Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hep yorumlarınızı okuyorum. . Dualarinizda unutmayın. .. insana ümit oluyor dua oluyor.m

Kafama göremi yapiyosun yoksa danisdnmi eczaciya falan
Canim nette arastrdim zaten gunde 1 defa iciliyor. Sabah ac karnina daha etkili olur diye o sekilde iciriyorum burdan ogrendgme gore kana karismasi ac karinla daha etkili oluyormus. Gunde 1 defa denilince biz sabah i tercih ettik :) sabah icmeyi unutrsa aksam iciriyorum

Anladmm canim o halde bende sabah iciriym ki bi an önce etkili olsuun :) cok sagool

Günaydınlar, buradan tese olacak arkadaşlara bilgi vermek istiyorum. Micro Tese öncesi doktorunuzla Patoloji yapılıp yapılmayacağı bilgisini kesinlikle alın, her doktor yapmıyor sanırım.

Biz Murat Başar'da tese olduk, pataloji sonucumuzu alacağımızı zannediyorduk meğer 2015 başından beri Murat hoca patoloji işlemi yapmıyormuş. Açıkcası bize patoloji yapacağını da söylememişti zaten o konuda hakkını yememek lazım, biz bunu rutin bir şey zannettiğimiz için kendisine sorunca 2015 başından beri yapmadığını, patolojinin tanısal anlamda çok da bir şey ifade etmediğini söyledi.

Canım benim maaşallah çok sevindim.. Gözünüz aydınnnnn Rabbim kucağına versin sağ salim inşallah..

Mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım eşime klinfenter sendromu sebebiyle azospermi teşhisi konuldu. Öğrendiğimizde yıkıldık %5 mozaik tip dedi doktorumuz tek şans verdi sperm varsa buluruz yoksa zaten yoktur deyince araştırmalarım sonucunda sizlere ve Kaan aydosa ulaştım Kaan hocaya bir kaç hafta önce muyene olduk iki ilaç verdi iki hafta kullanın çok şanslıysak sperm çıkışı olabilir yoksa mikro tese yapıp hücrelerin durumunu görmek istiyorum ilaca ona göre başlayacağım dedi. İlaca başladık ama mikro tese olmalı mıyız bilemedim Bi de bu tedaviler mikro tese çok pahalı mı karmakarışığım bir yol gösterir misiniz bize de

Caniimm o ilaclari bizde kullandk 2 hafta cikis olmadi sakin tedavisiz tese olmayin derim biz ilk tesemizi tedavisiz olmusduk kaan aydosa gerci ikinciyi 1 sene tedavi gördükden sora olduk sonuc yine olumsuzdu ama tedavisiz mikro tese ne kadar dogru bilmiyorum normalde mikro tese fiyati 3000 rl bulup dondurulursa 500 tl daha ödüyosun biz gittimizde kampanya vardi bu ay icin 2000 tl ödedik mikro tese icin genartta

Canim bizde klinefelterliyiz bizde tese olduk ama sonuc olumsuz oldu bide bende hazirlanmistim tup bebek icin. Biz iki bin verdik teseye ama benim ignelerede gelip gitmelerde para harcadik. 4 ay boyunca iki tane igne kullandi onlarda bayag bi tuttu. Bence tedavi olun oyle tese olun derim.

Arkadaşlar merhaba! Benim de eşime bugün azospermi teşhisi konuldu. Doktor, ilaçla tedavinin sonuç vermeyeceğini, bir tüp bebek merkezinde mikrotese yaptırmamış z gerektiğini, onda da başarı oranının %50 olacağını söyledi. Bursa da yaşıyoruz. İstanbul da bir tüp bebek merkezine mi gitsek Bursa da mi gitsek karar veremiyoruz. Doktor seçimi ise çok zor. Ne yapacağız, nasıl olacak hiç bilemiyoruz. Hala soktayiz!! Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlarım bana yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun allahım sabırlar versin ve allah yardımcınız olsun.azo sebebiniz nedir bilmiyorum ama öncelikle tedavi olup daha sonra mikrote olsanız daha iyi.tabiki karar yinede sizin ama neolur rehavete endişeye kalpılıp aceleci davranmayın.bizim bu durumumuzdan faydalanıp işi ticarete dökmüş çok insan var...

Canim merhabalar. Cok uzuldum. Ilk soku hepimiz yasadik. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bursayi bilmiyorm ama biz istanbulda memorial sisliye gidiyoruz. Tedavimi yoksa tesemi surekli bi kararsizlik oluyor tabi insanda bilemiyoruz hangisi iyi Allah bilir. Tedavisiz ilk tesesinde sperm bulunanlar var yada tedavi ile sperm bulunanlar oluyor. Tedavisiz de sperm bulunmadigida oluyor aylarca yillarca tedavi gorup yine sperm bulunmadigi oluyor. Tedavisiz kesinlikle bulunmaz diyeyemeyiz. Veya tedavi ile kesin bulunurda denilmez. Evet bircok merkez bu isi ticaret icin yapiyor. Bu butun merkezler icin gecerli. Ama tedavi ettigini soyleyen doktorlarin bircoguda isi ticarete dokmus durumda. Hatta bitkiselciler bile bu isi ticarete dokmus zayif noktalarindan yakaliyorlar insani. Dusunki arayip gorstgmz bitkisel urunler hazirlayn biri 500 tl isteyebiliyor. Zor bi karar ama esinle ortak bi karar almalisinz. Oncelikle hormonlar ne durumda genetik testler nasil bunlar bilinmeli altindaki tibbi sebebler arastirilmali. Ama unutmayalimki Rabbimiz vermek isterse ne hormonlar ne doktorlar ne merkezler etkili ve etkisiz olabilir. Hepsi Allahin takdirinde.. gerisi vesilee Allah hepimizn yardimcisi olsun ciktigimz bu yoldaa Imtihanimizi hayirli saglikli evlatlarla sonuclandirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…