Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maalesef yine cikmadi yine hüsran
olacak inşallah rabbim seninde kucagını bos bırakmayacak ama vardır vakti zamanı çiğ yumurtaya can veren rabbim sizede bzlerede hayırlı evlatlar verecektir inanıyorum ve umudumuzu asla kaybetmicez

Canım merhaba genetik demişsinde eşinin problemi neydi öğrenebilir miyim ? Bizimde delesyon genetik yani

Hersey allahtan napalm artk agladimm cok cünki elimde. Baska bisey gelmiyor. Esim karsimda agridan kivranior elimizde koca bir sifir allah büyükdür deyip devam edixez
Canim Allah yardimciniz olsun
Insaallah ummadiginiz bir anda sperm cikar kendiliginden

İnşallah sperm çıkar canım şimdi biz maca tozunu kullanıyoruz bakalım mart ayında nasıl bir sonuç çıkıcak bunun yanında coenzym q10 omega 3 te kullanıyoruz

evet normal yoldan cıktı tabı 6 aylık bır tedavıden sonra ılk 5 tane cıkmıstı 1 ay once yaptırdıgımızda

sperm çıktığındaki mikron boyutunu biliyormusun arkadaşım bizimde şuan 12-15 spermatid çıkıyo,neler kullandınız, gözünüzaydın olsun meleğinize tez zamanda kavuştursun Allahım

sperm çıktığındaki mikron boyutunu biliyormusun arkadaşım bizimde şuan 12-15 spermatid çıkıyo,neler kullandınız, gözünüzaydın olsun meleğinize tez zamanda kavuştursun Allahım
Sagol canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah ılk tedavıye basladıgında (12-15)tı sonrakınde (8-10) cıkmıstı 5 tanesıde canlıydı dıyerlerı elonge yazıyodu,mıkroskop aldım eve aksam baktım sayamadım cok hareketlıydıler bı 50 yakın sperm vardı sanırım ,cok uzuldum onları cope attıgım ıcın

İnşallah sperm çıkar canım şimdi biz maca tozunu kullanıyoruz bakalım mart ayında nasıl bir sonuç çıkıcak bunun yanında coenzym q10 omega 3 te kullanıyoruz
inşallah canım inşallah sizdemi ersağın macasını kullanıyorsunuz benim eşimde almanyadan getirttiğimiz Q10 maca ve şimdide hayıt extratı kullanacak daha önce ibrahim saraçoğlunda tedavi görüyordu hayıt tohumu kullandırmıştı şimdi kendiliğimizden kullanma kararı verdik inşallah şifa olur

bende mikroskop almak istedim evde incelemek için ama birtürlü kısmet olmadı siz nerden ve kaça aldınız hangi şehirdesiniz

bende mikroskop almak istedim evde incelemek için ama birtürlü kısmet olmadı siz nerden ve kaça aldınız hangi şehirdesiniz
Tavsıye ederım al canım ben fransada yasıyorum burdan aldım 250€ aldım daha uygun fıyata olanlarda var almak ıstersen onlardanda alabılırsın sonucta hareket eden bıseylerı gormek yetıyo ,benım aldıgım baya net gosterıyo spermlerı

Yok ben almanyada yaşıyorum maca tozunu aldım burdan inşallah güzel kaliteli spermlerimiz çıkar siz ne zaman tüp bebek denemeyi düşünüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…