Üzülme canim benim sadece kendimizi yipratiyoruz herseyin başi saglik bol bol dua edelim rabbim daha beterinden korusun takma kafana bosver Allaha havele etEvet canım ellerin yaptığı artik zoruma gitmiyor en büyük darbeyi yakinlardan aldım allahım çıldıracak gibiyim hergün gözlerim sişene kadar ağlıyorum işin kötüsü onların üst katında oturuyorum ve her gün görüyorum ve hergün aynı şeyleri yapıyorlar en çok da bebeğin kalp atışını bana dinletyiklerinde evime nasıl çıktım bilmiyorum 3 saat kesintisiz ağladım kinseninönünde biseyde söylüyemiyorum kıskanıyorum zannetmesinler diye kıskanmiyorum sadece ben de istiyorum ve içim acıyor kan ağlıyor
Teşekkürler canım biz urfadayız aylar öncesinden randevu almaya gerek olmadığı için çok sevindim denk getirmek kolay olacak eşim şöför sürekli müsait olmuyor o yüzden aylar öncesinden randevu alamıyorumsaol canım allah razı olsun.randevuyu 2.3.gün önce Aldım kısmetse yarın gideceğiz.
celalettinperu.com adresinde iletişim böülünde randevu num yazıyo 05367621586
elalettin beyle görüşmek için 05326051131 bizzat kendi tlf
Canım ben o duyguları kaybettim galiba kardeşim görümcem ve eltim hepsi benden sonra evlendi bu duyguları yaşadım ve dedim ki kendime çocuğum olsa şuan ne yapardım onların çocuklarına elimden geldiğince yapıyorum sağolsunlar ses etmiyorlar yanımda değiller senede 2 yada 3 kez bir arada oluyoruz belkide o yüzden daha az yıpranıyorum ne yapayım Rabbim böyle yazmış kısmetse olur olmazsa da zorlamanın anlamı yok eşim yanımda olsun yeter.Benim eltim hamile ayni ortama gelince elini karnına koyup bebeğim şöyle bebeğim böyle bende o an ezik gibi oturup elini karnına gòtürüşünü izliyorum o yetmezmiş gibi kaynanam benim önümde kızım şunu ye kızım bunu ye bebek için ama benim içim yanıyor ölüyorum geberiyorum kimin umrunda geçen hafta telefon a kaydetmisler kalp atisini kaynanam bak kalp atışı sence normal mi diyor bana ben de gidin doktoruna sorun benim çocuğum olmadığı için bilmiyorum ama yine dank etmedi
Durumlarınızla ilgili bilgim yok ama kısaca kendimden bahsedeyim ki sizden kötü durumda olanlar olduğunu bilin 6 yıllık evliyim ben 30 eşim 33 yaşında eşim 15 kanser tedavisi görmüş hiç tedavi olmadan 5 yıl önce microtese ameliyatı oldu sonuç kocaman sıfır hangi doktora gittikse kök hücre tedavisini bekleyin dedi ama biz yinede bişey yapmadan beklemek istemedik kaan hocaya gitti eşim 1 yıl iğne ilaç sonra ben araştırdım o iğneler uzun süre kullanıldığında börek ve ciğerlere zarar veriyormuş kendi kendimize bıraktık şimdi çakşırkökü ve keçiboynuzu pekmezi içiyor eşim yakın zamanda celalettin perudan randevu almayı düşünüyorum sonucu sizlerle paylaşacağım26 yaşındayım. sizin yaşınız kaç
hem neolur sabrımda bitecek diye düşünmeyin bizden daha kötü durumda olan insanlar var onları düşünüp sabırlı olmamız güçlü durmamız gerekiyor.herşey allahtan alanda o verende o.bide şöle düşünün ya olupta sonradan bişi olsa o dahada acı.rabbim en kötüsüyle sınamasın kimseyi..
