Aminnnnn kuzummm insallah bizlerde bu gunleri goruruzAminnnnn kuzucummm insallah. Rabbim hepimizin emeklerinin karsiligini versin mucizelerimizle mutlulugumuzu taclandirsin insallah bitanemmmm
Rabbim buyuk bitanem. Allahim gonlunce versin insallahAminnnnn kuzummm insallah bizlerde bu gunleri goruruz
Aminnn aminnnn kuzum yaş kaçRabbim buyuk bitanem. Allahim gonlunce versin insallah
Canim bizde c.peruda 1.5 senedir tedavideyiz 1 ay once elongeler cikti bakalim şubatta kontrolumuz var.Hormonlarımız normaldi.3 tese oldu 2 sinde sperm bulundu 3 cüde bulunamadı.4 deneme yaptık bulunan spermlerle onlarda bitti artık.1 hamilelik oldu kalbi durdu bebeğimin.2 senedir celalettin beyde tedavideyiz çıkış olurmu ümidiyle gidiyoruz sparmatit ötesine geçemedik.İğne kullanıyoruz.Yaşımız ilerledi artık.Bilemiyorum ne yapacağımızı Allah çabalarımızı görür hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.Siz önceden tese oldunuzmu.
37 canimAminnn aminnnn kuzum yaş kaç
Canım inşallah nazlı spermler çıkar artık Allah yardımcımız olsun güzel haberlerin olsun inşallahCanim bizde c.peruda 1.5 senedir tedavideyiz 1 ay once elongeler cikti bakalim şubatta kontrolumuz var.
hayırlı olsun Allah şimdiden hayırlı sağlıklı eylesin inşallah ..sanırım taze transfer yapılıyor size..Canlarım yarın transferim var, benim için ne okursanız dua edin kuzularım. Allahım sağlıklı, sorunsuz bir şekilde transferimi nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçireyim ve mucizemi (mucizelerimi :) ) kucağıma alabileyim inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım Allah razı olsun
Aminnn sagolun. Evet insallah saglicakla transfer ve hamilelik ve sonrasinda saglikla kucagima almayi nasip eder insallah Rabbimhayırlı olsun Allah şimdiden hayırlı sağlıklı eylesin inşallah ..sanırım taze transfer yapılıyor size..
transferiniz gerçekleştirimi acabaAminnn sagolun. Evet insallah saglicakla transfer ve hamilelik ve sonrasinda saglikla kucagima almayi nasip eder insallah Rabbim
Bekliyorum canim alirlar sanirim birazdantransferiniz gerçekleştirimi acaba
kaç embriyo transfer edildi acabaCanlarım transferin gerçekleşti bugün okadar güzel bir duyguyduki inşallah Rabbim baan sıkıca tutunmasıni nasip eder hayirlisiyla.. Rabbim herbirinize yasatsin canlarım hepinizi dua ettim
Canimmmmmm Allah razi olsun kuzummmm. Insallah pozitif sonuclarimizi paylasiriz bitanem. Rabbim hayirlisini versin. Uc embriyom vardi birinin gelisimi durmus kuzucum. Yas ve 3. Deneme faktorunu goz onune alarak 2 embriyo transferi yaptilar. Birine gayet iyi digeri de orta kalite dediler. Rabbim hayirlisini yasatsin insallah. Umarim anne oluruz her birimizE ecrin23saydin78 canlarım Nasılsıniz transferiniz nasıl geçti inşallah herşey yolundadır ve12 gün sonra pozitif sonuçlarınizi paylasirsinız bizimle kaç tane transfer ettiler dikkat edin genelde yatın ağır hiçbir iş yapmayın hatta iş bile yapmayın dualarımız sizlerle canlarim cici bakın yiyenlerimizeee
inşallah ikiz ikiz olur ikinizdede her birinize ikişer bebek koydum inşallah böyle sonuçları paylaşın amiinnn sonuçlar 12 gün sonra dimiii canlar dikkat edin hem kendinize hem bebişlerinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?