hoşbulduk canım ÇİÇEK sanada slm, YASEMİN haklısın tabi canım elinde değil tabi insan ister istemez üzülüyo, benimde demek istedim, daha 1aydır bilip bu işle uğraşıyomuşsun yaşında daha küçük şimdiden kendini bu kadar harap etme, inşaallah çok geçmeden beklemeden hamile kalırsın ama yolun çok daha başındasın, ben 4 senedir uğraşıyorum belkide bi 4 sene daha uğraşıcam bilemiyorum senağlamasenağlama
canim benimde agustosta 3 yil olacak 27 yasindayim
iyiym ÇİÇEKÇİM sen nasılsın evet ya bu efkar azosperm mahvediyo bizi, her geçen gün dahada çok dokunuyo 4 senedir alışamadım, dün arkadaşlarla toplandık herkesin çocuğu var bitek ben yanlız, kimisi altını temizliyo kimisi karnını doyuruyo kimisi uyutuyo, banada onlara imrenerek bakmak düşüyo senağlamasenağlamasenağlama
cicekcigim bende 27 yasindayim banada temmuzda 6 yil oluyorr offff ne zaman anne olucaksak yaslaniyoruz artikk
bu kadar efkar yeter deyip birazda gülelim artık, ÇİÇEK ve KADER siz baya yaşlanmışsınız yaa 27 yaşındasınız, ne mutlu bana ben daha gencim 26 yaşındayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah ÇİÇEKÇİM inşallah ALLAHIM tez zamnda kavuştursun bizi bebişlerimize, boş koymasın bizimde kucağımızı, imrendirmesin bizi kimseye, bizde karışabilelim onların içine....
kader senin cikmmiyor
bende cikiyorum iyi aksamlar
kızlar buneya efkar efkar yeter artık biride gelsin şuraya güzel bişey yazsın
canim kusura bakma yazamadim msn de turkiyeyle kardesimle konusyordum o yuzden yazamadim cikmissin neyse gorusuruz yine canim
kızlar buneya efkar efkar yeter artık biride gelsin şuraya güzel bişey yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?