Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benım allahtan umut kesılmez allahım ınsallah annelıgı sanada tattırır

Amin canim benim Allah razi olsun. InşAllah canım. Bekliyorum sabır ve dua ile...

canım seninde sonucun olumsuz olmuşş bende umutluydum ecrinle ikinizdende güzel haber geliceğine.
zamanı gelmemiş daha cnm demekki.sabrının sonu inşallah tatlı bi bebişşşş veya bebişler olur..

flzask2003 Bende cok umutlu idim canim. 3. denememdi ve rezervim azaldı. 2 transfer ve kalan embriyom yok maalesef donmus spermlerimiz var Rabbim inşAllah onlarla mucizemi gönderir ve anne olmamı nasip eder. Vakti degilmis demek ki. Rabbim dogru vakitte nasip edecek inşAllah inanıyorum. Hikayeni gözlerimden yaslar akarak okudum. Rabbim kızına sağlıklı sıhhatli kardes nasip eder inşAllah canım. Rabbim gönlünce versin canım

Canim benim Rabbim saglikli embriyolar nasip etsin. Tamamina erdirsin insAllah kuzucum. Transferin olur saglicakla sana tutunur ve kucagina alabilirsin bebegini inşAllah canım. Herseyi gonlunce nasip etsin Rabbim.

arkadaşım merhaba.bizde de sertoli çıktı patoloji sonucu.fakat bu şekilde de çocuğu olan çok kişi varmış doktorun dediğine göre.hormon tedavisiyle hücre oluşumu sağlanabiliyor.ayrıca besin destekleri kullanılıyor.biz tese olalı 1 ay oldu.henüz tedaviye başlamadık sertoli teşhisinden sonra.tedaviye başladıktan sonra detaylı bilgi veririm inşallah.allah şifa versin hepimize.

canım yeni gördüm.gerçekten çok ama çok üzüldüm.ama muhakkak bir hayır vardır.lütfen güçlü ol.duaya daha da sarıl.ismini bilmiyorum.eğer söylersen isminle dua etmek istiyorum.rabbim bizlerin yüzünü güldirecek biliyorum.

allahım analı babalı büyütsün canım.neler yaşamışsınız.okurken çok duygulandım.inşallah kardeş de gelir şirin kızına.allahın izniyle hiç bi sorun çıkmaz eşinde ve sende.kalbini ferah tut.bizlere de dua et.

canım seninde sonucun olumsuz olmuşş bende umutluydum ecrinle ikinizdende güzel haber geliceğine.
zamanı gelmemiş daha cnm demekki.sabrının sonu inşallah tatlı bi bebişşşş veya bebişler olur..
Canım kan pıhtılaşma sorununu hangi testle öğrendin ve nerede yaptırdın

canım en azından hala spermleriniz var şükür.Rabbim imkan verdikçe onlarla tekrar denersiniz inşallah..
belkide mucizen bekliyo seni orda..
benim naz' ımda donmuş spermlerle oldu....
inşallah cnm Rabbim hepimizin kalbine göre versin..biz tattık o duyguyu rabbim önce hayırlısıyla sizlere sonra bize versin inşallah

Canım kan pıhtılaşma sorununu hangi testle öğrendin ve nerede yaptırdın

zeynep kamil hastanesinde genetik bölümünde yaptırdık cnm
umuttaki 2. denememde ulun bey istemişti..çünkü pıhtılaşmada düşüklere sebep oluyomuş.
2 genimde cıktı.sorun

zeynep kamil hastanesinde genetik bölümünde yaptırdık cnm
umuttaki 2. denememde ulun bey istemişti..çünkü pıhtılaşmada düşüklere sebep oluyomuş.
2 genimde cıktı.sorun
Anladım canım gidip test istediğimizde doktor kabul ediyor mu yapmayı bende var mı bilmiyorum ama yine de yaptırmak istiyorum tedavi öncesi

Anladım canım gidip test istediğimizde doktor kabul ediyor mu yapmayı bende var mı bilmiyorum ama yine de yaptırmak istiyorum tedavi öncesi

nerede oturuyosun istanbuldamı bize doktorumuz yazmıştı kağıda.ama gidip söylesen tabiki yaparlar.bence önemli bişey bu testlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…