Amin inşallah RABBİM yardimciniz olsunGünaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah
Oyle canim benim duamda hep oyle. Hakkimizda hangisi hayirli ise onu yasatsin Rabbim insallah. Benimde dualarim hep sizlerle bitanemCanım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun... Hep böyle dua ediyorum Allahım verirsede vermezse de bir bildiği vardır... İnşallah microtese başarılı geçer... Dualarım sizinle canım...
Aminnnn cok sagol canimmmmAmin inşallah RABBİM yardimciniz olsun
Ama ben adetimin 14. Günü yumurtluyorum diye biliyorum.Canim amh 1 civarinda. Rezerv az
21.gun progesteron testi bakilir canim. O gun yumurtlama var mi onu gosterir
Canim mrblar. Evet ortalama adeti duzenli olan bi kadin 14. Gun yumurtlar. Ama bazen de yumurtlama.olamayabilr farklo sebeplerden oturu. Progesterona 21.gunde bakiliyor ki acaba o ay yumurtlama.olmusmu bu hormonun 10 uzerinde olmasi o ay yumurtlama oldugunu gosterir. Bi cok kadin yumurtladgni hisseder gerek sanci veya akintiyla. Ama bazen de hissetmeyebilir. Dedigm gbi her ay yumrtlama olmayabiliyor.A
Ama ben adetimin 14. Günü yumurtluyorum diye biliyorum.
Benden istemedi doktor sadece amh bakıldı onu da yüksek çıkar mutlaka ultrasonda öyle dedi ama 1.5 çıktı yani normal sınırlarda ama düşük yine de şaşırdı doktor ben de tabiCanim mrblar. Evet ortalama adeti duzenli olan bi kadin 14. Gun yumurtlar. Ama bazen de yumurtlama.olamayabilr farklo sebeplerden oturu. Progesterona 21.gunde bakiliyor ki acaba o ay yumurtlama.olmusmu bu hormonun 10 uzerinde olmasi o ay yumurtlama oldugunu gosterir. Bi cok kadin yumurtladgni hisseder gerek sanci veya akintiyla. Ama bazen de hissetmeyebilir. Dedigm gbi her ay yumrtlama olmayabiliyor.
Evet yumurtlama gunu 14-16. Gun oluyor da yumurtlama ve catlamasiyla ilgili tahlil 21gun bakiliyor canimA
Ama ben adetimin 14. Günü yumurtluyorum diye biliyorum.
Aminnnnnn bitanemmmm Allah razi olsun ♥♥♥ insallah mutluluk haberimizi verebilirizİnş eşinizin ve sizin yüzünü güler kader arkadaşım larim Rabbim muradıni zi versin bol bol sperm iniz çıksın ins Rabbim sen kolaylaştır ins zorlaştırmaa saydin 78 ve ecrin 23❤
Aminnnn bitanemmmm cok sagol. Insallah insallah. Rabbim sevinc gozyaslari ile yazmayi nasip etsin guzel haberlerimizi insallahEcrin23 saydın78 müjdeli haberlerle gelin inşallahhhhh rabbim bu defa nasip etsin inşaAllah yüzünüzü güldürsün canlarım hadi bize umut olun
Evet haklısın hiç sperm cikmayabilirdide. Tekrar biyopsi yada tese ile bulunmama ihtimalide oluyor ya bu korkutuyor beni. İlk tüp bebek tedavim olacak heyecanlıyım,korkuluyum...Canım şanslısın en azından spermleriniz var dondurulmuş olmaz ama hadi diyelim ki çözülürken öldü en azından microtese ile tekrar bulunacağı belli bence bu tarz düşünceleri at ve tedavine odaklan buradaki birçok kişiden daha şanslısın unutma. Bu arada o 21. Gün yapılan testi bilmiyorum hiç duymadım amh ise o her zaman yapılabilir. Bence tedavi hemen başlar
Cnm merhaba aman selcuk kayadan bisey almayin o bizi iki yil oyaladi o bitki bj bitki yok cinden geldi yok mesure ilaci ii hp kan ver sperm testi ver ilaclara dunyayi yatir hic bisey elimize gecmedi sana tavsiym asla asla ondan ilac falan alma uzak durun ondan derim..benim yillarim gitti onda..Kızlar selcuk kaya dan hiç bitkisel alan var mi
cnm merhaba adetın ıkıncı gunu tup bebege baslanıo ve sen suan adetın 10 gunundeyım yazmıssın 2.gunu gıdıosun doktor ılac verıo onları kullanıosun yumurtalrın buyuyo sanra yumurtaların toplanacak sonra esının spermlerı cozulup dollendırılecekMerhaba kızlar o kadar çok mesaj varki hepsini okuyamadım inşallah içinizden birisi cevap verir bana. Benim esimde azospermli testis biyopsisi oldu spermleri donduruldu. Benim rahim filmim hormon testlerim enfeksiyon testlerim hepsi güzel çıktı Allah ima şükür şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. Dondurulmuş spermlerin çözülünce canlılığını kaybetmesinden korkuyorum. Perşembe doktora gidicem bugün adetimin 10. Günü hemen tüp bebek tedavisine baslaniyormu yoksa adetin 21. Günü olan bir test varmış omu yapılıyor. Yada vajinal muayenede bişey çıkmazsa hemen ilaclarami baslaniyor?
Alttan muane edilir canimAdetin 2. Günü alttanmi muayene ediyor yoksa. 2. Günü çok yoğun oluyor çünkü adet durumu. Umarım ultrasonla bakiyorlardir
Canim nasilsin sizin tesede yarin dimi. Doktorunuz kimdi. Namaz sonrasi dualarimdasin eşin ve sen. Allah yuzunuzu guldursun.Alttan muane edilir canim
İyiyim canım dungece catlatma igmemi old biraz agrim başladı yarın sabah 8 de canım tese haber veririm buraya olumlu yada olumsuz.. Doktorum Betül gorgen ve ali erol canım Allah razı olsun canım çok ama çok saolCanim nasilsin sizin tesede yarin dimi. Doktorunuz kimdi. Namaz sonrasi dualarimdasin eşin ve sen. Allah yuzunuzu guldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?