Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
noluyo bakalım herkes yaşını açıklamış.anlaşılan en yaşlınız benm pazar günü 29 um doluyo.ablanızım yani.öpün bakalım elimi hayır duamı alınkaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar
gamzecim ikimiziz sanırım sadece nasılsın.yaşımız değil bileri bu illet hastalık yaşlandırıyo ruhumuzu köreltiyo sanki.inşallah tez zamanda kurtuluruz.

walla bende azoyu öğrenene kadr 18 imde nasılsam hala öyleyim diyodm.ama şimdi aradaki fark çook açıldı. o zamn tek derdim derslerdi.şimdi uğraştığımız şeylere bakın.tam bir hayat dersi yaşadıklarımız..GÜNAYDIN bu arada:)))

gamze yine hafta sonuna giridk hafta sonu oldumu bu siteye kıran giriyo anlamıyorum kızlar kocasının koynundan cıkmıyo benim koca evde olmadıgına ben her zaman buralardayım

nasılsınız kızlar
herkez yaşını yazmış bende geri kalmayim bari benim yaşım 25 ben herifin ozo oldugunu biliyordum bilerek evlendim ögrendiğimde ise 22 yaşındadım 3 yıldırda ugraşıyoruz ama ruh yaşım 80 90 gösteriyor bunda azo ve kaynana kayınpeder görümce de dahil

öyle gerçekten umutolsun kimsler yok saat kaç oldu.ben temizliğimi yaptım duşumu aldım kocamı da gnderdim.sizi tembeller.nerdesiniz kızlarrrr.belginnn, çiçek, meliss, kader ve tüm kızlar....ses veerinnn:))

zamancım cevrenin bana yükledigi yılları sayarsan şu ölümümü bekliyorum 88

gamze valla ne yalan söyleyim benim evi pislik götüryo kaynan kaynata hepsi evde ben daha şu bunalımdan cıkmadım temizlik felan yapmadım ama duşumu aldım

slm kızlar.........

benim koca evde değil ama yinede geç girdim topiğe tv izlemeye başladığımdan beri pc le fazla haşır neşir olamıyorum geç yat geç kalk yapıyorum nasıl hayat yaşıyosam kalk iş yap ye iç gece geç saatlerde yat sabah yine aynı şeyler sıkılıyorum ama yapacak bişey yok kurslaramı yazılsam ne yapsam hiç değilse bu rutinlikten kurtulmuş olurum

marhaba kizlar meslis nasilsin sen varsin tek
ancak gelebildim allisveris günü bizim bügün yoruldum daha yemek te yokk evde

kizlar bende geldim ses veren yokk
bende yeyek yapmaya gidiyorum

kızlar eşimin fsh 26 çıktı çok üzüldüm yaa yüksek klomenden oluyor bence çünkü daha önceden 15 felan oluyordu bizde bıraktık bugünden sonra klomeni birazda bişey kullanmayalım bakalım...

kızlar eşimin fsh 26 çıktı çok üzüldüm yaa yüksek klomenden oluyor bence çünkü daha önceden 15 felan oluyordu bizde bıraktık bugünden sonra klomeni birazda bişey kullanmayalım bakalım...

merhaba belgincim
üzülme canim düzelir insallah evet klomen yükseltiyor

canim bende anlayamadim onu valla
bizim deglerler normaldi ama kaan aydos klomen verdi yükseldi yükselirse umut var demisti
simdik bu ayki tahlilde dahada yukselir ne olacak böyle

canim tedaviye baslamak icin siz simdik kac olkmasi gerekiyordu fsh

yükselmesi nasıl umut verici yaaa yüksek olması iyi değilki allahım kurtarsın bizleri bu dertten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…