- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Canım tese olmadık beş on harekteli sperm cikis var suan ins kaybetmeyiz yaşım 27 esi devlet haklarını kullanıp ozele geçeriz dioo çok kararsizim aslında bahçeci fulya yi düşünüyorum siz Nerede yaptirdinizmi nereyi dusunuyorsunuz arkadasimAminn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah bizim de 3.deneme olacağı için rahim filmi çekilecek histeroskopi yapılacak canım siz tese oldunuzmu bizim ilk deneme de açıkta vardı ikinci de açıkta yoktu tese oldu 3.denememizde de tese olabilir dedi dr senin ikinci denemen mi bence de özel de yaptırın yaşın kaç inşallah bu defa pozitifigörürsün canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
İnşallah canım normal çıkış olur da teseye ihtiyaç duymazsiniz canım ilki mersin tup bebek merkezinde ikinci gazieuro fertil antep te şimdi kendi şehrimizde 2 sene önce tup bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı hamile kaldı bizde orayı düşünüyoruz ama ilk 2 denemem de dolandırıldik resmen onlara hakkımı helal etmiyorum allah tan bulsunlarCanım tese olmadık beş on harekteli sperm cikis var suan ins kaybetmeyiz yaşım 27 esi devlet haklarını kullanıp ozele geçeriz dioo çok kararsizim aslında bahçeci fulya yi düşünüyorum siz Nerede yaptirdinizmi nereyi dusunuyorsunuz arkadasim
İnşallah canım normal çıkış olur da teseye ihtiyaç duymazsiniz canım ilki mersin tup bebek merkezinde ikinci gazieuro fertil antep te şimdi kendi şehrimizde 2 sene önce tup bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı hamile kaldı bizde orayı düşünüyoruz ama ilk 2 denemem de dolandırıldik resmen onlara hakkımı helal etmiyorum allah tan bulsunlarCanım tese olmadık beş on harekteli sperm cikis var suan ins kaybetmeyiz yaşım 27 esi devlet haklarını kullanıp ozele geçeriz dioo çok kararsizim aslında bahçeci fulya yi düşünüyorum siz Nerede yaptirdinizmi nereyi dusunuyorsunuz arkadasim
Canım Rabbim hepimze nasip etsin işte özeller bazıları para tuzağı eltinizin sebebi neydi ins sizde bu tedaviniz de hamile kalırsiniz arkadaşım ben istanbula maramara universitesinde yaptırdım devlet olmasına rağmen ilgilerinden memnun kaldım yanındaki arkadaş hamile kaldı ikinci denemesiydi belki tekar denerim orda istanbuldayım canim ben çıkışlar ins devam eder aynen iyi dileklerin için çok teşekür ederim bol şans ins sizede zorlu süreç ama sonu güzel olucak uns Rabbim herkese nasip etsin evlat duası ilan herkeseIn
İnşallah canım normal çıkış olur da teseye ihtiyaç duymazsiniz canım ilki mersin tup bebek merkezinde ikinci gazieuro fertil antep te şimdi kendi şehrimizde 2 sene önce tup bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı hamile kaldı bizde orayı düşünüyoruz ama ilk 2 denemem de dolandırıldik resmen onlara hakkımı helal etmiyorum allah tan bulsunlar
Canım eltimin eşinde yine sperm sorunu var ama onlarda 2 milyon canlı var normal yolla hamile kalmaya yetmez ama en azından şans daha yüksek oluyor bize göre inşallah sonu güzel olur arkadaşım rabbim hepimiz için mutlu sonlar nasip etsin kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasınCanım Rabbim hepimze nasip etsin işte özeller bazıları para tuzağı eltinizin sebebi neydi ins sizde bu tedaviniz de hamile kalırsiniz arkadaşım ben istanbula maramara universitesinde yaptırdım devlet olmasına rağmen ilgilerinden memnun kaldım yanındaki arkadaş hamile kaldı ikinci denemesiydi belki tekar denerim orda istanbuldayım canim ben çıkışlar ins devam eder aynen iyi dileklerin için çok teşekür ederim bol şans ins sizede zorlu süreç ama sonu güzel olucak uns Rabbim herkese nasip etsin evlat duası ilan herkese
