Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
M.tese sonrasi konulan teshis sertoli only cell sendromu dendi c.peru ya ilk basladigimizda spermatosid ler vardi son kontrollerde spermatit ler %33 ve nadir elonge ler vardi normal cikis olmasini bekliyorum dedi
Hadi inşaAllah Rabbim nasip etsin en kısa zamanda. Biz hocaya ilk gittigimizde spermatid ve elongeler vardı üç altı ay içinde çıkış bekliyorum demişti ama üç ay sonra bizim spermatitlerin sayısı düştü bu yüzden başka tedaviye geçtik. Ama sizde ilerleme varsa az kaldı demektir Allahın izniyle.

Nasil bir tedavi uyguluyor hoca size

Can'ım mrb ya incelemeden nerden anlamış sperm olup olmadığını siz incelenmesi için tese oldunuz para verdiniz okadar çok kötü olupta dokusu sperm çıkanlar oluyo yani nerden varmış o kanıya enteresan boştan yere tese yaptı yani para için yazıklar olsun o doktora .paranın hepsini vermeseydiniz Can'ım ay çok sinir oldum doktora

Eki Görüntüle 1787278

esimin sperm testinde 200 bin yuvarlak hücre bunun 77 bini immatür germ cıktı .ayrıca bu germlerin % 14ü spermatid % 86sı spermatosit dior..yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar spermatid de elongeler de var.

esimin sperm testinde 200 bin yuvarlak hücre bunun 77 bini immatür germ cıktı .ayrıca bu germlerin % 14ü spermatid % 86sı spermatosit dior..yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar spermatid de elongeler de var.
Bizde de hemen hemen sonuc böyle bir tedavi gördünüz mu

canım biz ameliyatı farklı bir prof a olduk hiçbir siperm bulunamadı. sebebine gelince inan hiç bir sebebi yok tahlillerin hepsi temiz çıktı. fsh çok yüksekti, lh değeri düşüktü sadece. tüm sonuçlarımı hoca inceledi cromon 5000 diye bir iğne verdi haftada bir gün aynı saatte eşim iğneyi yaptırıyor, 4 adet verdi bitince 3 tane test istedi onları yaptıracak eğer değerler düşmüşse tedaviye devam yoksa nokta koymamız gerekecek dedi. sizdeki durum ne tam olarak özetlermisin rica etsem

Bizde de hemen hemen sonuc böyle bir tedavi gördünüz mu
Ewet cnm celalettin hoca da benim eşimin sorunları cokdu meni bile çok azdı 1;5 yıl onla uğraştık 6 ay ewwel ilkkez hücreler çıktı bu ay da bu şekilde artış olmuş,eşim çocukken kanser tedavisi sonucu azosperm umutlanmalimiyim bilemedim sordum ama pek yorum yapan olmamış durumlar bu cnm

Gecmisinizi inceledim hic hucre yokken bu duruma gelmek gayet guzel bir gelisme oldugu kanaatindeyim insallah devamı gelir ve elonge hucreler sperme dönüşür c.peru hoca ne dedi sonuca

yogurda katijan baharat karisimini sormustm hatirlamamistiniz.acaba corekotu zencefil zerdecal hardal salgam tohumu kebabiye vb.selermiydi belki kulak duygunlugu hatirlarshniz

Canim bak sana umut olsun diye paylasayim.
SABAH:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Zeytinyağında bekletilmiş incir
• Keçiboynuzu pekmezi
• Hüseyin ermişin macunu

TOK KARNINA:
• Arginmax
• Polenli macun

ÖĞLE:

• Arginmax

AKŞAM:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Keçiboynuzu pekmezi
• Üzüm çekirdeği tozu

TOK KARNINA:
• Çörekotlu karışım
• Arginmax
• Balık yağı hapı
• Evicap
• Çinko
• Isırgan çayı
• Türk kahvesi

GECE YATARKEN:
• Hüseyin ermişin macunu
• Polenli macun
• Keçiboynuzu suyu

Tribulus terteris (demirdikeni): Kanallardaki tıkanıklığı açıyor ve sperm çıkışını sağlıyor...
Testosteronu arttırıyor...
Bizde dahil kullanan bi çok arkadaş Sepe Natural ® | Gda Takviyeleri, Ar rnleri, Uucu ve Doal Yalar, Dier Sepe Natural ® rnleri bu siteden alıyoruz...

Zeytinyağında bekletilmiş kuru incir: 1 inciri dörde bölüp sabahtan kahvaltılık küçük bi kabın içine koyuyorum...
üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyuyorum...
1 gün bekliyor ertesi gün sabah eşim yiyince yerine yenisini koyuyorum...
10 günde bir zeytinyağını değiştiriyorum...

Keçiboynuzu pekmezi: sabah akşam aç karnına 1 kahve fincanı içilecek...

Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
Böğürtlen suyu:
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir.
böğürtlen kökü suyunun hazırlanışı ise; 400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için. Böğürtlen kökü suyunu hem erkek hem bayan kullanabilir.
(macunla böğürtlen suyu beraber kullanılması gerekiyormuş ama ben sadece 1 kere yaptım böğürtlen kürünü başka yapmadım ama macunu bittikçe tekrar yaptım yedirdim)

Arginmax: sperm oluşumu için gerekli olan tüm vitamin ve mineraller var içinde...
GNC - Arginmax Mens bu siteden alabilirsiniz...
proxeed plusta aynı içeriğe sahip o biraz daha pahalı sadece..
biz 4 ay proxeed plus son 4 ay da arginmax kullandık...

bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)

Üzüm çekirdeği tozuek sık yapamasakta aklıma gedikçe üzümçekirdeği tozunu 1 tatlı kaşığı alıp küçük bi tabakta yoğurtla karıştırıp yediriyorum...
hücre yenileyici olduğu için kullanmakta yarar var...

bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )

Balık yağı-evicap-çinko:bunlarda sperm oluşumu için gerekli...
hergün kullananlarda var ama eşim evicap ve çinkoyu haftada 1-2 kere kullanıyordu...
balık yağını hergün 1 tane alıyordu...

Isırgan çayı-türk kahvesi:ısırgan çayı hazır poşet çay şeklinde var onlardan kullanıyorduk...
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyor...

NOT: arkadaşlar biz bu şekilde kullandık aksatmadan düzenli kullandı eşim hepsini...
allaha şükür sperm sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor...
aynı şekilde daha öncede defalarca paylaştım bunları topikte...
ama yeniler denk gelemeyebilir diye tekrar yazdım...
inş işinize yarar allah şifa versin kocişlerinize

Bu yaziyi siz topikde paylasmissiniz bunlar sizde ise yaradi mi? Esiniz azospermmiydi? Dogal yollami gebe kaldiniz tup bebekle mi?

Lamkalamka, 4 Kasım 2015 K.İ.B.Cevapla
bahar85
bahar85
Rabbim Bebişim SanaEmanet
Üye
Özel Mesaj At
Beğenildi:109
Ödül Puanları:158
Yeni
Evet eşim bunları yaklaşık 6 ay 1 sene gibi bi süre kullandı
Benim eşim kemoterapi nedeniyle sonradan azosperm olmuştu
Daha sonra tekrar çıkış başladı
Bir tüp bebek tedavisi olduk ama negatif sonuçlandı
10 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım oğlum 20 aylık
Ve eşim tekrar 3. Kez tedaviye başladı hastalığı ile ilgili
Bir senedir tedavide ve ben şuan 2. Kez doğal yoldan hamile kaldım
Bebeğim 2,5 aylık
Allah size ve bekleyen herkese nasip eder inş
Rabbim yardımcınız olsun
Yılmayın umudunuzu kaybetmeyin
Rabbim emeklerinizin karşılığını nur topu gibi bebişlerle verir inş.

Bunu topikte bir arkadas paylasmisti. Ben de kendisine ozel mesaj gondermistim.

Anladım canım inşallah değerler düzelir
Benim eşim küçükken testis indirme ameliyatı olmuş ama bir tanesi yukarıdaymış diğeri normal indirilen testisi doktor gelişmez deyip almış Ama bu daha bebekken olan bir şey doktor o zamanlar sıkıntı çıkmaz ilerde deyince eşim hiç böyle bir şeye ihtimal vermemiş
Bizim fsh da çok yüksek 53 küsür
Ya mikrodelesyon da temiz şimdi karyotip analizi bekliyoz bir iki gine çıkacak sonuç
Bu arada tansel hoca Prof mu ünvanı
Hakkımızda hayırlısı olsun canım

yogurda katijan baharat karisimini sormustm hatirlamamistiniz.acaba corekotu zencefil zerdecal hardal salgam tohumu kebabiye vb.selermiydi belki kulak duygunlugu hatirlarshniz
Evet canım yani kafamda net değil ama bunlar yani daha önce adını duyduğum şeyler zaten doktor hepsini saymadı. Eşim aktara tek girdiği için sormamış detayını ben olsam soru bonbardımanına tutardım

Merhabalar hepinize bugün eşimde sperm testi sonucu azospermi demiş doktor şok olduk

Eşim 39 yaşında ben 36 ve 1 kızımız var ne yapmamız lazım bilemiyorum şu an tek tesellim bu bi kere daha sperm testi yatır hemen bi doktorla bırakma diyorum .....

Eşim 39 yaşında ben 36 ve 1 kızımız var ne yapmamız lazım bilemiyorum şu an tek tesellim bu bi kere daha sperm testi yatır hemen bi doktorla bırakma diyorum .....
allah bagıslasın kızınız tup bebekle mı oldu daha onceden bılmıyormuydunuz bır kere daha test verın aynı cıkarsa ıyı bır urologa gıtmenızı tavsıye ederım ıstanbuldaysanız memorıal murad basarı onerebılırım urolog olarak

Kızım normal yollarla oldu daha önce 2.çocuğu düşünmemiştik 7 yaşında kızım kardeş istemeye başlayınca düşünelim dedik 1 yılı geçti korunmadığımız halde hamile kalamadığım için doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi bende... Eşiniz de bi sperm testi yaptırsın deyince bende bi kaç yıl sonra zaten istemeyiz bi görün diye eşime ısrar ettim .....sonuçları alınca o da ben de şok olduk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…