Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı haftya sonları diliyorum arkadaşlar biz karar verdik ankarada bi tüp bebek merkezine gıdıp guzelce muayene olmaya ılk defa gıdıcez kastamonudakı sonucta esim azospermı oldugunu ögrendık.arastırdım ve iki doktor arasında kaldım arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum daha önce gidenler veya ısmını duyanlar lütfen yardımcı olur musunz Op.Dr Osman Denizhan ÖZGÜN ve Prof. Dr Hakan YARALI

merhaba cnm maca tozu ve e vıtamını kullanarak sperm cıkısı olmus demıssın sorun neydı acaba maca tozunu nerden bulabılırız acaba

Doktorlar ya ateşli kabakulak yada darbe almış dedi fsh yüksek canım maca tozunu ben almanyadan aldım ama aktarlarda bulabilirsin bence

Teşekkürler canım cevapladigin için bizimde başarisiz bir mikro tesemiz var Allah hepimizin yardımcısi olsun

Canim nasilsin masallahh bebegin dogmuss :) Allah bagislasin yavrunu saglikla buyut :)

B btusss canim cok uzuldum ne denir ki hic bilmiyorum Rabbim feraha kavustursun. Allah buyuk canim ne diyelim insaAllah Rabbim nasip eder ol der oluverir.

Bizde Kaan beyin hastasıyız ayin 20 mikrokredi ameliyat var bence Kaan bey gitmeli eşin sonra tüp bebek olayına girersin ve Kaan bey çok dolu 3-4 ayda randevu veriyor

Nasılsınız arkadaşlar çok hasta oldum bir sürü iğne ilaç antibiyotik ve sanırım bu ay da tedavi ertelenecek

Tesekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin uzun zamandir giremiyorum sen ne alemdesin takip edemedim..
Canim bizde ayni durumlar henuz tese olmadi esim ertelendi surekli bizim tedavi mayis gibi gorunuyo suan. Bebegin iyidr insaAllah

KIZLAR teyzem yeni umreden geldi erkek hurma ağacından polenli bir karışım önerdi medinedeki kadının telefonunu aldım iletişime geçtim gönderecek daha önce bunu kullanan var mı araştırdım kısırlık tedavisinde çok iyiymiş

btusss canim cok uzuldum sonucun olumsuz olmasina herseyde vardir bir hayir suphesiz Rabbimizden gelene raziyiz Rabbim sabirlar versin tez zamanda yuzunuzu guldursun insaAllah.

Canim ilk kez duydum insaAllah sifa olur netten baktim soyle bisi yaziyo sadece

HURMA: Hurma bol miktarda fosfor ihtiva ettiği için kısırlık tedavisinde İlâhî bir ilaçtır. Polenli hurma macunu yapılıp yenmeye devam edilir.

Doktor esimin 3 ay progenly hap kullanıp microrese olmasini onerdi.gerci o hemen olun dedi ama biz takviye tedavi olup olmak istedik.bu ilacın zararı olmaz faydası olabilir dedi ama bu ilaci bulamadik yenimis sanirim daha once kullanan faydasini goren var mi?

Eşim kullandı kızlar bala karıştırıp yedi küçük bir kavanozla getirmişti kardeşim fayda etti mi bilmem çıkış olmadı

merhaba arkadaşlar biz eylül ayında azo hastalığımızı öğrendik ve hemen Dr araştırmamızda iki üç tane en iyi Dr a gittik bizim için en iyi sıcak ilgili samimi herşeyiyle pozitif olan Emre Bakırcıoğlu nda karar verdik ve de iyiki vermişiz
hiç bir sorunumuz yoktu genetik hormon vs.. sonuçlarımız hepsi normaldi ve microtese olmamız kesindi Aralık ayın da Emre hoca ameliyatımızı yaptı ve bolca sperm bulundu bnde hazırlanmıştım ve yumurtalarım toplandı benim Dr um Sami Cengiz transferimi yaptı ve şu an Allahın izniyle hamileyim
önce Alllahımızın izni ve Dr larımızın sayesinde herşeyimiz yolunda inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…