Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiym ÇİÇEKÇİM sen nasılsın evet ya bu efkar azosperm mahvediyo bizi, her geçen gün dahada çok dokunuyo 4 senedir alışamadım, dün arkadaşlarla toplandık herkesin çocuğu var bitek ben yanlız, kimisi altını temizliyo kimisi karnını doyuruyo kimisi uyutuyo, banada onlara imrenerek bakmak düşüyo senağlamasenağlamasenağlama

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz... yine huzun basmis hepinize uzulmeyin kizlar rabbim buyuk bu cekdigimiz SIKINTILAR insallah bir gun son bulucak allah yardimcimiz olsun

evet eryasu tek teselli eşimin ve kendimin yaş olarak küçük olması.doktorlarda aynı şeyi söylediler bu kadar telaş yapıyosanız kendinizi yıpratcağınıza gidin tüp bebek yaptırın dediler.aceleci olmayın dediler...
eşimi öyle görünce otomatikmen ne huzur kaldı ne morel..
inşallh kimse fazla uğraşmadan kavuşsun meleklerine..

bende iyiyim canim nasil oluyum.
canim üzülme insallah bizde karisacagiz onlarin arasina allahim büyük görüyor bizi

bu kadar efkar yeter deyip birazda gülelim artık, ÇİÇEK ve KADER siz baya yaşlanmışsınız yaa 27 yaşındasınız, ne mutlu bana ben daha gencim 26 yaşındayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cicekcigim bende 27 yasindayim banada temmuzda 6 yil oluyorr offff ne zaman anne olucaksak yaslaniyoruz artikk

yasimiz ayni kaderimiz ayni kader oooffff
evet canim surda 30 aa ne kaldi herkes yasin geciyor diyor
ama elden bisey gelmiyor ancak dua edebiliyorum

inşallah ÇıÇEKÇıM inşallah ALLAHIM tez zamnda kavuştursun bizi bebişlerimize, boş koymasın bizimde kucağımızı, imrendirmesin bizi kimseye, bizde karışabilelim onların içine....

bu kadar efkar yeter deyip birazda gülelim artık, ÇİÇEK ve KADER siz baya yaşlanmışsınız yaa 27 yaşındasınız, ne mutlu bana ben daha gencim 26 yaşındayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet canim sen baya gencsin bize göre 1 yil karlisin zemuszemus zemuszemus

kızlar buneya efkar efkar yeter artık biride gelsin şuraya güzel bişey yazsın

offffffffffff gece gece hiç çekilmiyo valla bu kötü şeyler insanınuykusu kacıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…