- 23 Ekim 2015
- 230
- 129
- 103
- 39
aynen canım eski arkadaşların tecrübeleri bizim için önemli ama ne yazık ki bebişleri olunca artık buraya bakmıyolar bile benim bebğim bile olsa bu sitekilere yardımetmeye çalışırım...saydin78 ve ecrin23 arkadaşlar transferleriniz hayırlı olsun..
inşallah ikinizde hayırlısıyla hamilelik haberlerinizi verirsiniz..
bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun size inşallah..
sakın belirti aramayın araştırmayın internetten rahat olmaya calısın biraz zor ama..
beni tanıyanlar vardır buranın esklerindenim..
bende 13 senelik evliyim 10. senede kızım oldu..4. tüp bebekte..1 tese 2 mikrotese 1 varıkosel ameliyatından sonra..
çok şükür rabbim banada nasip etti..
inşallah sizlerinde evlat hasreti biterr.
isteyen herkese rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin inşallah..
coccuğum olsada burası benim ilk gözağrım hep bakarım taküp ederim.
eski arkadaşlarım buraya yazmıyolar artık bi kaç kişi dışında..
Merhaba sizin sorun şiddetli oligoastenoteratozosperm azo deilCandle_89 canım bizim böyleydi
Azospermde hiç çıkmaması demek kaç yıllık evlisiniz tüp bebek denedinizmiCandle_89 canım bizim böyleydi
dualrım onunla cnm ben cıkacaqını bılıyorum ınsaallah emeklerının karsılıgını alırlar cnm
Aminnn insallah konustum az once aldilar ameliyatadualrım onunla cnm ben cıkacaqını bılıyorum ınsaallah emeklerının karsılıgını alırlar cnm
guzel haberlerle gelır ınsAminnn insallah konustum az once aldilar ameliyata
amın ınsallahinşallah hayırlısı ile güzel haber gelir rabbim isteyen herkee hayırlı evlatlar nasüp etsin tüm evlat isteyenler hergün dualrımdasınız rabbim bizleri güldürsün hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Ayyy insallah canim yaaa internetede giremiyor hastanede cekmiyormus bende cok heycanliyim Allahim dualarimizi kabul et yarabbimgüzel haber bekliyoruz cuma yüzü suyu hürmetine Allahim
siz konuşuyorsaniz haberi sizden aliriz o zamanAyyy insallah canim yaaa internetede giremiyor hastanede cekmiyormus bende cok heycanliyim Allahim dualarimizi kabul et yarabbim
Canim haber var mi? Merak ettim. Insallah haberler guzel olsun Allahimmmm lutfennnnAyyy insallah canim yaaa internetede giremiyor hastanede cekmiyormus bende cok heycanliyim Allahim dualarimizi kabul et yarabbim
canım haber yok muAyyy insallah canim yaaa internetede giremiyor hastanede cekmiyormus bende cok heycanliyim Allahim dualarimizi kabul et yarabbim
Kizlar santrifuj testi sadece tup bebek tedavisi sirasindami yapiliyo?Ben esime santrifuj yaptirmak istiyorum daha detayli olsun diye. Bizde motil,immotil hicbisi yazilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?