gamze bazen bende söylüyorum bunu neden biris yanımda degil burda bir sürü bacıyız hepimiz gurbet diyar diyar ayrıyız beraber olsak bi kamp yapsak azospermli eşlerimizi tanıştırsak onlarda motive olsalar bizde kimseden cekinmeden yalan söylemeden hiç bi sırrımızı saklamdan dertleşsek piknik yapsak kafa dagıtsak ne güzel olur öyle degilmi
canim üzülme insallah bizde bir gün kavusacagiz yavrularimiza
allahim bizlerede nasip edecek insallah o günleri
merhaba çiçek 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk 5 yıl korunduk sonra baktık olmuyo ilk önce eşimi doktora gönderdim azosperm miş 7 ay oldu öğreneli 5 ay önce ameliyat oldu çift taraflı varikoselden bakalım emre bey ne diyecek :sm_confused::sm_confused::
yarın eşim hormon testi yaptırak eger fsh normal çıkarsa emre beyle tedaviye başlıyacagız sevginin bahsettiği tedaviye lütfen dua edin bize kızlar...çok ihtiyacım var dualarınıza...
herkese hayirli cumalar su dualrin kabul edildigi saatlerde Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insaalah en kisa zamanda hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin hepimize...
inşallah canım ya şu mübarek cuma vakti RABBİM duysun sesimizi, kabul etsin dualarımızı:Saruboceq:
insallah gamzecim amin
angel mersindensin heralde bende mersindenim kaan aydosta tedavi oluyorum bana yaz...
slm handenizuz.evet mersindeyim... onumuzdeki 10 gun içerisinde emre bakırcıogluna gidecegiz..dun aradım 3 gun onceden randevu almak gerekiyor..istanbul bizim için daha uygun.kalacak yer vs vss..bilemiyorum garip bi sekilde pzitifim...sanki hersey yoluna girecekmiş gibi...ben emre beye gidince sana msj atarım...umarım senin içinde hersey yolunda gider..birde kaan bey ne dedi??? bizim test sonucları ve degerler normal..sevgiler
angel merhaba bizde 10 haziran için randevu aldık emre beyden ilk defa gidicez
emre bey 24 05-04 06 tarihleri arasında tatilde olacakmış sekreteri bize öyle demişti
inşallah güzel sonuçlar alıp döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?