Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anlamiyorum sonrada dusurmeyemi calisacak simdik
amin canim tez zamanta kurtarsin hepimizi bu dertten

üzülme belgin sen hep bişeler çıkacak korkusuyla yaşıyosun canım demesi benim için kolay ama takma kafana artık birazda rahatla oluruna bırakın 1 2 ay bakalım o zaman ne olacak.........

meliss canım şimdi gördüm yazını ben yazdım çıktım karşılaşamadık nasıl gidiyor iyi dinleniyormusun test ne zamandı ...........

bende eylülde 29 olacam ama aramızda en uzun süreli evlilik bana ait kızlar 10 yıl olacak 4 yılda arkadaşlığımız 14 yıl nasıl geçtiğini bende pek anlamış değilim geçmişe bakmayı sevmeyenlerdenimde... azo ,tedavi konusunda uzman olamam ama evlilik hakkında uzmanlaştım sayılır

canım bende öyle yapcam bakalım temmuza erteledik o zamana kadar normal davrenelım ne olcak.canım bizde 7 yıllık evliyiz arkadaşlığımızda taaa ben 13 yaşındayken başlamıştı çok büyük bir aşkla evlendik tek istediğim mutluluğumuza bir aşk meyvesi hayırlısıyla...tpolam 15 yıllığız...

bende iyi olmaya calisiyorum canim sagol
bügünlerde cok hamile haberi aliyorum onlar icin seviniyorm kendim icin üzülüyorum

1 ay içinde il merkezine taşıncaz.hevesle bekliyorum.belki değişik bi ortam iyi gelir.hem yeni ev bulurum ne güzel ferah ferah.burda sobalı çünkü evim.kötü bi ilçedeyim.doğu görevi sayılıo.

canim yasadiklarimiz kolay seyler degil onun icin bazen bizdede durduk yere tartisma cikiyor.sonrada üzülüyorum bos yere birbirimizi kiriyoruz diye.

hayirlisi olsun canim insallah hersey gönlünce olur iyi gelir bence biraz denisiklik

napalım çicekcim öyle veya böyle yaşamaya devam edicez.bazen güçlü bazen zayıf idare edicez artık.allah hepimize yardım etsin.dayanma gücü ve sabır versin canım.

canim valla bu ilet hastalik bizim dengemizi bozdu.insallah kisa zamanda hayatimizdan cikarda bizde yavrularimiza kavusuruz..amin canim allahim bize bol bol sabir versin

canım kaan aydos maillere 2-3gün içinde cevap veriyo normalde ama bazende görmeye biliyo birkeresinde ben 10gün beklemiştik maili 2- 3 kez üstü üste yolladık tekrar cevap alamayınca hastaneyi arayıp ulaşmıştık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…