- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
Eksik yazmışım kusura bakmaNasil yani anlamadim canim. 9 sikinti ne demek? Kromozom testi ile mi alakali? Allah saglik versin
Onemli degil bitanem. Sukur ki sperm bulundu canim. Insallah embriyolariniz saglikli gelisir transferin olur ve saglikla tutunurlar insallah canim. Rabbim hayirlisi ile nasip etsinEksik yazmışım kusura bakmaevet kromozom
Hep yorumlarınızı okuyorum. . Dualarinizda unutmayın. .. insana ümit oluyor dua oluyor.mcanım en azından hala spermleriniz var şükür.Rabbim imkan verdikçe onlarla tekrar denersiniz inşallah..
belkide mucizen bekliyo seni orda..
benim naz' ımda donmuş spermlerle oldu....
inşallah cnm Rabbim hepimizin kalbine göre versin..biz tattık o duyguyu rabbim önce hayırlısıyla sizlere sonra bize versin inşallah
Canim sabahlari ac karnina iciyor. Bazen unutunca aksam da icebiliyoferaheymen canim siz promotil kullaniyodu uz ya sabahmi yada aksammi iciyo esin bizde baslicaz soriM dedim
Canim sabahlari ac karnina iciyor. Bazen unutunca aksam da icebiliyo
Canim nette arastrdim zaten gunde 1 defa iciliyor. Sabah ac karnina daha etkili olur diye o sekilde iciriyorum burdan ogrendgme gore kana karismasi ac karinla daha etkili oluyormus. Gunde 1 defa denilince biz sabah i tercih ettik :) sabah icmeyi unutrsa aksam iciriyorumKafama göremi yapiyosun yoksa danisdnmi eczaciya falan
Canim nette arastrdim zaten gunde 1 defa iciliyor. Sabah ac karnina daha etkili olur diye o sekilde iciriyorum burdan ogrendgme gore kana karismasi ac karinla daha etkili oluyormus. Gunde 1 defa denilince biz sabah i tercih ettik :) sabah icmeyi unutrsa aksam iciriyorum
Sifa olsun canimm insaAllah etkisi olur :)Anladmm canim o halde bende sabah iciriym ki bi an önce etkili olsuun :) cok sagool
Ayy maaşallah arkadaşımm çok sevindim.. gerçektenn
Hayırlı olsunnnnn Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
eşinede cok geçmiş olsun..acil şifalar
Merhabalar Arkadaşlar. Beni eskiler belki hatırlar. Bugün size güzel haberler vermeye geldim. Benimde eşim Azospermi. Testis kanseri nedeniyle 4 kür kemoterapi aldı. Geçmiş mesajlarımdan neler yaşadığımı görebilirsiniz.
Biz kemoterapi öncesi esimin mikro tese yapılan spermlerinden tüp bebek yaptık. Rabbime binlerce şükürler olsun ki bugün kalp atışı duymaya gittik. Şu an 2 tane bebeğim benimle. Sizlerde ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim bizim gibi evlat hasreti çeken herkese bu duyguyu yaşatsın.
Mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım eşime klinfenter sendromu sebebiyle azospermi teşhisi konuldu. Öğrendiğimizde yıkıldık %5 mozaik tip dedi doktorumuz tek şans verdi sperm varsa buluruz yoksa zaten yoktur deyince araştırmalarım sonucunda sizlere ve Kaan aydosa ulaştım Kaan hocaya bir kaç hafta önce muyene olduk iki ilaç verdi iki hafta kullanın çok şanslıysak sperm çıkışı olabilir yoksa mikro tese yapıp hücrelerin durumunu görmek istiyorum ilaca ona göre başlayacağım dedi. İlaca başladık ama mikro tese olmalı mıyız bilemedim Bi de bu tedaviler mikro tese çok pahalı mı karmakarışığım bir yol gösterir misiniz bize de
Canim bizde klinefelterliyiz bizde tese olduk ama sonuc olumsuz oldu bide bende hazirlanmistim tup bebek icin. Biz iki bin verdik teseye ama benim ignelerede gelip gitmelerde para harcadik. 4 ay boyunca iki tane igne kullandi onlarda bayag bi tuttu. Bence tedavi olun oyle tese olun derim.Mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım eşime klinfenter sendromu sebebiyle azospermi teşhisi konuldu. Öğrendiğimizde yıkıldık %5 mozaik tip dedi doktorumuz tek şans verdi sperm varsa buluruz yoksa zaten yoktur deyince araştırmalarım sonucunda sizlere ve Kaan aydosa ulaştım Kaan hocaya bir kaç hafta önce muyene olduk iki ilaç verdi iki hafta kullanın çok şanslıysak sperm çıkışı olabilir yoksa mikro tese yapıp hücrelerin durumunu görmek istiyorum ilaca ona göre başlayacağım dedi. İlaca başladık ama mikro tese olmalı mıyız bilemedim Bi de bu tedaviler mikro tese çok pahalı mı karmakarışığım bir yol gösterir misiniz bize de
canım küçükken biraz geç inmiş testisler.buna bağlıyorlar.başka bir sebep yok.sizin sebep ne dediler?Amin canim insallah, sizde azoo sebebi neydi?
