- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Hadi inşaAllah Rabbim nasip etsin en kısa zamanda. Biz hocaya ilk gittigimizde spermatid ve elongeler vardı üç altı ay içinde çıkış bekliyorum demişti ama üç ay sonra bizim spermatitlerin sayısı düştü bu yüzden başka tedaviye geçtik. Ama sizde ilerleme varsa az kaldı demektir Allahın izniyle.M.tese sonrasi konulan teshis sertoli only cell sendromu dendi c.peru ya ilk basladigimizda spermatosid ler vardi son kontrollerde spermatit ler %33 ve nadir elonge ler vardi normal cikis olmasini bekliyorum dedi
Nasil bir tedavi uyguluyor hoca sizeHadi inşaAllah Rabbim nasip etsin en kısa zamanda. Biz hocaya ilk gittigimizde spermatid ve elongeler vardı üç altı ay içinde çıkış bekliyorum demişti ama üç ay sonra bizim spermatitlerin sayısı düştü bu yüzden başka tedaviye geçtik. Ama sizde ilerleme varsa az kaldı demektir Allahın izniyle.
Can'ım mrb ya incelemeden nerden anlamış sperm olup olmadığını siz incelenmesi için tese oldunuz para verdiniz okadar çok kötü olupta dokusu sperm çıkanlar oluyo yani nerden varmış o kanıya enteresan boştan yere tese yaptı yani para için yazıklar olsun o doktora .paranın hepsini vermeseydiniz Can'ım ay çok sinir oldum doktoraEşim eylülde Antalya memorialde Mutlu ateş e tese için ameliyata girdi Mutlu hoca testis dokusu bozuk diye embriyologa mikroskopta inceleme için gerek yok diye parça almamış kapatmış. yani tese olmadık banada testis dokusu yok deyip toplanan dört yumurtayı dondurmayalım dedi ben kabul etmedim 4 yumurtamı dondurduk
bekliyoruz
Can'ım mrb ya incelemeden nerden anlamış sperm olup olmadığını siz incelenmesi için tese oldunuz para verdiniz okadar çok kötü olupta dokusu sperm çıkanlar oluyo yani nerden varmış o kanıya enteresan boştan yere tese yaptı yani para için yazıklar olsun o doktora .paranın hepsini vermeseydiniz Can'ım ay çok sinir oldum doktora
Bizde de hemen hemen sonuc böyle bir tedavi gördünüz muesimin sperm testinde 200 bin yuvarlak hücre bunun 77 bini immatür germ cıktı .ayrıca bu germlerin % 14ü spermatid % 86sı spermatosit dior..yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar spermatid de elongeler de var.
canım biz ameliyatı farklı bir prof a olduk hiçbir siperm bulunamadı. sebebine gelince inan hiç bir sebebi yok tahlillerin hepsi temiz çıktı. fsh çok yüksekti, lh değeri düşüktü sadece. tüm sonuçlarımı hoca inceledi cromon 5000 diye bir iğne verdi haftada bir gün aynı saatte eşim iğneyi yaptırıyor, 4 adet verdi bitince 3 tane test istedi onları yaptıracak eğer değerler düşmüşse tedaviye devam yoksa nokta koymamız gerekecek dedi. sizdeki durum ne tam olarak özetlermisin rica etsem
Ewet cnm celalettin hoca da benim eşimin sorunları cokdu meni bile çok azdı 1;5 yıl onla uğraştık 6 ay ewwel ilkkez hücreler çıktı bu ay da bu şekilde artış olmuş,eşim çocukken kanser tedavisi sonucu azosperm umutlanmalimiyim bilemedim sordum ama pek yorum yapan olmamış durumlar bu cnmBizde de hemen hemen sonuc böyle bir tedavi gördünüz mu
Gecmisinizi inceledim hic hucre yokken bu duruma gelmek gayet guzel bir gelisme oldugu kanaatindeyim insallah devamı gelir ve elonge hucreler sperme dönüşür c.peru hoca ne dedi sonucaEwet cnm celalettin hoca da benim eşimin sorunları cokdu meni bile çok azdı 1;5 yıl onla uğraştık 6 ay ewwel ilkkez hücreler çıktı bu ay da bu şekilde artış olmuş,eşim çocukken kanser tedavisi sonucu azosperm umutlanmalimiyim bilemedim sordum ama pek yorum yapan olmamış durumlar bu cnm
Şuan bir tane sıvı kendi kargoladığı bir ilaç ama kutulu değil doldurma şişe. V4 macun ve yoğurda katılan baharat karışımı. Iğneleri uç ay kullanmıştık ve bıraktırdı son kontrolde.Nasil bir tedavi uyguluyor hoca size
yogurda katijan baharat karisimini sormustm hatirlamamistiniz.acaba corekotu zencefil zerdecal hardal salgam tohumu kebabiye vb.selermiydi belki kulak duygunlugu hatirlarshnizŞuan bir tane sıvı kendi kargoladığı bir ilaç ama kutulu değil doldurma şişe. V4 macun ve yoğurda katılan baharat karışımı. Iğneleri uç ay kullanmıştık ve bıraktırdı son kontrolde.
canım biz ameliyatı farklı bir prof a olduk hiçbir siperm bulunamadı. sebebine gelince inan hiç bir sebebi yok tahlillerin hepsi temiz çıktı. fsh çok yüksekti, lh değeri düşüktü sadece. tüm sonuçlarımı hoca inceledi cromon 5000 diye bir iğne verdi haftada bir gün aynı saatte eşim iğneyi yaptırıyor, 4 adet verdi bitince 3 tane test istedi onları yaptıracak eğer değerler düşmüşse tedaviye devam yoksa nokta koymamız gerekecek dedi. sizdeki durum ne tam olarak özetlermisin rica etsem
Anladım canım inşallah değerler düzelircanım biz ameliyatı farklı bir prof a olduk hiçbir siperm bulunamadı. sebebine gelince inan hiç bir sebebi yok tahlillerin hepsi temiz çıktı. fsh çok yüksekti, lh değeri düşüktü sadece. tüm sonuçlarımı hoca inceledi cromon 5000 diye bir iğne verdi haftada bir gün aynı saatte eşim iğneyi yaptırıyor, 4 adet verdi bitince 3 tane test istedi onları yaptıracak eğer değerler düşmüşse tedaviye devam yoksa nokta koymamız gerekecek dedi. sizdeki durum ne tam olarak özetlermisin rica etsem
Evet canım yani kafamda net değil ama bunlar yani daha önce adını duyduğum şeyler zaten doktor hepsini saymadı. Eşim aktara tek girdiği için sormamış detayını ben olsam soru bonbardımanına tutardımyogurda katijan baharat karisimini sormustm hatirlamamistiniz.acaba corekotu zencefil zerdecal hardal salgam tohumu kebabiye vb.selermiydi belki kulak duygunlugu hatirlarshniz
yenı mı ogrendınız sonucu kac yıllık evlısınızMerhabalar hepinize bugün eşimde sperm testi sonucu azospermi demiş doktor şok olduk
allah bagıslasın kızınız tup bebekle mı oldu daha onceden bılmıyormuydunuz bır kere daha test verın aynı cıkarsa ıyı bır urologa gıtmenızı tavsıye ederım ıstanbuldaysanız memorıal murad basarı onerebılırım urolog olarakEşim 39 yaşında ben 36 ve 1 kızımız var ne yapmamız lazım bilemiyorum şu an tek tesellim bu bi kere daha sperm testi yatır hemen bi doktorla bırakma diyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?