- 13 Ocak 2016
- 9
- 0
- 1
- 31
merhaba cnm maca tozu ve e vıtamını kullanarak sperm cıkısı olmus demıssın sorun neydı acaba maca tozunu nerden bulabılırız acabaBiz 2.5 yıllık evliyiz canım ilk başta 0 çıktı sonra ben eşime maca hapı e vitamini filan içirdim geceleri havuç suyu yaptım sonra yıkamasız testte sperm çıktı 2 kere tüp bebek denedik ikincide sperm yok dediler tese oldu 6 tüp donduruldu ilkindede hamile kaldım ama düşük yaptm canım şimdi dondurulmuş spermlerle yada çıkış varsa onlarla denicez bakalım martta
Teşekkürler canım cevapladigin için bizimde başarisiz bir mikro tesemiz var Allah hepimizin yardımcısi olsunSagol canım Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah ılk tedavıye basladıgında (12-15)tı sonrakınde (8-10) cıkmıstı 5 tanesıde canlıydı dıyerlerı elonge yazıyodu,mıkroskop aldım eve aksam baktım sayamadım cok hareketlıydıler bı 50 yakın sperm vardı sanırım ,cok uzuldum onları cope attıgım ıcın
Amin ıinsallah herkes kavusur cocuklarına,bızdede aynı basarısız bır m.tesemız var ,yılmadık basardıkTeşekkürler canım cevapladigin için bizimde başarisiz bir mikro tesemiz var Allah hepimizin yardımcısi olsun
Canim nasilsin masallahh bebegin dogmuss :) Allah bagislasin yavrunu saglikla buyut :)Canım umudunuzu kaybetmeyin ilkinde bizimde cikmadi iki tarafinda acilmasina ragmen o kadar net konustularki bosa ugrasmayin yapicak hic birsey yok dendi tip yetersiz...umudumuzu yitirdik biraz zaman gecsin yetistirme yurduna basvurucaktik.ama esim hep umutluydu bir tanidik vasitasiyla dr murad basere gittik tek tarafin acilmasiyla buldu dr ve hastane cok onemli tabiki allah yeterki ol desin..diyecegim umudunu kaybetme canim allahim isteyen herkese nasip etsin..
Bizde Kaan beyin hastasıyız ayin 20 mikrokredi ameliyat var bence Kaan bey gitmeli eşin sonra tüp bebek olayına girersin ve Kaan bey çok dolu 3-4 ayda randevu veriyorkastamonuda yaşıyoruz test yaptırdıgımz yer küçük bi özel hastanede üroloji doktoru operatör bır doktor.burda vakıt kaybetmememızı Ankaraya Kaan AYDOS a gıtmemızı onerdı testı sadece 1 kez yaptırdık
Sana bir tavsiye ben üye olmadan tüm siteyi okudum eminim sende olursan kafada birşey oluşur ve karar verirsinLütfen banada yardımcı olabilir misiniz
Tesekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin uzun zamandir giremiyorum sen ne alemdesin takip edemedim..Canim nasilsin masallahh bebegin dogmuss :) Allah bagislasin yavrunu saglikla buyut :)
Canim bizde ayni durumlar henuz tese olmadi esim ertelendi surekli bizim tedavi mayis gibi gorunuyo suan. Bebegin iyidr insaAllahTesekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin uzun zamandir giremiyorum sen ne alemdesin takip edemedim..
Canim ilk kez duydum insaAllah sifa olur netten baktim soyle bisi yaziyo sadeceKIZLAR teyzem yeni umreden geldi erkek hurma ağacından polenli bir karışım önerdi medinedeki kadının telefonunu aldım iletişime geçtim gönderecek daha önce bunu kullanan var mı araştırdım kısırlık tedavisinde çok iyiymiş
Neden ertelendi canım sizin tedaviCanim bizde ayni durumlar henuz tese olmadi esim ertelendi surekli bizim tedavi mayis gibi gorunuyo suan. Bebegin iyidr insaAllah
KIZLAR teyzem yeni umreden geldi erkek hurma ağacından polenli bir karışım önerdi medinedeki kadının telefonunu aldım iletişime geçtim gönderecek daha önce bunu kullanan var mı araştırdım kısırlık tedavisinde çok iyiymiş
Eşim kullandı kızlar bala karıştırıp yedi küçük bir kavanozla getirmişti kardeşim fayda etti mi bilmem çıkış olmadıCanim ilk kez duydum insaAllah sifa olur netten baktim soyle bisi yaziyo sadece
HURMA: Hurma bol miktarda fosfor ihtiva ettiği için kısırlık tedavisinde İlâhî bir ilaçtır. Polenli hurma macunu yapılıp yenmeye devam edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?