Canım umudunu kırmak istemem sma kuruyunca genelde ikinci çizgi silik çıkıyor.Acaba o testlerde bekleyince ikinci cizgi herkestemi silik oluyo yav
tatlım bılıosun 5 dk sonrası onemsız sayet qebelık varsa ılk 5 dk da cıkar cnmHala adet olmadim sinir oluyom artik esimde uzuluo diye kan da veremiom gizli idrar testi yapiom ilk 10 dk ka bakiom bisi yok ama 1 2 saati gecince sanki silik cizgi gibi duruyo anlamadim
en ıyısı bıtkısel kullan ılac kullanma ılaca alısırsan bu seferde ılac kullanmadan adet olamazsın bende gecen sene bayagı bı gecıkmıstımm ama maaleaf yok sonra kendılıgınden adet oldum stres yapmıssındır ondan olmuyosunEn iyisi tarlusal icmeye başlim yav
Sizde adet düzensizliğimi var arkadaşım stresten etkiliyor adeti bende iki ay olmamıştım o yazdığın ilaçtan yazmıştı doktor kullandım üç gün snrasi olmuştumEn iyisi tarlusal icmeye başlim yav
Yok Can'ım olmadık daha ben merak ettiğimden sordum hiç denemedik daha yani koydur ma işlemi olmadı bi kere hazırlandım sperm bulunmayınca benim yumurtalar çöpe gittiCanım devlete ilk iki hakkın bir embiriyo üçüncü hakk iki embiriyo koyuluyor ozlede iki koyuyolar canim uc bile koyuyolar Rabbim ins hayırlı evlatlar nasip etsin ben bir ay önce yaptırdım tek embriyo yüzde yüze yakın koyuldu malesef son gün degerim düştü 2.5 çıktı hersey nasip in skavusuruz yavrumuza siz tese oldunuz mu
Aleyküm mm selam bende bakiom arada yazan yokk iyilik canim sen nasılsın bende üç ay snra tüp bebek düşünüyorum Rabbim hepimizin muradıni versin bakiniyorum öyle tüp bebek merkezlerine sen nasılsın tedavi olan arkadaşlar ne durumda herkes vhatsapà mi taşındı ?Selamünaleyküm napıyonuz kızlar nevar ne yok
Ben takıp ediyorum topiği okuyorum yazmiyorum bi gelişme yok gerçi varda kotu gelişmelerAleyküm mm selam bende bakiom arada yazan yokk iyilik canim sen nasılsın bende üç ay snra tüp bebek düşünüyorum Rabbim hepimizin muradıni versin bakiniyorum öyle tüp bebek merkezlerine sen nasılsın tedavi olan arkadaşlar ne durumda herkes vhatsapà mi taşındı ?
Evet canım kimse yazmıyor artık eskisi gibi canım hangi şehirde yaptırmayı düşünüyorsun kaçıncı denemen olacak bizde inşallah 6 ay sonra başlıycaz 3 ay sonra rahim filmi çekilecek bana histereskopi yapılacak sonra 2 yada 3 ay sonra rahim dinlenmiş olur ve başlarız inşallahAleyküm mm selam bende bakiom arada yazan yokk iyilik canim sen nasılsın bende üç ay snra tüp bebek düşünüyorum Rabbim hepimizin muradıni versin bakiniyorum öyle tüp bebek merkezlerine sen nasılsın tedavi olan arkadaşlar ne durumda herkes vhatsapà mi taşındı ?
Merhaba canim ben bir ay önce negatifi aldum malesef test vermeden önceki gün kAnamayla atmis vucudum degerim düşük çıktı Üzgünüm uc gub embiriyosuydu birinci kalite bi adet devlete denedim biras toparlanayim yaşımiz geçmeden tekrar denemek istiyorum nasip olursa bend tüp bebek merkezlerine bakiom özeller e çift embiriyo transferi beş gün embiriyosu o kadar çok şey varki aklım allak bullak Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin her kese ins dileyen isteyen siz ne durumdasiniz arkadasimmEvet canım kimse yazmıyor artık eskisi gibi canım hangi şehirde yaptırmayı düşünüyorsun kaçıncı denemen olacak bizde inşallah 6 ay sonra başlıycaz 3 ay sonra rahim filmi çekilecek bana histereskopi yapılacak sonra 2 yada 3 ay sonra rahim dinlenmiş olur ve başlarız inşallah
Aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah bizim de 3.deneme olacağı için rahim filmi çekilecek histeroskopi yapılacak canım siz tese oldunuzmu bizim ilk deneme de açıkta vardı ikinci de açıkta yoktu tese oldu 3.denememizde de tese olabilir dedi dr senin ikinci denemen mi bence de özel de yaptırın yaşın kaç inşallah bu defa pozitifigörürsün canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahMerhaba canim ben bir ay önce negatifi aldum malesef test vermeden önceki gün kAnamayla atmis vucudum degerim düşük çıktı Üzgünüm uc gub embiriyosuydu birinci kalite bi adet devlete denedim biras toparlanayim yaşımiz geçmeden tekrar denemek istiyorum nasip olursa bend tüp bebek merkezlerine bakiom özeller e çift embiriyo transferi beş gün embiriyosu o kadar çok şey varki aklım allak bullak Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin her kese ins dileyen isteyen siz ne durumdasiniz arkadasimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?