Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyiyim canım dungece catlatma igmemi old biraz agrim başladı yarın sabah 8 de canım tese haber veririm buraya olumlu yada olumsuz.. Doktorum Betül gorgen ve ali erol canım Allah razı olsun canım çok ama çok saol
Canim heyecanla ve dua ile bekliycez guzel haberlerini. Allah yardimciniz olsun. Sevinc gozyaslari dokersiniz insaAllahh

Kanaman olurken nasıl alttan bakıyorlar ya 3. Günüde cagirdiklari oluyormu?
Bakıyorlar valla canım kanama olurken tabi benim için çok kabus gibiydi ama yapacak bişey yok doktorun tutumu çok önemli doktor rahat olursa biraz rahatlıyorsun sonuçta onlar alışmış ama yine de kötü Bi durum

Canlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun

Hz. Yunus Duasi:

"La ilahe illa ente süphaneke inni küntü minezzalimin"

Canım bende 250 alıyorum inşallah tesenizde kaliteli spermler bulunur

Canım yarın sabah 7 de okusam olur mu şimdi uykum var da olmazsa da şimdi okur yatarim

Canım 300 alayım Allahım işinizi rast getirsin inşallah iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. Hasretine kavuş inşallahhhh

Canım şimdi 100 okudum sabahta 250 okuyacam 7 de rabbim yardımcımız olsun yüzünüzü güldürsün canım

Bende 200 aldım cnm şimdi okuyacam Rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin inşallah

saydin78 canım 150 daha okudum toplam 250 okudum daha çok eksik var mı

150 tane okudum inşallah güzel geçer allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…