Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizde duyduk celalettin hocayada sorduk yaptirabilisiniz dedi bize bi isim bile önerdi ama düşünüyoruz sadce

ankarada kaan aydos yapti ve sonuc sertoli cell only hatta onun yaptgi ozel testlere gore hic sans vermedi.herseyin hayirlisi.iyide kotude rabbimden.cok dogru soyluyosun bizi en iyi bizler anlariz hepiniz dualarimdasiniz..
Elbet bir vakti var canım. Vesileleri aramaya devam. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar böyle bisey varmi ya memoriali aradm tek tarafli varikosel ameliyati 11.000 tl dediler sacmalik cok pahali anlayamadm emin olmak icin bidaha sordm evet dedi

Kizlar böyle bisey varmi ya memoriali aradm tek tarafli varikosel ameliyati 11.000 tl dediler sacmalik cok pahali anlayamadm emin olmak icin bidaha sordm evet dedi
Can'ım o neymiş öle 11000 oha yani 3000 olmuştuk biz gecensene genartta gereksiz bi varikosel için okadar paraya

merhaba arkadaşlar elimde puregon 600 ve puregon yarım yarım toplam 600 daha var birde pregly 2 kullanımlık kaldı neyapacagımm bunlarıı fikri olan varmı?

elzemciğim çok geçmiş olsun.allahın izni ile geçecek bu kötü günler.şu an yaşadıklarını o kadar iyi anlıyor ve yaşıyorumki.
geçen sene o kötü durumun senesini bile kutladık.yıkılacaksın üzüleceksin.bitti derken tekrar arayışlar başlayacak.
inan bitmiyor bu savaş.
bugün kaan hocanın bize yazdığı sonucu okudum.inan yıkılmadım.
vız gelir vız gider.kök hücreyi bekleyin yok donasyon.artık tedaviyi keselim.
ama inan artık üzülmüyorum.artık canım yanmıyor bile.umarım sen alışmadan evlat sahibi olursun.
herşey kader.takdiri ilahi.
eşim bugün dolaptaki bütün iğneleri çöpe atmış.düşün eczane eczane tek ek arayıp bir araya getirdiğimiz dolabın en nadide parçası bugün çöplerde.eşime bak bir zamanlar vazgeçilmezimizi değerlimizi değersizleştiriyorsak demek ki bu çocuk düşüncesinide basite indirgeyebiliriz.istersek yaparız.çünkü yoruldum doktor ve hastane arayışlarından.
dilerim tez vakitte toprlanman canım.şu an ağla.içine sakın atma.gözyaşınıda tutmaya çalışma.
ben eşim görmesin diye ağlayamadım.çünkü hastanede ikimiz tektik.kimseye söyleyemedik.eşim ağlayamadı ben ağlayamadım ve şu an patlama yaşıyoruz.bazen film izlerken bazen dilenen çocuk görünce.
güçlüsün ve atlatacağına inanıyorum canım.rabbim senin ve eşinin yardımcısı olsun.

Canlı sağlıklı olarak 15 civarı Sperm çıktı canım, teseyi kaan Aydos yaptı ...daha önce yapılan 3 fish testinde hiç haploid hücre yoktu yani kesin bir veri değil bence fish testi ...
gözünüz aydın canım.bizdede fish testinde haploid çıkmadı.kaan hoca farklı seçenekler sundu.
siz böyle yazınca inan çok sevindim.bende sizin gibi hiçbir testin kesin veri olduğuna inanmıyorum.

RABBİM bizlere inşallah mucizelerin en hAyırlısı ni nasip etsin cok buyuk sinav hepimiz icin bizim icimizdeki ne yasadiklarimizi bizi bizden kimse anlayamaz yüzümüz gulerken icimizin kan agladigini kimse anlayamaz etrafimiza soyledigimiz çocuk konusunda yalanlari bizi bizden kimse anlayamaz.çünkü biz evlat la.sinaniyoruz ve inaniyorumki burdaki herkes bu.sinav rabbimin izniyle gececegiz SABIR canlar.