Arkadasim cani gönülden basarilar diliyorum rabbim gönlüne gore versin insallah sen bu sefer basarili olacaksin icime öyle doğuyorCanım Rabbim hepimze nasip etsin işte özeller bazıları para tuzağı eltinizin sebebi neydi ins sizde bu tedaviniz de hamile kalırsiniz arkadaşım ben istanbula maramara universitesinde yaptırdım devlet olmasına rağmen ilgilerinden memnun kaldım yanındaki arkadaş hamile kaldı ikinci denemesiydi belki tekar denerim orda istanbuldayım canim ben çıkışlar ins devam eder aynen iyi dileklerin için çok teşekür ederim bol şans ins sizede zorlu süreç ama sonu güzel olucak uns Rabbim herkese nasip etsin evlat duası ilan herkese
Allah bin kere Razı olsunn canim benim cok mutlu etti mesajın ins hepimizin olumlu olsun süreçleri ins ❤ hepimize hepimize cannn'imArkadasim cani gönülden basarilar diliyorum rabbim gönlüne gore versin insallah sen bu sefer basarili olacaksin icime öyle doğuyor
Allah yar ve yardimdimcin olsun dualarim sizinle insallah bebisinize kavusursunuzArkadaşlar dün ilk iğnemi oldum ve hayırlısıyla tedavimize başladık. Şubatın son günlerinde eşim microtese olacak dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canımAllah yar ve yardimdimcin olsun dualarim sizinle insallah bebisinize kavusursunuz
amın cnm ınsallahRabbim burdaki herkese hamileyim demeyi nasip etsin ins ❤
cnm tedavın hayırlı olsun hangı hastanede hangı doktora gıdıosunuz tedavı ıcın azo sebebınız neydı acaba kısaca anlatırmısınİnşallah canım
cnm merhaba nasılsın uzun zaman oldu yazmıosun bızımde sızın gıbı bı basrısız tesemız oldu gercekten cok yıpratıo ınsanı bu durum sonra kaan hocada hormon tedavısıne basladık suan tedavı ıyı gıdıo bızımde mart ayında kontrolumuz var ıns guzel sonuclar alırızArkadaşlar merhaba uzun süredir foruma giriş yapamıyorum bu yıl inanılmaz yoğunum kafamı kaldıracak Zamanım yok maalesef başarısız bir tese geçti başımızdan bu süre içerisinde o DA tabi bizi biraz yıprattı şimdi hormon tedavisi görüyoruz bir de eşimin d vitamini oldukça düşük çıktı ve vitamin tedavisine başladık mart ayında kontrolümüz var bakalım neler olacak :) foruma çok şey yazıldığı için hepsini geriye dönük okuyamadım maalesef güzel haber bekleyenleri tebrik ediyorum ve umuyorum ki inşallah isteyen herkese Allah en hayırlısını nasip etsin :) dua ve sevgi ile
Merhaba canim sizin azo sebebiniz neydi mtese den sonra soylediler mi nasil bir tedavi görüyorsunuz bilgi verirsen sevinirimcnm merhaba nasılsın uzun zaman oldu yazmıosun bızımde sızın gıbı bı basrısız tesemız oldu gercekten cok yıpratıo ınsanı bu durum sonra kaan hocada hormon tedavısıne basladık suan tedavı ıyı gıdıo bızımde mart ayında kontrolumuz var ıns guzel sonuclar alırız
Murad başara gidiyoruz Memorial Şişli de tedavim eşimde retraktil testis var yani hareketli İnmemiş testis değil ama onun benzeri bir durum. İlk microtese olacak 3 yıldır farklı yerlerde farklı tedaviler gördük artık inşallah iyi sonuçlar alırız. Dua edin ne olur çok heyecanlıyımcnm tedavın hayırlı olsun hangı hastanede hangı doktora gıdıosunuz tedavı ıcın azo sebebınız neydı acaba kısaca anlatırmısın
merhaba cnm bızım azo sebebı ınmemıs testıs gec ındırıldı testısler murat basarda tese oldu esım ama sperm bulunmadı sadece ana hucreler cıktı oda tupte kullanılmadı bsy cıkmadı bende kaanı dusundum aradım sekreterıyle gorustum 6 ay tedavı dedı bu 3.ayımız tedavıde h-kaan aydosla 16 marttada kontrolumuz var bakalım ılerleme var mı merakla beklıorumMerhaba canim sizin azo sebebiniz neydi mtese den sonra soylediler mi nasil bir tedavi görüyorsunuz bilgi verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?