Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin inşallah RABBİM yardimciniz olsun

Canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun... Hep böyle dua ediyorum Allahım verirsede vermezse de bir bildiği vardır... İnşallah microtese başarılı geçer... Dualarım sizinle canım...
Oyle canim benim duamda hep oyle. Hakkimizda hangisi hayirli ise onu yasatsin Rabbim insallah. Benimde dualarim hep sizlerle bitanem

A

Ama ben adetimin 14. Günü yumurtluyorum diye biliyorum.
Canim mrblar. Evet ortalama adeti duzenli olan bi kadin 14. Gun yumurtlar. Ama bazen de yumurtlama.olamayabilr farklo sebeplerden oturu. Progesterona 21.gunde bakiliyor ki acaba o ay yumurtlama.olmusmu bu hormonun 10 uzerinde olmasi o ay yumurtlama oldugunu gosterir. Bi cok kadin yumurtladgni hisseder gerek sanci veya akintiyla. Ama bazen de hissetmeyebilir. Dedigm gbi her ay yumrtlama olmayabiliyor.

Benden istemedi doktor sadece amh bakıldı onu da yüksek çıkar mutlaka ultrasonda öyle dedi ama 1.5 çıktı yani normal sınırlarda ama düşük yine de şaşırdı doktor ben de tabi

İnş eşinizin ve sizin yüzünü güler kader arkadaşım larim Rabbim muradıni zi versin bol bol sperm iniz çıksın ins Rabbim sen kolaylaştır ins zorlaştırmaa saydin 78 ve ecrin 23❤
Aminnnnnn bitanemmmm Allah razi olsun ♥♥♥ insallah mutluluk haberimizi verebiliriz

Ecrin23 saydın78 müjdeli haberlerle gelin inşallahhhhh rabbim bu defa nasip etsin inşaAllah yüzünüzü güldürsün canlarım hadi bize umut olun
Aminnnn bitanemmmm cok sagol. Insallah insallah. Rabbim sevinc gozyaslari ile yazmayi nasip etsin guzel haberlerimizi insallah

saydin78 E ecrin23 insallah bol bol kaliteli spermler bulunur hamilelik haberinizi yazarsınız buraya kizlarr.. Ben de heyecanlandım sizin mesajlari okuyunca:) rabbim yuzunuzu guldursun insallahh...
Allah razi olsun canim benim. Cok sagol. Insallah guzel haberler veririz bitanem

Evet haklısın hiç sperm cikmayabilirdide. Tekrar biyopsi yada tese ile bulunmama ihtimalide oluyor ya bu korkutuyor beni. İlk tüp bebek tedavim olacak heyecanlıyım,korkuluyum...

Kızlar selcuk kaya dan hiç bitkisel alan var mi
Cnm merhaba aman selcuk kayadan bisey almayin o bizi iki yil oyaladi o bitki bj bitki yok cinden geldi yok mesure ilaci ii hp kan ver sperm testi ver ilaclara dunyayi yatir hic bisey elimize gecmedi sana tavsiym asla asla ondan ilac falan alma uzak durun ondan derim..benim yillarim gitti onda..

cnm merhaba adetın ıkıncı gunu tup bebege baslanıo ve sen suan adetın 10 gunundeyım yazmıssın 2.gunu gıdıosun doktor ılac verıo onları kullanıosun yumurtalrın buyuyo sanra yumurtaların toplanacak sonra esının spermlerı cozulup dollendırılecek

Adetin 2. Günü alttanmi muayene ediyor yoksa. 2. Günü çok yoğun oluyor çünkü adet durumu. Umarım ultrasonla bakiyorlardir

saydin78 E ecrin23 insallah bol bol kaliteli spermler bulunur hamilelik haberinizi yazarsınız buraya kizlarr.. Ben de heyecanlandım sizin mesajlari okuyunca:) rabbim yuzunuzu guldursun insallahh...
Allah razı olsun canım inşallah güzel geçer herşey saydın78arkafasimizla güzel haberler veririz

Canim nasilsin sizin tesede yarin dimi. Doktorunuz kimdi. Namaz sonrasi dualarimdasin eşin ve sen. Allah yuzunuzu guldursun.
İyiyim canım dungece catlatma igmemi old biraz agrim başladı yarın sabah 8 de canım tese haber veririm buraya olumlu yada olumsuz.. Doktorum Betül gorgen ve ali erol canım Allah razı olsun canım çok ama çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…