Benim doktorum daha once umut tup bebek te dr.ulun ulug bey di 2 defa denedim daha sonra emsey hastanesinde nesrin bastug da denedim emsey mahremiyet yönünden 10 numara ama bence eksikleri var dr. Ulun ulug bey bahcelievler medikal park hastanesine gecmis hatta prof olmus kendisiEmre bakircioglu gercekten hem doktor olarak hem insan olarak kaliteli bir insan eskiden umut tup bebek merkezinde çalışıyordu esimi 3 defa m.tese yapti. merkez ilgi alaka yönünden cok iyiydi lakin su an doktorlari değişti tansel kaplancan suan umut tup bebek merkezinde devam ediyor bayan doktor istediginizi biliyorum umut tup bebek merkezinde dr. selen hn hakkinda iyi seyler soyleniyor. Istanbulda sisli memorial var oraninda tek sikintisi kalabalik olmasi
ben de aslinda memoriali dusunuyorum. Ama doktor olarak 3 doktor arasinda kaldim Emre bey, Murad Basar ve Tansel bey. Memoriali cok meth ettiler. Ama boyle farkli hastane doktorlari olunca sıkıntı olur mu acaba? Tansel hoca canayakin konustu. Biz simdilik bitkisellere yine devam ediyoruz. Bakalim onumuzeki ay spemler ne durumda olucak?Emre bakircioglu gercekten hem doktor olarak hem insan olarak kaliteli bir insan eskiden umut tup bebek merkezinde çalışıyordu esimi 3 defa m.tese yapti. merkez ilgi alaka yönünden cok iyiydi lakin su an doktorlari değişti tansel kaplancan suan umut tup bebek merkezinde devam ediyor bayan doktor istediginizi biliyorum umut tup bebek merkezinde dr. selen hn hakkinda iyi seyler soyleniyor. Istanbulda sisli memorial var oraninda tek sikintisi kalabalik olmasi
Memorial i tavsiye ederim la..şben de aslinda memoriali dusunuyorum. Ama doktor olarak 3 doktor arasinda kaldim Emre bey, Murad Basar ve Tansel bey. Memoriali cok meth ettiler. Ama boyle farkli hastane doktorlari olunca sıkıntı olur mu acaba? Tansel hoca canayakin konustu. Biz simdilik bitkisellere yine devam ediyoruz. Bakalim onumuzeki ay spemler ne durumda olucak?
Canım Allah razı olsun inşallah bitanem sizinle birlikte bu yola baş koyan herkese bu sevinci yaşatsın inşallah ama devamı gelsin çünkü bulup kaybetek çok daha zor..canım blastokist transferi 5. güne giden embriyo demek yani sağlıklı ve tutunma ihtimali daha yüksek oluyo 3. güne göreCok teşekkür ederım yüreğıme su serptın...allahım tez Zaman'da sıze bu yolda mücadele eden herkese evlat kokusunu tattırsın hayırlısıyla..cok sevındım sperm çıkmasına ınşallah herkese Nasıp olur...benım cok korkularım var ınşallah bizdendeçıkar ..bızımde Nasıp olursa mart ortası gıbı tese olacak ınşallah çıkar...cok zor ınşallah dondurulmuşlar vardır ve bu kez bebegıne kavuşursun...blastokıst transferi ne demek cnm
Arkadaşlar biz bir hafta sonra azosperm için ilk muyenemizi olacaz sürekli kaan aydos emre bakırcıoğlu ve Murad başar dan bahsediliyor ama biz şuan tansel kaplancan a gitmeyi düşünüyoruz şuan onunla irtibattayız ve bu doktor bize sıcak geldi sağolsun WhatsApp dan sorularımızı yanıtlıyor ve sonuçlarımızı yorumluyor
Ama daha netleştirmedik tansel kaplancan a tedavi olan ya da bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir misiniz lütfen..[/QUOTE
Merhaba bizde tansel hocaya gittik daha önce farklı bir doktora tese ameliyatı olmuştu eşim sonuç olumsuz çıktı. tansel hoca uzun zamandır bu işi yapıyor bana tecrübeli geldi. kime güveneceğimizi artık biz bile bilemiyoruz. eşimin değerleri çok yüksek çıktığı için iğne verdi değerler normale inerse tedaviye devam eder konuşuruz dedi bakalım bu cuma son iğnemizi olup tahlil yaptıracağız. hayırlısı artık. haberleşmeyi kesmiyelim lütfen
canım her şeyi araştırmadan tam anlamıyla Mikro tese hemen olmayın benim eşimde de her şey normaldi ve ameliyat oldu sonuç sıfır çıktı ve dua ediyoruz ki bende o arada hazırlanmamışım iyi ki. bir yerden yıkıldık ikinci bir yerden en azından yıkılmadık şimdi farklı tezavi yöntemleri deneyerek yolumuza devam ediyoruz çok iyi araştırın ve kararınızı ona göre verin.Neee guzelll dualar etmissin tatlimmm gonuldenn Aminnnnn
Tansel hoca takviye ilaclar yaziyor mu? Emre hoca qaliba hic tedavi etmiyor. Aklimda 3 doktor var hangilis bilemiyorum ben.Hatta doktorunuza gore belki takviye ilaclarla sayıyı yukseltebilirler yada daha basarili bir sonuc için sperm kalitesini arttirmak icin birseyler yaparlar
Iyiyum canim bende bizde celalettin peruda tedavideyizmerhaba cnm bizde durum aynı şükür hala sperm çıkışımız var çok sayıda olmasada var onları kalitelendirmek için yola devam ediyoruz tatlım anlıcan hala beklemedeyiz zamanı gelmemiş benim bebiş içinde galiba ... sen nasılsın ne durumdasınız sık girm,iyorum artık bazen fırsat olmuyo bazende aynı devam olduğu için bakıp çıkıyorum sayfaya..