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun allahım sabırlar versin ve allah yardımcınız olsun.azo sebebiniz nedir bilmiyorum ama öncelikle tedavi olup daha sonra mikrote olsanız daha iyi.tabiki karar yinede sizin ama neolur rehavete endişeye kalpılıp aceleci davranmayın.bizim bu durumumuzdan faydalanıp işi ticarete dökmüş çok insan var...Arkadaşlar merhaba! Benim de eşime bugün azospermi teşhisi konuldu. Doktor, ilaçla tedavinin sonuç vermeyeceğini, bir tüp bebek merkezinde mikrotese yaptırmamış z gerektiğini, onda da başarı oranının %50 olacağını söyledi. Bursa da yaşıyoruz. İstanbul da bir tüp bebek merkezine mi gitsek Bursa da mi gitsek karar veremiyoruz. Doktor seçimi ise çok zor. Ne yapacağız, nasıl olacak hiç bilemiyoruz. Hala soktayiz!! Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlarım bana yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
Canim merhabalar. Cok uzuldum. Ilk soku hepimiz yasadik. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bursayi bilmiyorm ama biz istanbulda memorial sisliye gidiyoruz. Tedavimi yoksa tesemi surekli bi kararsizlik oluyor tabi insanda bilemiyoruz hangisi iyi Allah bilir. Tedavisiz ilk tesesinde sperm bulunanlar var yada tedavi ile sperm bulunanlar oluyor. Tedavisiz de sperm bulunmadigida oluyor aylarca yillarca tedavi gorup yine sperm bulunmadigi oluyor. Tedavisiz kesinlikle bulunmaz diyeyemeyiz. Veya tedavi ile kesin bulunurda denilmez. Evet bircok merkez bu isi ticaret icin yapiyor. Bu butun merkezler icin gecerli. Ama tedavi ettigini soyleyen doktorlarin bircoguda isi ticarete dokmus durumda. Hatta bitkiselciler bile bu isi ticarete dokmus zayif noktalarindan yakaliyorlar insani. Dusunki arayip gorstgmz bitkisel urunler hazirlayn biri 500 tl isteyebiliyor. Zor bi karar ama esinle ortak bi karar almalisinz. Oncelikle hormonlar ne durumda genetik testler nasil bunlar bilinmeli altindaki tibbi sebebler arastirilmali. Ama unutmayalimki Rabbimiz vermek isterse ne hormonlar ne doktorlar ne merkezler etkili ve etkisiz olabilir. Hepsi Allahin takdirinde.. gerisi vesilee Allah hepimizn yardimcisi olsun ciktigimz bu yoldaa Imtihanimizi hayirli saglikli evlatlarla sonuclandirsin.Arkadaşlar merhaba! Benim de eşime bugün azospermi teşhisi konuldu. Doktor, ilaçla tedavinin sonuç vermeyeceğini, bir tüp bebek merkezinde mikrotese yaptırmamış z gerektiğini, onda da başarı oranının %50 olacağını söyledi. Bursa da yaşıyoruz. İstanbul da bir tüp bebek merkezine mi gitsek Bursa da mi gitsek karar veremiyoruz. Doktor seçimi ise çok zor. Ne yapacağız, nasıl olacak hiç bilemiyoruz. Hala soktayiz!! Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlarım bana yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?