Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razi olsun bitanem cok sagol. Evet bizo bizden iyi kimse anlayamaz kaderdaşlarim. Hepimizin yuzunu guldursun anne olalim hepimiz insallah saglicakla

İnşallah ikisi tutunur ve 15 yılın bütün acılarını unuttururlar rabbim yüzünüzü bu defa güldürsün gözyaşların sevinçten aksın üzüntüden değil

Slm kızlar.transfer olacak arkadaşları görünce cok Mutlu oldum..ınşallah allahım bebeklerınızı ellerınızde görmeyi de Nasıp etsın...
Bizde azosperm ıle savasanlardanız...4 yasında gecırılmıs ınmemıs testısten azosperm sorunu ıle karşı karşıyayız ..aranızda eşi bu problemli olup sperm bulunanlar var mı acaba ? Hormonlar testısler kromozomlar hersey normal fakat sperm yok..

Canlarım transferin gerçekleşti bugün okadar güzel bir duyguyduki inşallah Rabbim baan sıkıca tutunmasıni nasip eder hayirlisiyla.. Rabbim herbirinize yasatsin canlarım hepinizi dua ettim
Canım hayırlısı olsun kaç adet yüklediler diğerleri donduruldumu.Allah inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına almak nasip eder.

Canım inşallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur sağlıklı bebişlerin olur

Canım inşallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur sağlıklı bebişlerin olur
Çanlar iki embriyo transfer edildi geriye 10 tane bıraktık inşallah hayirlsiiyla tutunur bebisim yaada bebislerim Rabbim herbirinize nasip etsin kızlar insllh pozitif haberini vermekte nasip olur

Merhaba E ecrin23 @saydin78 sizleri tebrik ederim. Inanin tum gecmisi buyuk heyecanla sevincle okudum. Rabbi yuzunuzu guldursun. Insa Allah cektiyiniz hasret cabucak biter. Hepimize o sevinci yasatir.
Aminnnn canim. Allah razi olsun. Insallah hepimiz yasayalim bu guzel duyguyu. Annelik

cnm ınsallah ıkısıde tutunur annelerıne ınsallah 12 sonra pozıtıfı alırsın cnm ya dualarım sızınle
Aminnnn canim benimmm. Allah razi olsun bitanem. 9 gun sonra testim canim. Insallah pozitifi alirim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Canım biizm 12 yaşında aynı sorun biz daha tese olmadık sana tavsiyem tedavisiz tese olma kaan hoca yada murat hocayla bi görüş istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…