Canım şimdi ayetul kürsi okuyacam 100 salavat okuyacam rabbim yüzünüzü güldürsün gözyaşların sevinçten aksın inşallah ayetul kürsi sayı var mıKizlar geldik hastaneye esimi birazdan alacaklar ayetel kursi okuyabilirmisiniz
Allah razi olsun canim benim. Sagolasin. Aminnnn insallah yuzumuz gulersaydin78 canım 250 tane daha okudum ve 100 salavat okudum rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah
Aminnnn canimmmm insallah
Kizlar geldik hastaneye esimi birazdan alacaklar ayetel kursi okuyabilirmisiniz
Aminnnn canimmmm insallahkalbim agzimda dilimde duaaa
Zelihammmmmm burda canımmmmmmmmmMervecim Allah yardimciniz olsunn Rabbimm sevinc gozyaslari doktursun. Feraha kavustursun. InsaAllah sonu evlatli tedaviniz olur. Sevdam kuzummm Allah yardimciniz olsun gonlundeki muradin gercek olsun. Allah ikinizede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin dualarim sizinlee...
Kızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
bu cok guzel bır haber cnm ıns senınde cok guzel gecer bebısını alıp donersın cnmKızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Can'ım mrb nasılsın bayadır yoktun merak ediyordum seni nasıl gidiyo tedaviniz ne aşamada Can'ım İnşallah güzel haberler vardır biz hala aynı yerdeyiz Rabbim kısa zamanda buradaki herkese nasip eder inşallahCnm merhaba aman selcuk kayadan bisey almayin o bizi iki yil oyaladi o bitki bj bitki yok cinden geldi yok mesure ilaci ii hp kan ver sperm testi ver ilaclara dunyayi yatir hic bisey elimize gecmedi sana tavsiym asla asla ondan ilac falan alma uzak durun ondan derim..benim yillarim gitti onda..
Ayyyyyy canimmmmmmmm cokkk sevindimmmmmmm agliycamm yaaaaa darisi sevdamin basinaaa cok sevindimm kendim kadarrrr. Rabbim evlatla sonlandirsinnn insaAllahhhhKızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
canım saydınların sorun neydı ayy cok sevındım yaa allahım mutlulugunu daım etsınnKizlarrrrrrrr sevdadan haber varrr yanisaydin78 umarim kizmaz ben haber verdim diyeee kizlarrrrr onlarda da bulunduuuuu simdi opudaa dua edinnn.Allahimmm cok sukurr..darisiiii bizlere.insaAllahhh evladina kavusur kuzum ya
Kizlarrrrrrrr sevdadan haber varrr yanisaydin78 umarim kizmaz ben haber verdim diyeee kizlarrrrr onlarda da bulunduuuuu simdi opudaa dua edinnn.Allahimmm cok sukurr..darisiiii bizlere.insaAllahhh evladina kavusur kuzum ya
Canim kendisi gelince yazar ama fsh yuksekligi vardi onlardacanım saydınların sorun neydı ayy cok sevındım yaa allahım mutlulugunu daım etsınn
Aminnnnnnn canimmmm benimmmmmÇoook şükürr darısı topikteki diğer arkadaşlarımın başına inşallah.. Rabbim hepinizin iyi haberlerini almayı nasip etsinnnnnn
Kızlarrrr Allah Imalatı şükürler olsun çıktı doktor bolca buldum dedi birazdan benı alacaklar banada dua edın Allahım herkeser nasip etsin
Bebeğin masallh hayalim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin sana canimÇoook mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?