- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
teşekkürler
Teşekkür ederim canım istanbuldayım Kanuni de 2 haftada çıkıyormuş sanırım gidio kan pıhtılaşması için test yaptırmak istiyorum demem yeterli minerede oturuyosun istanbuldamı bize doktorumuz yazmıştı kağıda.ama gidip söylesen tabiki yaparlar.bence önemli bişey bu testlerde
teşekkürlerBahçeci Umut tüp bebek
hikayemiz yeni bizim sizin kadar eski değiliz. 2014eylülde evlendik 2015 6 nisanda eşimin azospermi olduğunu öğrendik. küçük bi yerde oturuyorduk. tabi hiç duymamıştık azo nedir bilmiyorduk bile. iskenderunda bi dr bulduk burak sivarlıoğlu 4 ay ona gittik işte testler gen doppler falan çekildi. testiste kanlanma problemi olduğu anlaşıldı doopler sonucunda 2 ay hap tedavisi oldu eşim sperm fiş testi yaptırdık %80 diploid (88 de olabilir hatırlayamadım) çıktı dr opu günü tese dedi biz olmadık Ben cesaret edemedim. sonra kayseriye taşındık bu arada kaan Aydosa gittik oda önce tese dedi.ama para sıkıntımız olduğu için erteledik şuan vitamin ve besin takviyeleri yapıyorum eşime. bende hazırlancam ama hangi şehir daha kararsızız.. böyle bizim hikayemizderica ederim.sizordamı düşünüyosunuz .hikayenizi bilmiyorum ama
Amin canim insallah, sizde azoo sebebi neydi?arkadaşım merhaba.bizde de sertoli çıktı patoloji sonucu.fakat bu şekilde de çocuğu olan çok kişi varmış doktorun dediğine göre.hormon tedavisiyle hücre oluşumu sağlanabiliyor.ayrıca besin destekleri kullanılıyor.biz tese olalı 1 ay oldu.henüz tedaviye başlamadık sertoli teşhisinden sonra.tedaviye başladıktan sonra detaylı bilgi veririm inşallah.allah şifa versin hepimize.
Canim gozunuz aydin, sizin azoo sebebiniz varmiydi? Testisle ilgili?ilk tesede ki patoloji sonucuna göre sertoli cell only. Fsh ekim gibi 30-40 arasında idi Enson yapılan testlerde 2-3 arasına düşmüştü. Pregny 5000 iğne kullandı eşim. Daha önce de tese de bulunmuştu bizim. Ama bir daha tese öner minor doktor..
Allah razi olsun canim. Dualarima sarildim. Dualarim olmasa nasil dayanirdim bilmem. Adım Sevda canım. Aminnnn insallah bizimde yuzumuzu guldurucek insallah Rabbimcanım yeni gördüm.gerçekten çok ama çok üzüldüm.ama muhakkak bir hayır vardır.lütfen güçlü ol.duaya daha da sarıl.ismini bilmiyorum.eğer söylersen isminle dua etmek istiyorum.rabbim bizlerin yüzünü güldirecek biliyorum.
Rabbime binlerce sukur bize umut ışığı oldu dondurulan spermler tekrar deneyebilmek icin güclü olmamız icin sebep sükür. 3. tesemizdi ve bir daha onermedi acikcasi dr. InsAllah yuzumuz sizin gibi donmus spermlerimizle guler canim. Ne guzel kalbin var, Allah kalbine gore versin canim. Belki de bizi bekliyordur mucizemiz, donmus cilegimiz Rabbim bilir. Anne olmak bize de nasip olur insAllah. Moral oldun canim sagolasincanım en azından hala spermleriniz var şükür.Rabbim imkan verdikçe onlarla tekrar denersiniz inşallah..
belkide mucizen bekliyo seni orda..
benim naz' ımda donmuş spermlerle oldu....