bizde 2.5 yillik evliyiz 2014 te hic tedavi olmadan kaan aydos mikrotese olduk sonuc sertolicell yani kok hucre bile yok 1 yil kaan aydostaydik biraktik,suan yoldayim celalettin peru muayene icin gidiyoruz 6.ayimiz bitti,kaan aydos gibi sizin cocugunuz olmaz kok hucre evlatlik diye kestirip atmadi allahin izniyle olucak ama gec olucak zamana ihtiyacimiz var dedi,ve keske hemen mikrote olmqsaydiniz dedi,tedaviyi etkiliyomus sanirim,hayirlisi hakkimizdaDurumlarınızla ilgili bilgim yok ama kısaca kendimden bahsedeyim ki sizden kötü durmda olanlar olduğunu bilin 6 yıllık evliyim ben 30 eşim 33 yaşında eşim 15 kanser tedavisi görmüş hiç tedavi olmadan 5 yıl önce microtese ameliyatı oldu sonuç kocaman sıfır hangi doktora gittikse kök hücre tedavisini bekleyin dedi ama biz yinede bişey yapmadan beklemek istemedik kaan hocaya gitti eşim 1 yıl iğne ilaç sonra ben araştırdım o iğneler uzun süre kullanıldığında börek ve ciğerlere zarar veriyormuş kendi kendimize bıraktık şimdi çakşırkökü ve keçiboynuzu pekmezi içiyor eşim yakın zamanda celalettin perudan randevu almayı düşünüyorum sonucu sizlerle paylaşacağım
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.b
bizde 2.5 yillik evliyiz 2014 te hic tedavi olmadan kaan aydos mikrotese olduk sonuc sertolicell yani kok hucre bile yok 1 yil kaan aydostaydik biraktik,suan yoldayim celalettin peru muayene icin gidiyoruz 6.ayimiz bitti,kaan aydos gibi sizin cocugunuz olmaz kok hucre evlatlik diye kestirip atmadi allahin izniyle olucak ama gec olucak zamana ihtiyacimiz var dedi,ve keske hemen mikrote olmqsaydiniz dedi,tedaviyi etkiliyomus sanirim,hayirlisi hakkimizda
Gecmis olsun canim rabbim sifamizi versin kaan hoca size cocugunuz olmazmi dedib
bizde 2.5 yillik evliyiz 2014 te hic tedavi olmadan kaan aydos mikrotese olduk sonuc sertolicell yani kok hucre bile yok 1 yil kaan aydostaydik biraktik,suan yoldayim celalettin peru muayene icin gidiyoruz 6.ayimiz bitti,kaan aydos gibi sizin cocugunuz olmaz kok hucre evlatlik diye kestirip atmadi allahin izniyle olucak ama gec olucak zamana ihtiyacimiz var dedi,ve keske hemen mikrote olmqsaydiniz dedi,tedaviyi etkiliyomus sanirim,hayirlisi hakkimizda
Canım benim üzülmemeye çalışıyorum ama bazen elde olmuyor rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhÜzülme canim benim sadece kendimizi yipratiyoruz herseyin başi saglik bol bol dua edelim rabbim daha beterinden korusun takma kafana bosver Allaha havele et
Canım evet çok güzel yazmışsın ama kötü niyetli insanlar gerçekten var insan senin gözünün içine baka baka ultrason kağıdına bakıp ay kurban olurum sana allah seni nazarlardan kemal gözlerden korusun diyorsa bunu sana bakarak söylüyorsa sende bende herkeste üstüne alınırdı bunu biliyorum imtihandan geçiyoruz dilerim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim evet çok daha kötü durumda olan insanlar var ama işte insanin elinde olmuyor üzülmemek ben eltime tebriğe gelen herkesin bana acıyarak bakışlarını gördüm gelen giden daha sizde birşey yok mu diye sordu bana aynı günde 9 kişinin bu soruyu sorduğunu hatırlıyorum rabbim hepimize nasip etsin hiçbirimizi evlatsızlıkla sınamasınarkadaşlar