- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
olacak inşallah rabbim seninde kucagını bos bırakmayacak ama vardır vakti zamanı çiğ yumurtaya can veren rabbim sizede bzlerede hayırlı evlatlar verecektir inanıyorum ve umudumuzu asla kaybetmicezMaalesef yine cikmadi yine hüsran
Canım merhaba genetik demişsinde eşinin problemi neydi öğrenebilir miyim ? Bizimde delesyon genetik yanimerhaba arkadaşım benim eşimde maca kapsülü kullanıyor ersağın inşallah bizdede kendiliğinden sperm çıkar çok istiyorum kendiğilinden sperm bulunmasını çünkü benim eşimde genetik sorun var ve dışarı sperm çıkarsa daha sağlıklı olacağına inanıyorum
Canim Allah yardimciniz olsunHersey allahtan napalm artk agladimm cok cünki elimde. Baska bisey gelmiyor. Esim karsimda agridan kivranior elimizde koca bir sifir allah büyükdür deyip devam edixez
Kimde cikti sperm?Evet canım kuculunce cıkıyomus,cok sukur onlar kuculdu ve spermlere kavustuk
İnşallah sperm çıkar canım şimdi biz maca tozunu kullanıyoruz bakalım mart ayında nasıl bir sonuç çıkıcak bunun yanında coenzym q10 omega 3 te kullanıyoruzmerhaba arkadaşım benim eşimde maca kapsülü kullanıyor ersağın inşallah bizdede kendiliğinden sperm çıkar çok istiyorum kendiğilinden sperm bulunmasını çünkü benim eşimde genetik sorun var ve dışarı sperm çıkarsa daha sağlıklı olacağına inanıyorum
Hersey allahtan napalm artk agladimm cok cünki elimde. Baska bisey gelmiyor. Esim karsimda agridan kivranior elimizde koca bir sifir allah büyükdür deyip devam edixez[/QUOT
Söylediğin gibi herşey allahtan canım eşlerimize destek olmak için güçlü olmak zorundayız.Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun.
Peki bildiyim kadariyla sade sperm testinden farkli olarak yikamalida sperm varsa gozuke biliyo dimi?Sadece tup bebekte degıl her zaman bakılır arkadasım
flzaşk canım nasılsın merak ettim ne zamandır girmiyordum kk ne
evet normal yoldan cıktı tabı 6 aylık bır tedavıden sonra ılk 5 tane cıkmıstı 1 ay once yaptırdıgımızdaMerhaba arkadaşım kendiliğinden mi çıktı sperm kaç tane çıktı
Celalettın beyde tedavı goruyoruz,Kimde cikti sperm?
evet normal yoldan cıktı tabı 6 aylık bır tedavıden sonra ılk 5 tane cıkmıstı 1 ay once yaptırdıgımızda
Sagol canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah ılk tedavıye basladıgında (12-15)tı sonrakınde (8-10) cıkmıstı 5 tanesıde canlıydı dıyerlerı elonge yazıyodu,mıkroskop aldım eve aksam baktım sayamadım cok hareketlıydıler bı 50 yakın sperm vardı sanırım ,cok uzuldum onları cope attıgım ıcınsperm çıktığındaki mikron boyutunu biliyormusun arkadaşım bizimde şuan 12-15 spermatid çıkıyo,neler kullandınız, gözünüzaydın olsun meleğinize tez zamanda kavuştursun Allahım
merhaba kiliniferter sendromlu eşim azfa azfb azfc bunlardan hangisinde delesyon var sizinCanım merhaba genetik demişsinde eşinin problemi neydi öğrenebilir miyim ? Bizimde delesyon genetik yani
inşallah canım inşallah sizdemi ersağın macasını kullanıyorsunuz benim eşimde almanyadan getirttiğimiz Q10 maca ve şimdide hayıt extratı kullanacak daha önce ibrahim saraçoğlunda tedavi görüyordu hayıt tohumu kullandırmıştı şimdi kendiliğimizden kullanma kararı verdik inşallah şifa olurİnşallah sperm çıkar canım şimdi biz maca tozunu kullanıyoruz bakalım mart ayında nasıl bir sonuç çıkıcak bunun yanında coenzym q10 omega 3 te kullanıyoruz
bende mikroskop almak istedim evde incelemek için ama birtürlü kısmet olmadı siz nerden ve kaça aldınız hangi şehirdesinizSagol canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah ılk tedavıye basladıgında (12-15)tı sonrakınde (8-10) cıkmıstı 5 tanesıde canlıydı dıyerlerı elonge yazıyodu,mıkroskop aldım eve aksam baktım sayamadım cok hareketlıydıler bı 50 yakın sperm vardı sanırım ,cok uzuldum onları cope attıgım ıcın
Tavsıye ederım al canım ben fransada yasıyorum burdan aldım 250€ aldım daha uygun fıyata olanlarda var almak ıstersen onlardanda alabılırsın sonucta hareket eden bıseylerı gormek yetıyo ,benım aldıgım baya net gosterıyo spermlerıbende mikroskop almak istedim evde incelemek için ama birtürlü kısmet olmadı siz nerden ve kaça aldınız hangi şehirdesiniz
Yok ben almanyada yaşıyorum maca tozunu aldım burdan inşallah güzel kaliteli spermlerimiz çıkar siz ne zaman tüp bebek denemeyi düşünüyorsunuz ?inşallah canım inşallah sizdemi ersağın macasını kullanıyorsunuz benim eşimde almanyadan getirttiğimiz Q10 maca ve şimdide hayıt extratı kullanacak daha önce ibrahim saraçoğlunda tedavi görüyordu hayıt tohumu kullandırmıştı şimdi kendiliğimizden kullanma kararı verdik inşallah şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?