Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin aramıza emre bey iyi bir dr evet kısa sürede işiniz bitecektir emre bey eger gerekirse bir takım ilaç verir ama onun dışında ilaç tedavisi uygulamıyor allah yardımcın olsun

canım bu yazdığın teknikleri hangi merkezlar kullanıyo?

Gamzecim imsiyi acıbadem maslak, brüksel, memorial ve ankarada da bir kaç yer uyguluyor adlarını bilmiyorum. İstanbulu araştırıyorum ben orda oturduğumuz için.mini ivf ise sadece jinemedde var ama orda da imsi yok. Off şöyle alman hastanesinde hepsi olsa ne iyi olurdu hemen karar verirdik. şimdi çok tereddütteyim. Umuta da imsi mikroskobu gelmiş sayesin dediğine göre geçen ay ama emin değilim. Önümüzdeki bir kaç ay bu teknikleri bünyesinde toplayandan yana kullanacağız tercihimizi ama toplamazlarsa çok kararsızım. Birini bi yerde olmadı öbürünü diğerinde deneme gibi bir lüksümüz yok ne yazık ki bu kahrolası inmemiş tek testisli azospermide(((

Emine1983 inşalllah varikosel ameliyatı faydalı olmuştur. Olmamışsada emre bey doğru bir seçim. tedavide veya cerrahide nasıl bir yol izleneceği ise tamamen doktorun muayene sonrası kararı. herkesin durumu farklı. testis boyut ve kıvamında bir sorun görmezse ileve testler istemeyebilir. istediği durumdaysa onların sonucuna göre tedavi şekillenecek. kolay gelsin.

bu tekniklewr geçen yıl yoktu sanırım.yeni duydum bunları.araştırman bizede yol göstercek canım sağolasın...

bu tekniklewr geçen yıl yoktu sanırım.yeni duydum bunları.araştırman bizede yol göstercek canım sağolasın...

Bu sene başladığım için ben araştırmalara önceki seneleri bilemeyeceğim. ama umuyorumki bu tek embriyo yasasından sonra birer birer bütün yerler başarısızlığı göze alamayacakları için bu tekniklere geçecekler. Tabi bunda biz bilinçli tüketicilerin talebi de rol oynayacak. kimse karışmazsa o var mı bu var mı diye soruşturmazsa kuzu kuzu gider herhangi bir yerde tedavisini olur sonucunada kader deyip razı olursa epey uzun yıllar sürer bu tekniklere kavuşmamız. Bence madem faydalı birşey devlet de zorunlu tutmalı imsi vs ile çalışmayanların ruhsatı iptal edilmeli. Keyfekeder birşey değil sonuçta çok hayati ve çok kritik.

nasılsınız bacılar ben çok yorgunum bugün evi kaldırdım temizlikten hemen sonrada yemek yaptım malum herif bu gece geliyor

kızlar iyi akşamlar nasılsınız lamvay canım göbeginin yan kısımlrına sürüyordu dirde kılsız bölge olması lazım

kızlar bgn sabahtan beri ağlıyorum.zaten sperm testini öğrendiğimden beri canım sıkkındı.sabah eşimle tartıştık hiç olmıcak bi sebepten.şakalaşırken kavgaya dönştü.sonra gün içinde eşim bir ara yemeğe geldi hep dışardaydı.1 saat önce geldi eve.benm yüzüm asıktı tabi.neden böyle oluyo ben seni üzgün görmeye dayanamıyorum falan dedi.tabi ben tekrar başladım ağlamaya.sonra ilk defa bebek konusunda çok açık lduk birbirimize.anne olmanı çk istiyorum ayrılabilirz falan dedi.belki syleyemzmişim.daha bir sürü şey işte offfff offff.hem konuştuk hem ağladık.allahım sen gör halimizi kabul eyle dualarımızı.

ahh canım ahhh... bizi bizden başkası anlamaz... üzülme allah görecek elbet bizi.. bizimde buna benzer konuşmalarımız oluyor bazen üzülüyorlar tabii ama hepsi geçecek hep mutlu sonu düşün ben öyle yapıyorum. Bir kabus dicez uyanıcaz.. olumlu düşün lüfen allah hepimize tattıracak inşallah...

gamze bazen bende söylüyorum bunu neden biris yanımda degil burda bir sürü bacıyız hepimiz gurbet diyar diyar ayrıyız beraber olsak bi kamp yapsak azospermli eşlerimizi tanıştırsak onlarda motive olsalar bizde kimseden cekinmeden yalan söylemeden hiç bi sırrımızı saklamdan dertleşsek piknik yapsak kafa dagıtsak ne güzel olur öyle degilmi

kızlar bu azo beni yaşlandırıd en az ömrümden 10 yaş ileri yaşıyorum

offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff şu pperşembe gecelri yüzü hürmetine rabbim sen büyüküüsn ya rabbim sen bize acı bizi kimselere imrendirme bizimde bitanemiz olsun ne olu yarabbbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…