Allah razi olsun bitanem cok sagol. Evet bizo bizden iyi kimse anlayamaz kaderdaşlarim. Hepimizin yuzunu guldursun anne olalim hepimiz insallah saglicaklaEcrincim transferin olmus hayirli olsun canim
Saydin senin de bugundu transferin insallah bebisleriniz tutunurlar canlar Rabbim emeklerinizi hayirli evlatlarla mukafatlandirsin.Saydincim dile kolay 15 yil Rabbim daha fazla hasret birakmasin tum kardeslerim icin bu duam bizi bizden baskasi anlayamaz.İyi bakin bu surecte kendinize bol bol yatin birakin isleri :) insaallah guzel haberlerinizi almak nasip olur Allaha emanet olun.
İnşallah ikisi tutunur ve 15 yılın bütün acılarını unuttururlar rabbim yüzünüzü bu defa güldürsün gözyaşların sevinçten aksın üzüntüden değilCanimmmmmm Allah razi olsun kuzummmm. Insallah pozitif sonuclarimizi paylasiriz bitanem. Rabbim hayirlisini versin. Uc embriyom vardi birinin gelisimi durmus kuzucum. Yas ve 3. Deneme faktorunu goz onune alarak 2 embriyo transferi yaptilar. Birine gayet iyi digeri de orta kalite dediler. Rabbim hayirlisini yasatsin insallah. Umarim anne oluruz her birimiz
Aminnnm bitanemmm insallah kuzum sagolİnşallah ikisi tutunur ve 15 yılın bütün acılarını unuttururlar rabbim yüzünüzü bu defa güldürsün gözyaşların sevinçten aksın üzüntüden değil
Canım hayırlısı olsun kaç adet yüklediler diğerleri donduruldumu.Allah inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına almak nasip eder.Canlarım transferin gerçekleşti bugün okadar güzel bir duyguyduki inşallah Rabbim baan sıkıca tutunmasıni nasip eder hayirlisiyla.. Rabbim herbirinize yasatsin canlarım hepinizi dua ettim
Canım inşallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur sağlıklı bebişlerin olurCanimmmmmm Allah razi olsun kuzummmm. Insallah pozitif sonuclarimizi paylasiriz bitanem. Rabbim hayirlisini versin. Uc embriyom vardi birinin gelisimi durmus kuzucum. Yas ve 3. Deneme faktorunu goz onune alarak 2 embriyo transferi yaptilar. Birine gayet iyi digeri de orta kalite dediler. Rabbim hayirlisini yasatsin insallah. Umarim anne oluruz her birimiz
Insallah bitanemmm Allah razi olsun kuzum. Insallah tutunsun bebeklerim 15 yillik hasretim son bulsun. Anne olmayi nasip etsin hepimize Rabbim insallahCanım inşallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur sağlıklı bebişlerin olur
Çanlar iki embriyo transfer edildi geriye 10 tane bıraktık inşallah hayirlsiiyla tutunur bebisim yaada bebislerim Rabbim herbirinize nasip etsin kızlar insllh pozitif haberini vermekte nasip olurCanım inşallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur sağlıklı bebişlerin olur
cnm ınsallah ıkısıde tutunur annelerıne ınsallah 12 sonra pozıtıfı alırsın cnm ya dualarım sızınleAllah razi olsun bitanem cok sagol. Evet bizo bizden iyi kimse anlayamaz kaderdaşlarim. Hepimizin yuzunu guldursun anne olalim hepimiz insallah saglicakla
Aminnnn canim benimmm. Allah razi olsun bitanem. 9 gun sonra testim canim. Insallah pozitifi alirim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahcnm ınsallah ıkısıde tutunur annelerıne ınsallah 12 sonra pozıtıfı alırsın cnm ya dualarım sızınle
hangi dr da tese olacak eşin canımKizlaaar esim cuma tese olcaak insallah cumartesi yumurtalarim toplancak nolur dua ediiinnn bizeee
Canım inşallah bolbol spermler bulunur duamdasinKizlaaar esim cuma tese olcaak insallah cumartesi yumurtalarim toplancak nolur dua ediiinnn bizeee
İnşallah bol sperm bulunur Rabbim gönlüne göre versin esinle senin mutluluk gözyaşları olsunKizlaaar esim cuma tese olcaak insallah cumartesi yumurtalarim toplancak nolur dua ediiinnn bizeee
Canimmmmm Rabbim yuzunuzu guldursun insallah. Dualarim seninle. SizlerleKizlaaar esim cuma tese olcaak insallah cumartesi yumurtalarim toplancak nolur dua ediiinnn bizeee
Canım şimdi cevabladim kusura bakmaecrin arkadaşım bi msj atmıştım özelden ama müsaitsen bakabilirmisin
Canım biizm 12 yaşında aynı sorun biz daha tese olmadık sana tavsiyem tedavisiz tese olma kaan hoca yada murat hocayla bi görüş istersen...Slm kızlar.transfer olacak arkadaşları görünce cok Mutlu oldum..ınşallah allahım bebeklerınızı ellerınızde görmeyi de Nasıp etsın...
Bizde azosperm ıle savasanlardanız...4 yasında gecırılmıs ınmemıs testısten azosperm sorunu ıle karşı karşıyayız ..aranızda eşi bu problemli olup sperm bulunanlar var mı acaba ? Hormonlar testısler kromozomlar hersey normal fakat sperm yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?