Slm canim uzun suredir gorusemedik kaan hoca neden tedaviyi sonlandirdi anlamadim üzülme Allah büyük

Arkadaşlar medical park göztepe ürüloji doktoru ve embroloj ferhat bey hakkında bilgisi olan varmı araştırdım pek bir şey bulamadım aranızda giden oldumu ki o hastaneye

Merhaba arkadaşlar! ben pek yazmıyorum ama yazdiklarinizi takip ediyorum. bir arkadaşımız memorial da varikosel ameliyatını sotlemis oraya hic gerek yok benim esim pendik bölge hastanesinde oldu prof.dr Ümit Salih Şimşek te cok da memnun kaldık! fiyati da uyugundu orayi arayabilirsiniz.ilgili bi doktor eşim çabuk ayaklandı! bir de medical parki soran arkadaşim ürolog tanımıyorum ama Ferhat bey cok iyi bir embriyolog! biz tüp bebegi orda yaptik kadin dogumcu olarak da Nur Dokuzeylul Güngör tavsiye ederim

Arkadaslar merhaba. Malum bizde 7 tane son testte motil sperm cikti. Sonuclari Murat Basar, Tansel Kaplancan ve Emre Bakirciogluya gonderdim. Tansel hoca bizzat kendisi aradi simdi beni. Benim kokruk tese. Esimin TESE ye gerek kalip kalmadigini sordum gelin semen testi verin ona gore belirleriz dedi Tansel hoca. Niye gerek var ki teseye bizde cikis baslamadi mi? Emre hoca da hemen hemen ayni seyi yazdi. Ama bizde daha cok tup bebek sansimizin oldugunu soyledi.
Bu Emre hocanin yorumu whatsappima yazdigi

[16:08, 2/22/2016] Emre Bakircioglu: Merhaba 7 tane hareketli soerm gorulmus.Tup bebek de kullanilabilir duzeyde gozukuyor bilginiz olsun.Iyi gunler
[16:18, 2/22/2016] : merhaba o zaman bizim tese yapmamiza gerek var mi?>
[12:33, 2/23/2016] Emre Bakircioglu: Geldiginizde muayene sonucu ve yeniden orek verdiginizde bilgilendiriliceksinuz

buysa Murad hocanin mailime cevabi:

Merhabalar hocam. Benim esim azospermi hastasi. durumunu 3 yil once ogrendik. 2 defa test verdi esim sonuc sifir canli cansiz hic birsey gozukmuyordu. Esime o surecten sonra sadece bitkiseller verdim. Esim 2 gun once santrifuj testi yaptirdi ve iste sonucumuz sonucu yorumlaya bilirmisiniz acaba?
Iyi günler,

Eşinzide yapılan bu tetkikde az da olsa sperm izlenmekte. Bu hastayı detaylı değerlendrime sonrası belki bir sure ilaç tedavisi önerilebiliriz. Varikosel vb durum varsa ameliyat olasılığı da olabilir. Hastanın detaylı değerlendirmesi için merkezimize gelmesi uygun olur. Gelirken 4-5 günlük cisnel perhizli olması uygundur. Burada mutlaka semen analizi yapılması gereklidir.

kafam resmen karmakarisik oldu...

Baska yerde yapılan sperm testlerine güvenerek islem yapmiyorlar kendi merkezlerinde yaptirmak istiyorlar birini seçip gitmeniz gerekir hatta yine cikarsa her ihtimale karşı dondurulmasini isteyebilir siniz.

Baska yerde yapılan sperm testlerine güvenerek islem yapmiyorlar kendi merkezlerinde yaptirmak istiyorlar birini seçip gitmeniz gerekir hatta yine cikarsa her ihtimale karşı dondurulmasini isteyebilir siniz.
biz baska ulkede yasiyoruz. Oraya sık sık gotme sorunumuz da olucak. Hangi doktoru hangi merkezi onerirsiniz acaba kizlar? Tup bebekten once ne gibi inceleme yapiyorlar. burdan pek oyle cok tup bebek merkezi de yok.

Hatta doktorunuza gore belki takviye ilaclarla sayıyı yukseltebilirler yada daha basarili bir sonuc için sperm kalitesini arttirmak icin birseyler yaparlar

Hatta doktorunuza gore belki takviye ilaclarla sayıyı yukseltebilirler yada daha basarili bir sonuc için sperm kalitesini arttirmak icin birseyler yaparlar
Emre bakircioglu gercekten hem doktor olarak hem insan olarak kaliteli bir insan eskiden umut tup bebek merkezinde çalışıyordu esimi 3 defa m.tese yapti. merkez ilgi alaka yönünden cok iyiydi lakin su an doktorlari değişti tansel kaplancan suan umut tup bebek merkezinde devam ediyor bayan doktor istediginizi biliyorum umut tup bebek merkezinde dr. selen hn hakkinda iyi seyler soyleniyor. Istanbulda sisli memorial var oraninda tek sikintisi kalabalik olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…