inşallah cnm Rabbim hepimizin kalbine göre versin..biz tattık o duyguyu rabbim önce hayırlısıyla sizlere sonra bize versin inşallah
Rabbime binlerce sukur bize umut ışığı oldu dondurulan spermler tekrar deneyebilmek icin güclü olmamız icin sebep sükür. 3. tesemizdi ve bir daha onermedi acikcasi dr. InsAllah yuzumuz sizin gibi donmus spermlerimizle guler canim. Ne guzel kalbin var, Allah kalbine gore versin canim. Belki de bizi bekliyordur mucizemiz, donmus cilegimiz Rabbim bilir. Anne olmak bize de nasip olur insAllah. Moral oldun canim sagolasin
Anladım canım gidip test istediğimizde doktor kabul ediyor mu yapmayı bende var mı bilmiyorum ama yine de yaptırmak istiyorum tedavi öncesi
Yok daha haber. Pazartesiye kadar dokunmayacağız demiş embriyolog. İnşallah cnm inşallh. Herkese nasip olur inşallh.Amin inşallah cnm.şimdi yazına baktımda embriyolardan haber varmı .
inşallah güzel ilerlerler de transferin olur ..sıkıca tutunurlar..
Amin inşallh. Beklemedeyim şuan inşallh embriyolarım sahlıklı gelişip bana tutunur. Çok istiyorum hepimizn hayırlısıyla evlatları olsunn. Çok dua ettim sana da zamanı değilmiş demek. Rabbim bizlere yardım etsin..Canim benim Rabbim saglikli embriyolar nasip etsin. Tamamina erdirsin insAllah kuzucum. Transferin olur saglicakla sana tutunur ve kucagina alabilirsin bebegini inşAllah canım. Herseyi gonlunce nasip etsin Rabbim.
Allah razı olsun cnm. Sertoli cell only.Canim gozunuz aydin, sizin azoo sebebiniz varmiydi? Testisle ilgili?
allahım analı babalı büyütsün canım.neler yaşamışsınız.okurken çok duygulandım.inşallah kardeş de gelir şirin kızına.allahın izniyle hiç bi sorun çıkmaz eşinde ve sende.kalbini ferah tut.bizlere de dua et.
Allah razi olsun canim. Bende her zaman duaciyim sana ve herkese. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bu arada pgt onerdiler mi canim embriyolarınıza?Amin inşallh. Beklemedeyim şuan inşallh embriyolarım sahlıklı gelişip bana tutunur. Çok istiyorum hepimizn hayırlısıyla evlatları olsunn. Çok dua ettim sana da zamanı değilmiş demek. Rabbim bizlere yardım etsin..
Canim benimmm insAllah vakti gelince donmus cileklerim gelip konarlar anneciginin karnina :) gercekten moral oldun, hikayelerimizi de biraz benzettim. 3 tese 1 varikosel. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Konusmak isterim tabi ki canim memnun olurum, cok sagol destegin icin :)Evt canım cok şükür onlar var.biizmde 3. ve son tesemizdi bidaha emre beyde önermedi gerekte kalmadı zaten..
hehe donmus çileğinizz sevdimm bunuuu :))
sende sağol canım..ne mutlu moral olduysamm
her zaman bana yazabilirsin konuşabilirim ben burdan çok arkadaş edindim hala görüşürüz..
canım benim inşaallah kaliteli sağlıklı embriyoların oluşur ve rabbimin bizleri yaratırken nasıl da ince bir hesapla her aşamayı planladığının delili olan emriyonun rahime tutunması sendede gerçekleşir ve seni asla terketmez.sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin arkadaşım.Amin inşallh. Beklemedeyim şuan inşallh embriyolarım sahlıklı gelişip bana tutunur. Çok istiyorum hepimizn hayırlısıyla evlatları olsunn. Çok dua ettim sana da zamanı değilmiş demek. Rabbim bizlere yardım etsin..
Daha bişey söylenmedi..pgt ile ilgili. Aslında eşimde 9 da sıkıntı var ama söylenmedi bişey.Allah razi olsun canim. Bende her zaman duaciyim sana ve herkese. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bu arada pgt onerdiler mi canim embriyolarınıza?
Amin.. Allah razı olsun.canım benim inşaallah kaliteli sağlıklı embriyoların oluşur ve rabbimin bizleri yaratırken nasıl da ince bir hesapla her aşamayı planladığının delili olan emriyonun rahime tutunması sendede gerçekleşir ve seni asla terketmez.sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin arkadaşım.
Nasil yani anlamadim canim. 9 sikinti ne demek? Kromozom testi ile mi alakali? Allah saglik versinDaha bişey söylenmedi..pgt ile ilgili. Aslında eşimde 9 da sıkıntı var ama söylenmedi bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?