- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim heyecanla ve dua ile bekliycez guzel haberlerini. Allah yardimciniz olsun. Sevinc gozyaslari dokersiniz insaAllahhİyiyim canım dungece catlatma igmemi old biraz agrim başladı yarın sabah 8 de canım tese haber veririm buraya olumlu yada olumsuz.. Doktorum Betül gorgen ve ali erol canım Allah razı olsun canım çok ama çok saol
EVET ALTTAN BAKIOLAR CNM SONRA O GUN ILACLARA BASLIOSUNAdetin 2. Günü alttanmi muayene ediyor yoksa. 2. Günü çok yoğun oluyor çünkü adet durumu. Umarım ultrasonla bakiyorlardir
Kanaman olurken nasıl alttan bakıyorlar ya 3. Günüde cagirdiklari oluyormu?EVET ALTTAN BAKIOLAR CNM SONRA O GUN ILACLARA BASLIOSUN
Bakıyorlar valla canım kanama olurken tabi benim için çok kabus gibiydi ama yapacak bişey yok doktorun tutumu çok önemli doktor rahat olursa biraz rahatlıyorsun sonuçta onlar alışmış ama yine de kötü Bi durumKanaman olurken nasıl alttan bakıyorlar ya 3. Günüde cagirdiklari oluyormu?
Canım bende 250 alıyorum inşallah tesenizde kaliteli spermler bulunurCanlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun
Hz. Yunus Duasi:
"La ilahe illa ente süphaneke inni küntü minezzalimin"
Canım yarın sabah 7 de okusam olur mu şimdi uykum var da olmazsa da şimdi okur yatarimCanlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun
Hz. Yunus Duasi:
Canım 300 alayım Allahım işinizi rast getirsin inşallah iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. Hasretine kavuş inşallahhhhCanlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun
Hz. Yunus Duasi:
Bende 200 aldım cnm şimdi okuyacam Rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin inşallahCanlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun
Hz. Yunus Duasi:
150 tane okudum inşallah güzel geçer allah yardımcınız olsunCanlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun
Hz. Yunus Duasi:
İnşallah canım dua edin
Dualarımız sizlerleOnsa
İnşallah canım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?