Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saydin78 E ecrin23 kizlarr sağlıkla gelsin minikleriniz inşallah. Sımmmsıkı tutunsunlar anneciklerinee.. Dualarimdasiniz habersiz bırakmayın
Canimmmmmmm Allah razı olsun. Aminnnn bitanemmm. Hic habersiz birakir miyim sizler benim kardeslerimsiniz dert ortagimsınız Cok seviyorum sizi iyi ki varsiniz

Canim bizde c.peruda 1.5 senedir tedavideyiz 1 ay once elongeler cikti bakalim şubatta kontrolumuz var.

hayırlı olsun Allah şimdiden hayırlı sağlıklı eylesin inşallah ..sanırım taze transfer yapılıyor size..

hayırlı olsun Allah şimdiden hayırlı sağlıklı eylesin inşallah ..sanırım taze transfer yapılıyor size..
Aminnn sagolun. Evet insallah saglicakla transfer ve hamilelik ve sonrasinda saglikla kucagima almayi nasip eder insallah Rabbim

Amin canim benimmmmmm hepimize anne olmayi nasip etsin insallah Rabbim

E ecrin23 saydin78 canlarım Nasılsıniz transferiniz nasıl geçti inşallah herşey yolundadır ve12 gün sonra pozitif sonuçlarınizi paylasirsinız bizimle kaç tane transfer ettiler dikkat edin genelde yatın ağır hiçbir iş yapmayın hatta iş bile yapmayın dualarımız sizlerle canlarim cici bakın yiyenlerimizeee
inşallah ikiz ikiz olur ikinizdede her birinize ikişer bebek koydum inşallah böyle sonuçları paylaşın amiinnnsonuçlar 12 gün sonra dimiii canlar dikkat edin hem kendinize hem bebişlerinizeee

Ecrincim transferin olmus hayirli olsun canim
Saydin senin de bugundu transferin insallah bebisleriniz tutunurlar canlar Rabbim emeklerinizi hayirli evlatlarla mukafatlandirsin.Saydincim dile kolay 15 yil Rabbim daha fazla hasret birakmasin tum kardeslerim icin bu duam bizi bizden baskasi anlayamaz.İyi bakin bu surecte kendinize bol bol yatin birakin isleri :) insaallah guzel haberlerinizi almak nasip olur Allaha emanet olun.

Canimmmmmm Allah razi olsun kuzummmm. Insallah pozitif sonuclarimizi paylasiriz bitanem. Rabbim hayirlisini versin. Uc embriyom vardi birinin gelisimi durmus kuzucum. Yas ve 3. Deneme faktorunu goz onune alarak 2 embriyo transferi yaptilar. Birine gayet iyi digeri de orta kalite dediler. Rabbim hayirlisini yasatsin insallah. Umarim anne oluruz her birimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…