Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben herifi bekliyorum şimdi uçakta kımetse saat 3 gibi iner uykum var ama uyyamıyorum ayyy heyecan sardı canım sıkıldı geldim ama kimse yok

gamzecim bizde aynıyız hep bu derdin sıkıntısından oluyor her iki tarafta stresli ondan dolayı böyle tartışmalar çıkıyor en güzeli uzatmadan birşey olmamış gibi davranmak buda bize düşüyor canım :teselli:

günaydın bacılar zamancım artık sen bugün yerinden kalkamazsın gözün aydın gecen hafta bizi korkutmuşdun bak herifin yanına geildi işte neler getirmiş sana anlat bakalım

canim insallah görüsmeniz iyi gecer
kac yillik evlisin?

merhaba çiçek 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk 5 yıl korunduk sonra baktık olmuyo ilk önce eşimi doktora gönderdim azosperm miş 7 ay oldu öğreneli 5 ay önce ameliyat oldu çift taraflı varikoselden bakalım emre bey ne diyecek :sm_confused::sm_confused::

allah yardım yardımcınız olsun canım benim kuzenimde varikosel ameliyatı olmuştu sonra kendiliğinden hamile kaldı belkide sende kısa zamanda anne olursun bak mubarek gün sana ne güzel dua ettim allah kabul etsin AMİN.:Saruboceq:

iyi geceler arkadaşım.nasılsın.yenimi katıldın aramıza.ilk defa gördümde eğer öyleyse hoşgeldin.allah tez zamanda kurtarsın inşallah hepimizi.
komik oldu dimi ceza evinden bahseder gibi :)

evet yeni sayılırım allah hepimizi tez zamanda kurtarsınopuyorumnanaktan biz yeni başladık bakalım tedaviye inşallah sonuç alırız

yarın eşim hormon testi yaptırak eger fsh normal çıkarsa emre beyle tedaviye başlıyacagız sevginin bahsettiği tedaviye lütfen dua edin bize kızlar...çok ihtiyacım var dualarınıza...

biz de 5 senelik evliyiz eylül de tam altı olacak... 4 sene korunduk 1 senedir biliyoruz.. Allah izin verirse temmuz da tüp bebek yapmayı düşünüyoruz. Emre bey iyi bir doktor inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...

Son düzenleme:
yarın eşim hormon testi yaptırak eger fsh normal çıkarsa emre beyle tedaviye başlıyacagız sevginin bahsettiği tedaviye lütfen dua edin bize kızlar...çok ihtiyacım var dualarınıza...

canım sizin en son iyidi yanlış hatırlamıyorsam inşallah güzel çıkar canım:) bu mübarek cuma günü hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah..

herkese hayirli cumalar su dualrin kabul edildigi saatlerde Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insaalah en kisa zamanda hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin hepimize...

iyi geceler arkadaşım.nasılsın.yenimi katıldın aramıza.ilk defa gördümde eğer öyleyse hoşgeldin.allah tez zamanda kurtarsın inşallah hepimizi.
komik oldu dimi ceza evinden bahseder gibi :)

(evet canim sana katiliyorummm((:::kaydirigubbakcemile3
RABBIM HEPIMIZI KURTARSIN INSAALAHHH

kızlar iyi akşamlar nasılsınız lamvay canım göbeginin yan kısımlrına sürüyordu dirde kılsız bölge olması lazım

Saol canim bunu ogrendigim cok iyi oldu,cunku dun kullanmisti ilk ve gobegin killi bolgesine surmustu ,soyluyeyim de dedigin gibi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…