topiği okurken yakın çevrelerinden etkilenen üzülenlerin yazılarını okudum,,,bunun bizimle alakalı olduğunu unutmayın sadece ...aynı psikolojiye girdiğim çok oldu hatta gerçek anlamda ağlamamak için burnumun direğinin sızladığını bilirim,,,içimden diyorum ki ya her şeye ne kadar çabuk sahip oldular evlendiler bebekleri oldu o oldu bu oldu ,,,kendimi şanssızlardan hissettim üzüldüm ,,,bardağın sadece boş tarafına bakmaktan öte bişi değil bu bayanlar,,,önce kendimize acıyoruz ve sonra her şey bizi kırmaya başlıyo,,oturup düşünün durum tam da bu kendimize acıyoruz her bakışa her söze anlam yüklüyoruz,,,heeee yok mu gerçekten kötü niyeti olanlar tabii ki var ama sınav her zaman yokluk demek değildir varlık ta bir sınavdır,,,bizler Rabbimiz tarafından seçildik bu dertle sınanmak için,, elbet kavuşacağız yavrularımıza ama kendimize acımayalım lütfen,, evet çok istiyoruz, şiddetle istiyoruz ama bununla yaşamayı da öğrenmemiz lazım biz ne kadar güçlüysek o kadar kanatamazlar yaramızı,,,en yakın arkadaşımın doğumuna giricem mesela ben 1 ay sonra o mucizeye tanıklık edicem burnumun direği sızlaya sızlaya ama hayat böyle.... birine verirken birinden alır ..böyle anlarda her sofraya oturduğumda afiyetle yemeğimi yerken aklıma bile gelmeyen aç insanların olması,, sıcacık yatarken evsizlerin olması her an aklımızda değildir öyle değil mi ? ama gördüğümüzde duyduğumuzda içimiz cız eder ama bizler yemek yemekten ve sıcak yataklarımızda yatmaktan vazgeçmeyiz bu da böyle arkadaşlar bizler bu dertle imtihan olurken insanlar mecburen devam edecekler hayatlarına ve verdikleri tepkiler ne azalacak biz varız diye ,,ne de artacak onun için bununla yaşamayı öğrenmek zorundayız ,,,önce kendimize acımayı bırakarak yapalım bunu ,,,sabredelim bebeklerimiz gelecek Allahın izniyle...
Canım benim inşallahhhh spermler de yakında bulunur çok sevindim ağla için açılsın bu defa mutluluktan aksın gözyaşların çok sevindim insallahh devamı gelir güzel haberlerinarkadaslar hungur hungur aglamak istiyorum suan. kok hucre cikti sperm bulnmus kadar mutluyum.
Hadi iyisin yapıştırıyon ama ben yapamıyorum içime atıyorum içime ata ata ne hale düştümBı ben yasıyorum bunları sanıyodum hepımız bır parca yasamısız onlar utansın yaptıklarına kendılerıne acısınlar bızımkı ayıp deyıl onların yaptıkları terbıyesızlık ,verende alanda Allah ,vallahı ben alıstım yapıstırıyorum lafı kımse bıaey dıyemıyo
Canim kök hucre cikti derken anlayamadimarkadaslar hungur hungur aglamak istiyorum suan. kok hucre cikti sperm bulnmus kadar mutluyum.
inşallah güzel haber bekliyoruz. transferden sonra ki günlerinizi nasıl geçirdinizCanlarimmmmm kan verdim 1-2 saate cikar dediler netten bakicam. Insallah guzel haberler verebilirim sizlere. Allahımmmm nolur
Çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah sperm çıktığı günleride görürsün.arkadaslar hungur hungur aglamak istiyorum suan. kok hucre cikti sperm bulnmus kadar mutluyum.
Hadi hayırlısı canım umarım güzel haberlerini alırızCanlarimmmmm kan verdim 1-2 saate cikar dediler netten bakicam. Insallah guzel haberler verebilirim sizlere. Allahımmmm nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?