canim ben cikiyorum
iyi geceler sana kendine dikkat ett
kızlar bgn sabahtan beri ağlıyorum.zaten sperm testini öğrendiğimden beri canım sıkkındı.sabah eşimle tartıştık hiç olmıcak bi sebepten.şakalaşırken kavgaya dönştü.sonra gün içinde eşim bir ara yemeğe geldi hep dışardaydı.1 saat önce geldi eve.benm yüzüm asıktı tabi.neden böyle oluyo ben seni üzgün görmeye dayanamıyorum falan dedi.tabi ben tekrar başladım ağlamaya.sonra ilk defa bebek konusunda çok açık lduk birbirimize.anne olmanı çk istiyorum ayrılabilirz falan dedi.belki syleyemzmişim.daha bir sürü şey işte offfff offff.hem konuştuk hem ağladık.allahım sen gör halimizi kabul eyle dualarımızı.
canim insallah görüsmeniz iyi gecer
kac yillik evlisin?
merhaba çiçek 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk 5 yıl korunduk sonra baktık olmuyo ilk önce eşimi doktora gönderdim azosperm miş 7 ay oldu öğreneli 5 ay önce ameliyat oldu çift taraflı varikoselden bakalım emre bey ne diyecek :sm_confused::sm_confused::
iyi geceler arkadaşım.nasılsın.yenimi katıldın aramıza.ilk defa gördümde eğer öyleyse hoşgeldin.allah tez zamanda kurtarsın inşallah hepimizi.
komik oldu dimi ceza evinden bahseder gibi :)
allah yardım yardımcınız olsun canım benim kuzenimde varikosel ameliyatı olmuştu sonra kendiliğinden hamile kaldı belkide sende kısa zamanda anne olursun bak mubarek gün sana ne güzel dua ettim allah kabul etsin AMİN.:Saruboceq:[/Q
amin inşallah canım inşallah hepimiz anne oluruz kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize zemuszemus
yarın eşim hormon testi yaptırak eger fsh normal çıkarsa emre beyle tedaviye başlıyacagız sevginin bahsettiği tedaviye lütfen dua edin bize kızlar...çok ihtiyacım var dualarınıza...
merhaba çiçek 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk 5 yıl korunduk sonra baktık olmuyo ilk önce eşimi doktora gönderdim azosperm miş 7 ay oldu öğreneli 5 ay önce ameliyat oldu çift taraflı varikoselden bakalım emre bey ne diyecek :sm_confused::sm_confused::
yarın eşim hormon testi yaptırak eger fsh normal çıkarsa emre beyle tedaviye başlıyacagız sevginin bahsettiği tedaviye lütfen dua edin bize kızlar...çok ihtiyacım var dualarınıza...
iyi geceler arkadaşım.nasılsın.yenimi katıldın aramıza.ilk defa gördümde eğer öyleyse hoşgeldin.allah tez zamanda kurtarsın inşallah hepimizi.
komik oldu dimi ceza evinden bahseder gibi :)
kızlar iyi akşamlar nasılsınız lamvay canım göbeginin yan kısımlrına sürüyordu dirde kılsız bölge olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?