Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hala adet olmadim sinir oluyom artik esimde uzuluo diye kan da veremiom gizli idrar testi yapiom ilk 10 dk ka bakiom bisi yok ama 1 2 saati gecince sanki silik cizgi gibi duruyo anlamadim

Herhalde benim hormonlarim stresten alt ust oldu yav kizlar bunda cizgi varmi ay tarlusalmi icsem acaba

Eklentiler

• 2016-02-17 17.40.42.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 144
Yok canm ya alistim ben artik azoya adet olmayinca sinir oluom sag kasigim agriyo ama hala olmadim doktora gitmeden tarlusal mi icsem ya

Hala adet olmadim sinir oluyom artik esimde uzuluo diye kan da veremiom gizli idrar testi yapiom ilk 10 dk ka bakiom bisi yok ama 1 2 saati gecince sanki silik cizgi gibi duruyo anlamadim
tatlım bılıosun 5 dk sonrası onemsız sayet qebelık varsa ılk 5 dk da cıkar cnm

En iyisi tarlusal icmeye başlim yav
en ıyısı bıtkısel kullan ılac kullanma ılaca alısırsan bu seferde ılac kullanmadan adet olamazsın bende gecen sene bayagı bı gecıkmıstımm ama maaleaf yok sonra kendılıgınden adet oldum stres yapmıssındır ondan olmuyosun

Yok Can'ım olmadık daha ben merak ettiğimden sordum hiç denemedik daha yani koydur ma işlemi olmadı bi kere hazırlandım sperm bulunmayınca benim yumurtalar çöpe gitti

Selamünaleyküm napıyonuz kızlar nevar ne yok
Aleyküm mm selam bende bakiom arada yazan yokk iyilik canim sen nasılsın bende üç ay snra tüp bebek düşünüyorum Rabbim hepimizin muradıni versin bakiniyorum öyle tüp bebek merkezlerine sen nasılsın tedavi olan arkadaşlar ne durumda herkes vhatsapà mi taşındı ?

Ben takıp ediyorum topiği okuyorum yazmiyorum bi gelişme yok gerçi varda kotu gelişmeler

Evet canım kimse yazmıyor artık eskisi gibi canım hangi şehirde yaptırmayı düşünüyorsun kaçıncı denemen olacak bizde inşallah 6 ay sonra başlıycaz 3 ay sonra rahim filmi çekilecek bana histereskopi yapılacak sonra 2 yada 3 ay sonra rahim dinlenmiş olur ve başlarız inşallah

Merhaba canim ben bir ay önce negatifi aldum malesef test vermeden önceki gün kAnamayla atmis vucudum degerim düşük çıktı Üzgünüm uc gub embiriyosuydu birinci kalite bi adet devlete denedim biras toparlanayim yaşımiz geçmeden tekrar denemek istiyorum nasip olursa bend tüp bebek merkezlerine bakiom özeller e çift embiriyo transferi beş gün embiriyosu o kadar çok şey varki aklım allak bullak Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin her kese ins dileyen isteyen siz ne durumdasiniz arkadasimm

Aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah bizim de 3.deneme olacağı için rahim filmi çekilecek histeroskopi yapılacak canım siz tese oldunuzmu bizim ilk deneme de açıkta vardı ikinci de açıkta yoktu tese oldu 3.denememizde de tese olabilir dedi dr senin ikinci denemen mi bence de özel de yaptırın yaşın kaç inşallah bu defa pozitifigörürsün canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…