Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim embriyolarimin durumunun iyi oldugu soylendi. Bolunme ve gelisimi iyi dediler sukur. Buyuk ihtimalle Rabbim nasip ederse salı gunu transfer günüm sanırım kuzucum. Senin embriyolar nasıl? Kac tane, nasil gidiyorlar canım? Kismetse transferin ne zaman kuzucum?
Canım nezaman transferin hayirlisiyla

Ca

Canım.inşallah hayirlisiyla transferin olur ve tutunurlar sana benim.embriyoları 16 tane güzel gidiorlar çok şükür Rabbime. Salı günü transfer günüm öğlen gibi gel dediler heyecan endişe hepsi birbirine karisik vaziyetteyim;-)

Maşallah ya 16 tane bebek adayı. Rabbim hepsi 5 güne kadar gider inşllh..

Selamun aleykum
Ecrin23 ve Saydin78
Merak ediyodum sizleri giremedim bikac gundur guzel haberlerinizi okuyunca cok sevindim masaAllah Rabbim daima guzel haberler vermenizi nasip etsin insaAllah hamilelik haberlerinizi bekliyoruz Allahim evlat isteyen butun musluman kardeslerime tattirsin bu guzel duyguyu.

Aleykum selam canim benim. Allah razi olsun bitanem. Cok sagol. Aminnnnn insallah hepimiz anne olalim Rabbimin izniyle. Hepimiz guzel haberler yazalim, topigimiz de herkes anne olsun insallah

Allah razı olsun canım biz dort yıldır tedavideyiz eşimin hormonları başından veri normaldi sebebi bilinmeyen infertilite biz celalettin peruda tedawi olduk ama tup bebeği medicalpark Betül gorgen ve ali erolda olduk
Tesekkuurler canim cevap icin
Celalettin peruda 4yil igne tedavisimi oldu esin.sizin normal yolla hic sperm cikmiyormuydu?
Benim esimde onda tedavidede uzun zamandir.bizim 2.5 yil oldu celalettine baslayali ama sperm cilmadi.

Celalettin peruda 4yil igne tedavisimi oldu esin.sizin normal yolla hic sperm cikmiyormuydu?
Benim esimde onda tedavidede uzun zamandir.bizim 2.5 yil oldu celalettine baslayali ama sperm cilmadi.
Canıım celalettin beyde hala tedaviye devam ediyormusunuz ne kadar daha devam edeceksiniz bizimde 2 sene oldu fazlası zarar diyorlar ne yapacağız bilmiyorum bizdede çıkış olmadı kafamız karışık yani

Allah razı olsun canım biz dort yıldır tedavideyiz eşimin hormonları başından veri normaldi sebebi bilinmeyen infertilite biz celalettin peruda tedawi olduk ama tup bebeği medicalpark Betül gorgen ve ali erolda olduk
Celalettin peruda 4yil igne tedavisimi oldu esin.sizin normal yolla hic sperm cikmiyormuydu
Canıım celalettin beyde hala tedaviye devam ediyormusunuz ne kadar daha devam edeceksiniz bizimde 2 sene oldu fazlası zarar diyorlar ne yapacağız bilmiyorum bizdede çıkış olmadı kafamız karışık yani
Hocaya sorduk canim bizde hazirana kadar devam edin diyor.zarari olmaz diyor.
Haziranda bizim tam 3yil olmus olacak.
Cikmazsa haziranda tese olursunuz dedi

Demet1973
Sizin problem neydi hormonlariniz nasil?tese oldunuzmu onceden.
Bizim hormonlar yuksekti onlari dengeliyor ilaclarla

Demet1973
Sizin problem neydi hormonlariniz nasil?tese oldunuzmu onceden.
Bizim hormonlar yuksekti onlari dengeliyor ilaclarla

Hormonlarımız normaldi.3 tese oldu 2 sinde sperm bulundu 3 cüde bulunamadı.4 deneme yaptık bulunan spermlerle onlarda bitti artık.1 hamilelik oldu kalbi durdu bebeğimin.2 senedir celalettin beyde tedavideyiz çıkış olurmu ümidiyle gidiyoruz sparmatit ötesine geçemedik.İğne kullanıyoruz.Yaşımız ilerledi artık.Bilemiyorum ne yapacağımızı Allah çabalarımızı görür hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.Siz önceden tese oldunuzmu.

Amin canim insaallah su cektigimiz sikintilarin karsiligini bebislerle alip unuturuz.
Sperm onceden bukunduysa yine cikar ins.
Biz 6yil once biyopsi olduk bulunamamisti certoli demislerdi.
Su an celalettinde 3yilimiz dolacak haziranda Spermatid %30larda
Bizde bir umut bekliyoruz sperm cikarmi diye ins cikar
Bizde korkuyoruz ama mecbur tedaviyey devam ediyoruz baska elimizden ne gelirki

Canlarım yarın transferim var, benim için ne okursanız dua edin kuzularım. Allahım sağlıklı, sorunsuz bir şekilde transferimi nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçireyim ve mucizemi (mucizelerimi :) ) kucağıma alabileyim inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım Allah razı olsun

Allah yardimcin olsun canim
Tedavin kolay ve guzel bir sekilde sonuclansin
insallah ikiz ucuz bebislerin olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…