Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mayıs ta tup bebegemi başlayacaksınız biz Ağustos Eylül gibi belki başlarız inşallah inşallah o zamana kadar sizdede normal çıkış başlar canım benim

Ben de 25 yaşıma girdim bazen elde olmuyor sabrı kontrol edemiyor amin rabbim kimseyi en kötüsüyle sınamasın
anlıyorum çoğu zaman bende aynı şeleri yaşıyorum sabrımın tükendiğini mesela.yanlış anlamadıysam sizin çıkış olmuş sanırım değilmi?bizde o da yok eşimin sebebinin ne olduğuda belli değil.doktor olacak ama geç olacak diyo kafam çok karışık.kök hücre bile yok (

Mayıs ta tup bebegemi başlayacaksınız biz Ağustos Eylül gibi belki başlarız inşallah inşallah o zamana kadar sizdede normal çıkış başlar canım benim
Aminnn canimmm evet mayis ta ben de hazirlanmaya basliycm sonra tese ama keske dogal yoldan ciksa Surekli ertelendi aslinda subat diye dusunuyorduk ama mayisa kaldi var bi hayir herseyde. InsaAllah sonu evlatli tedavi olur tatlim

Canim bizim doktorumuz bize vermedi ondan habersiz kullanmamiz dogru olurmu bize arimidex verdi onu kullaniyoruz
Hımm arimidex vermişse bilemiycem çünkü bize arimidex vermedi klomen evicap ve promotil verdi arimidex ne için canım arimidex olmasaydı kullan derdim ama arimidex ile belki yan etki yaptı kontrole gidince sor dr istersen canım biz bunları 4 5 ay kullandık ama etki yaptımı bilmiyorum cins herif gitseydi ögrenirdik

Aminnn canimmm evet mayis ta ben de hazirlanmaya basliycm sonra tese ama keske dogal yoldan ciksa Surekli ertelendi aslinda subat diye dusunuyorduk ama mayisa kaldi var bi hayir herseyde. InsaAllah sonu evlatli tedavi olur tatlim
İnşallah canım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün gözyaşların sevinçten aksın inşallah

Keske her kes oyle olsa.

Canım evet en son gittiğimiz dr bize 1 milyon sperm bulundu dedi ama çoğu ölü hucreymiş ama buda bizim için bir mucize hiç çıkmıyordu ben 1 milyon diyince şok oldum dr tedavi verdi üretim artsin ve hücreler kaliteli olup ölmesin diye rabbim hepinize normal çıkış nasip etsin inşaAllah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

ilaymilya
feraheymen canlarım sizler hangi doktora gidiyorsunuz ve durumunuz neydi hanggi aşamaya geldiniz

Canim arimidex normalde kadinlarda kullaniliyor ostorojen hormonu dusurup testesteronu artirmak icin canim. Bi yan etkisi yok ta canim suana kdr. Promotili dr vermdi biz aldik :) kizz senden benden kucukmussun :)

ilaymilya
feraheymen canlarım sizler hangi doktora gidiyorsunuz ve durumunuz neydi hanggi aşamaya geldiniz
Canım benim biz çokta bilinen bir dr gitmiyoruz hatay dayım burda özel bir hastanede Üroloji ye gittik aslında bize başta kimse ilaç yazmıyordu eczacı eniştemiz proexeed plus getirdi eşime bunu dene dedi 3 ay kullandık hastaneye gittik baktık normal çıkış başlamış çok şükür sonra dr bize ilaç verdi ama daha kontrole gitmedi eşim

ilaymilya
Canim bizim hersey normal murat basarda tedavideyiz memorial sislide. Bize sadece arimidex verdi onu kullaniyo esim. Bayadr test fln yaptrmadk suan ne alemdeler hormonlar haberimz yok :)

Canim arimidex normalde kadinlarda kullaniliyor ostorojen hormonu dusurup testesteronu artirmak icin canim. Bi yan etkisi yok ta canim suana kdr. Promotili dr vermdi biz aldik :) kizz senden benden kucukmussun :)
Sen kaç yaşındasın canım kaç yıllık evlisin

normal çıkış negüzel bizde o günleri görürümüyüz acaba?inşallah daha çok çooooooookk kaliteli çıkış olurda doğal yolla kavuşursun bebeğine.kontrolleri aksatmasanız keşke

normal çıkış negüzel bizde o günleri görürümüyüz acaba?inşallah daha çok çooooooookk kaliteli çıkış olurda doğal yolla kavuşursun bebeğine.kontrolleri aksatmasanız keşke
Rabbim sizlerede nasip etsin normal çıkışı inşallah bir gün hepinizde başlar ve inşallah bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz canım dilimde tüy bitti ama eşimi ikna edemiyorum kontrole gitmiyor içim dışım ilaç oldu gitmiycem diye çok ısrar edince de inat yapıyor bende bıraktım artık istediği zaman gitsin bu aralar çok tuhaf yemek yemiyor konuşmuyor ilaç içmiyor bende bıraktım kendine gelince gitsin

Canim bizim hersey normal murat basarda tedavideyiz memorial sislide. Bize sadece arimidex verdi onu kullaniyo esim. Bayadr test fln yaptrmadk suan ne alemdeler hormonlar haberimz yok :)
sizlerden ne güzel şeler duyuyorum yanlış anlamayın neolur kıskandığımdan değil ama bize göre çok çok iyi durumdasınız.mikrotesede bile çıkmadı ne sperm nede kök hücre
tüp bebekten bahsediyorsunuz çok büyük bir şans rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah çifter çifter

Canim bizde de dogal cikis yok suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…