merhaba arkadaşlar biz eylül ayında azo hastalığımızı öğrendik ve hemen Dr araştırmamızda iki üç tane en iyi Dr a gittik bizim için en iyi sıcak ilgili samimi herşeyiyle pozitif olan Emre Bakırcıoğlu nda karar verdik ve de iyiki vermişiz
hiç bir sorunumuz yoktu genetik hormon vs.. sonuçlarımız hepsi normaldi ve microtese olmamız kesindi Aralık ayın da Emre hoca ameliyatımızı yaptı ve bolca sperm bulundu bnde hazırlanmıştım ve yumurtalarım toplandı benim Dr um Sami Cengiz transferimi yaptı ve şu an Allahın izniyle hamileyim
önce Alllahımızın izni ve Dr larımızın sayesinde herşeyimiz yolunda inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin nasip etsin inşallah
Canım test tarihin ne zaman hayırlısı ile pozitifi görürsün inşallah canım benim merakla bekliyorum sonucunu rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşaAllah bu defa kucağına almak nasip olsun ben pozitif olacak diye hissediyorum inşallah yanilmamCanim benim cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin :) insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin. Bende test icin gun sayiyorum. Hamilenin duasi kabul olur derler :) duana beni de bizileri de kat canim. Allah razi olsun
Canim benim bitanemmmm destegin icin cok sagoll iyi ki varsin :) o guzel kalbine gore versin Rabbim insallah pozitif sonuc alirim sizleri de sevindirebilirim mutlulugumu sizlerle paylasabilmeyi nasip etsin kurban oldugum Allah'ımCanım test tarihin ne zaman hayırlısı ile pozitifi görürsün inşallah canım benim merakla bekliyorum sonucunu rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşaAllah bu defa kucağına almak nasip olsun ben pozitif olacak diye hissediyorum inşallah yanilmam
Abooooo kalmış 5 gün maşallah günler çabuk geçiyor ama sana göre geçmiyordur çok iyianlıyorum seni 5 gün sonra inşallah müjdeli haberlerle gell neler yapıyorsun sürekli uzanıyor musun çok dikkat et emi eğilip kalkma sakin sürekli yat uzan olur mu canımcım geriside allahtan artık sürekli dualarım senle ve sonuç bekleyen herkese rabbim pozitif sonuçlar nasip etsinCanim benim bitanemmmm destegin icin cok sagoll iyi ki varsin :) o guzel kalbine gore versin Rabbim insallah pozitif sonuc alirim sizleri de sevindirebilirim mutlulugumu sizlerle paylasabilmeyi nasip etsin kurban oldugum Allah'ımtest tarihim 21 ocak kuzucum
Canım markasını öğrenebilirmiyim mikroskopun : )Tavsıye ederım al canım ben fransada yasıyorum burdan aldım 250€ aldım daha uygun fıyata olanlarda var almak ıstersen onlardanda alabılırsın sonucta hareket eden bıseylerı gormek yetıyo ,benım aldıgım baya net gosterıyo spermlerı
Allah sizlerden de razı olsun cnm hepiniz dualardasınız yar ve yardımcımız olur inşallahCanim benim cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin :) insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin. Bende test icin gun sayiyorum. Hamilenin duasi kabul olur derler :) duana beni de bizileri de kat canim. Allah razi olsun
Bebeisin izle mutlu günleriniz olur ins saglikla kucagini za almakta nasip olsunAllah sizlerden de razı olsun cnm hepiniz dualardasınız yar ve yardımcımız olur inşallah
Aminnn inşallah cnm inşallahBebeisin izle mutlu günleriniz olur ins saglikla kucagini za almakta nasip olsun
Ayy cnm bize de dua et ya... Allahim çok urkuyorum teseden ama hiç olmamak da iyi degil bilmiyorummmerhaba arkadaşlar biz eylül ayında azo hastalığımızı öğrendik ve hemen Dr araştırmamızda iki üç tane en iyi Dr a gittik bizim için en iyi sıcak ilgili samimi herşeyiyle pozitif olan Emre Bakırcıoğlu nda karar verdik ve de iyiki vermişiz
hiç bir sorunumuz yoktu genetik hormon vs.. sonuçlarımız hepsi normaldi ve microtese olmamız kesindi Aralık ayın da Emre hoca ameliyatımızı yaptı ve bolca sperm bulundu bnde hazırlanmıştım ve yumurtalarım toplandı benim Dr um Sami Cengiz transferimi yaptı ve şu an Allahın izniyle hamileyim
Amin canim benim insallahAllah sizlerden de razı olsun cnm hepiniz dualardasınız yar ve yardımcımız olur inşallah
Canim benim 4 gunum kaldi :) genelde yatiyorum bugun biraz hareket ettim, camasir attim makineye esim cikardi ben astim :) onun disinda yatiyorum arada kan dolasimi icin harekette lazim dimi ama :) Tabiki kuzum Rabbimin takdiri. Takdirine raziyim. Insallah pozitif sonuc alirim bebegimi (bebeklerimi :)) bana nasip eder RabbimAbooooo kalmış 5 gün maşallah günler çabuk geçiyor ama sana göre geçmiyordur çok iyianlıyorum seni 5 gün sonra inşallah müjdeli haberlerle gell neler yapıyorsun sürekli uzanıyor musun çok dikkat et emi eğilip kalkma sakin sürekli yat uzan olur mu canımcım geriside allahtan artık sürekli dualarım senle ve sonuç bekleyen herkese rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin
İyi de sizde çıkış varmış ... üzerine gitseniz canimmm sizde 2 tane taziyorrr@Lamkalamka canım bizim böyleydi
Canimm Rabbim saglikli gebelik nasip etsin masallah cok sevindim saglikla kucagina almak nasip olsun. Bizlerede dua et.merhaba arkadaşlar biz eylül ayında azo hastalığımızı öğrendik ve hemen Dr araştırmamızda iki üç tane en iyi Dr a gittik bizim için en iyi sıcak ilgili samimi herşeyiyle pozitif olan Emre Bakırcıoğlu nda karar verdik ve de iyiki vermişiz
Selamun aleykum arkadaslar bende yeni katildim buraya malesef bizde azosperm hastasiyiz bu mucadeleye 7 yildir ugrasiyoruz bir defa mikro tese olduk malesef hic hucre cikmadi kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum 2 tese yaptiripta hamile olanlar varmi yada bir kür uygulayipta sonuc alanlar.
Canim bizimde ilk mikrotesede sonuc sifirdi.suan 25 gunluk bir oglum var.2.tesemizde cikti moralini bozma insallah 2.de cikarSelamun aleykum arkadaslar bende yeni katildim buraya malesef bizde azosperm hastasiyiz bu mucadeleye 7 yildir ugrasiyoruz bir defa mikro tese olduk malesef hic hucre cikmadi kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum 2 tese yaptiripta hamile olanlar varmi yada bir kür uygulayipta sonuc alanlar.
Canım bakalım kullanıyoruz maca tozu coenzym q10 omega 3 umarım kaliteli spermlerimiz çıkar dondurulmuş spermimiz var ama çözüldüklerinde ölürlerse diye eşime bu vitaminleri kullandırıyorumİyi de sizde çıkış varmış ... üzerine gitseniz canimmm sizde 2 tane taziyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?