Merhaba benim esimde o igneleri 2.5 yildir kullaniyoneolur bana yardim edin arkadaslarim endiselerim korkularim cok buyuk.esim 2014 eylulden bu yana araliksiz o hormon ignelerini kullaniyo.cok uzun zaman oldu 1,5 sene.sagligindan olmasindan korkuyorum.esim ise tedaviye devam etmek istyr.allah korusun sagligindan olsa ona bisi olsa naparim ben ne anlami var.cocuk allahin bizlere nimeti o nimeti bize nasip etmedyse bu da bizm imtihanimiz.rabbimden gelen hersey kabulumuz.
neyapmaliyim sizce?
allahim yardimcimiz olsun insaallah
Bizde c.peru da tedavideviz 5 aydir eşimin goguslerinde buyume oldu hocaya sorduk normal sikinti yok dedi ama ben tedirginim bu konuda ama caresiz devam ediyoruzMerhaba benim esimde o igneleri 2.5 yildir kullaniyo
Bende aynen sizin dusundugunuz gibi dusunuyorum
Esimde birakmak istemiyo cikis olacagini dusunuyo
caresizlik cok zor allahin sonsuz hazinelerinin arasindan o ufacik anin gelmesini sabirsizlikla bekliyoruz.Bizde c.peru da tedavideviz 5 aydir eşimin goguslerinde buyume oldu hocaya sorduk normal sikinti yok dedi ama ben tedirginim bu konuda ama caresiz devam ediyoruz
hepimiz bu ani yasamak icin sabrediyoruz katlaniyoruz eslerimiz ozellikle.allahim yardimcimiz olsun bu zorlu surecte.Merhaba benim esimde o igneleri 2.5 yildir kullaniyo
Bende aynen sizin dusundugunuz gibi dusunuyorum
Esimde birakmak istemiyo cikis olacagini dusunuyo
ben de aslinda memoriali dusunuyorum. Ama doktor olarak 3 doktor arasinda kaldim Emre bey, Murad Basar ve Tansel bey. Memoriali cok meth ettiler. Ama boyle farkli hastane doktorlari olunca sıkıntı olur mu acaba? Tansel hoca canayakin konustu. Biz simdilik bitkisellere yine devam ediyoruz. Bakalim onumuzeki ay spemler ne durumda olucak?
lamıs cnm kesınlıkle memorıal murad basar hem orda tup bebege baslarsanız senın doktorun bayan cnm belkı takvıyeyle sperm sayınız yukselır belkı tupe bıle gerek kalmaz ama seın bıran once bıseyler yapman lazım bu teste 7 motıl cıkmıs olabılır ama bır daha test vermenızde fayda var cnm bellı olmazben de aslinda memoriali dusunuyorum. Ama doktor olarak 3 doktor arasinda kaldim Emre bey, Murad Basar ve Tansel bey. Memoriali cok meth ettiler. Ama boyle farkli hastane doktorlari olunca sıkıntı olur mu acaba? Tansel hoca canayakin konustu. Biz simdilik bitkisellere yine devam ediyoruz. Bakalim onumuzeki ay spemler ne durumda olucak?
Eşim eylülde Antalya memorialde Mutlu ateş e tese için ameliyata girdi Mutlu hoca testis dokusu bozuk diye embriyologa mikroskopta inceleme için gerek yok diye parça almamış kapatmış. yani tese olmadık banada testis dokusu yok deyip toplanan dört yumurtayı dondurmayalım dedi ben kabul etmedim 4 yumurtamı dondurdukCanım sen mikro tese oldunmu geçmiş yazıları okurken gördüm yazın belki oluruz demişsinde.Yoksa tedaviye devammı biz ne yapacağımızı şaşırdık ta.
Biz tansel hocaya gittik bize direk tese dedi ilaç veya bitkisel dediğimde ise hayır dedi gün alın tese yapalım dedi kendisine cok içim ısınmıştı ama o zamanlar daha yolun başındaydık ve eşim hazır değildi. Şimdi ise Celalettin hocadayız ama gidişat yine tese gibi ve tese olursak tansel hocayı düşünüyoruz.Tansel hoca takviye ilaclar yaziyor mu? Emre hoca qaliba hic tedavi etmiyor. Aklimda 3 doktor var hangilis bilemiyorum ben.
Size ne teşhiş koydu hoca acaba? Hepimiz birşeylere göz yumuyoruz bu süreçte ama giden sağlık yerine zor gelir ihmal etmeyin bencede.Bizde c.peru da tedavideviz 5 aydir eşimin goguslerinde buyume oldu hocaya sorduk normal sikinti yok dedi ama ben tedirginim bu konuda ama caresiz devam ediyoruz
M.tese sonrasi konulan teshis sertoli only cell sendromu dendi c.peru ya ilk basladigimizda spermatosid ler vardi son kontrollerde spermatit ler %33 ve nadir elonge ler vardi normal cikis olmasini bekliyorum dediSize ne teşhiş koydu hoca acaba? Hepimiz birşeylere göz yumuyoruz bu süreçte ama giden sağlık yerine zor gelir ihmal etmeyin bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?