- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
amınnnn canım amınnn ne guzel yazmıssınEksik dua etmeyelim arkadaşlarım. Rabbim sag salım günleri dolana kadar karnımızda taşıyabileceğimiz sağlıkla doğurup kucağımıza alabileceğimiz eli, ayağı düzgün, aklı yerinde herseyiyse tas tamam, büyüdüğünü, guzel günlerini sevdiklerimizle beraber görebileceğimiz, hayırlı kul hayırlı evlat olarak yetistirebilecegimiz, en önemlisi acısını yasatmayacagi evlatlar nasip etsin rabbim bizlere. Burda olan olmayan kıyıda Kösede evlat hasretiyle yanan tüm herkese nasip etsin rabbim ins. Evlatsizlik sınavlarımız ama rabbim evlatla, evlat acısıyla sınamasın kimseyi.....rabbim gönlümüzdeki Melek'leri önce karnımıza sonra kucaklarımıza göndersin. Hepinize hayırlı günler olsun kaderdaslarim....
Rabbim kabul etsin ins canim. Ben evlatsizlikla sınandım,hic olmaz denilirken rabbim yoktan var etti hemde iki tane birden, cok sukur onları gordum hissettim 6 bucuk ay benimdi onlar.birini hic göremedim ama birini on gun sabah aksam izledim, sonra rabbim evlat acısıyla sınadı beni. O yüzden eksik dua etmek istemiyorum.rabbim hepimize o minik cennetlerden nasip etsin...amınnnn canım amınnn ne guzel yazmıssın
Merhaba canim dolplerultrason da reflü izlenmesi demek geri akim alta nota reflü izlemiştir yazıyordu eşimde geri akım demek olduğunu açılma yapmisti doktor sizin variskosel derecesi kaç buda önemli çift tarafli mi bi paylaşımının variskosle sonucunuKizlar merhaba daha öncede yazmisdm murat basara muayene oldu esim ve varikosel den süphelenmis ultrason cektirin demis biz yurtdisindayiz burda bakdirdik varikosel yok dediler murat basara söyledim muayenede varikosel var ultrasondada geri akim olup olmadigi önemli demis anlamadigim bu geri akim noluyo bilginiz varmi
Rabbim kabul etsin ins canim. Ben evlatsizlikla sınandım,hic olmaz denilirken rabbim yoktan var etti hemde iki tane birden, cok sukur onları gordum hissettim 6 bucuk ay benimdi onlar.birini hic göremedim ama birini on gun sabah aksam izledim, sonra rabbim evlat acısıyla sınadı beni. O yüzden eksik dua etmek istemiyorum.rabbim hepimize o minik cennetlerden nasip etsin...
Kuzummmmm canimmm guzell kalpli iyi niyetli arkadaşim.. sen cennetteki iki melegin annesisin sefaat edecekler insaAllah sana. Cok guzel dua etmissin dedigin gibi istemek lazim olsunda ne oluyosa olsun dememek lazim. Rabbim tez vakitte kollarini dolduracak inaniyorum Rabbim bi kere yoktan varettiyse bi daha verecek inaniyorum. Rabbim hepimize Rahmetiyle muamele ediyor bunu biliyorum. Hep aklimdasin kuzucumm.Eksik dua etmeyelim arkadaşlarım. Rabbim sag salım günleri dolana kadar karnımızda taşıyabileceğimiz sağlıkla doğurup kucağımıza alabileceğimiz eli, ayağı düzgün, aklı yerinde herseyiyse tas tamam, büyüdüğünü, guzel günlerini sevdiklerimizle beraber görebileceğimiz, hayırlı kul hayırlı evlat olarak yetistirebilecegimiz, en önemlisi acısını yasatmayacagi evlatlar nasip etsin rabbim bizlere. Burda olan olmayan kıyıda Kösede evlat hasretiyle yanan tüm herkese nasip etsin rabbim ins. Evlatsizlik sınavlarımız ama rabbim evlatla, evlat acısıyla sınamasın kimseyi.....rabbim gönlümüzdeki Melek'leri önce karnımıza sonra kucaklarımıza göndersin. Hepinize hayırlı günler olsun kaderdaslarim....
Canim bu kanin geri akmasi gibi bi durum damarlarda ve geri akim olunca testisler isiniyo bu sperm uretimini etkiliyo.Kizlar merhaba daha öncede yazmisdm murat basara muayene oldu esim ve varikosel den süphelenmis ultrason cektirin demis biz yurtdisindayiz burda bakdirdik varikosel yok dediler murat basara söyledim muayenede varikosel var ultrasondada geri akim olup olmadigi önemli demis anlamadigim bu geri akim noluyo bilginiz varmi
Bitanem saol kuzum sizlerde hep aklımda dualarimdasiniz. Sana, senin hislerine inanıyorum ultrasonda kız çıkmasına ragmen sen ikiside erkek demiştin teyzeleri. Rabbim guzel kalbinden gecen herşeyi en hayırlı şekilde önüne sersin canim benim. Umudumu kaybetmedim inanıyorum rabbim bigun hepimize benimde Bi meleğim oldu diye yazdıracak ins....Kuzummmmm canimmm guzell kalpli iyi niyetli arkadaşim.. sen cennetteki iki melegin annesisin sefaat edecekler insaAllah sana. Cok guzel dua etmissin dedigin gibi istemek lazim olsunda ne oluyosa olsun dememek lazim. Rabbim tez vakitte kollarini dolduracak inaniyorum Rabbim bi kere yoktan varettiyse bi daha verecek inaniyorum. Rabbim hepimize Rahmetiyle muamele ediyor bunu biliyorum. Hep aklimdasin kuzucumm.
Merhaba canim dolplerultrason da reflü izlenmesi demek geri akim alta nota reflü izlemiştir yazıyordu eşimde geri akım demek olduğunu açılma yapmisti doktor sizin variskosel derecesi kaç buda önemli çift tarafli mi bi paylaşımının variskosle sonucunu
Canim bu kanin geri akmasi gibi bi durum damarlarda ve geri akim olunca testisler isiniyo bu sperm uretimini etkiliyo.
Canimmsinnn bitanemm insaAllah dualarina Aminnnnn..evett yurekten inaniyorumm Rabbimiz herseyi goruyor biliyor senin yasadigin bu imtihan cok agir kuzumm evlat acisi cok agir. Ve cektigin bu acinin kat be kat karsiligini Allah en guzel sekilde nasip edecek. Sen guclu bi insansin. Eyup peygamber 10 evladini kaybetti sonra Rabbimiz sabrinin mukafati olarak ona ilerleyen yasinda yine evlatlar nasip etti. Peygamber imtihani evlatsizlik ve evlat acisi.Bitanem saol kuzum sizlerde hep aklımda dualarimdasiniz. Sana, senin hislerine inanıyorum ultrasonda kız çıkmasına ragmen sen ikiside erkek demiştin teyzeleri. Rabbim guzel kalbinden gecen herşeyi en hayırlı şekilde önüne sersin canim benim. Umudumu kaybetmedim inanıyorum rabbim bigun hepimize benimde Bi meleğim oldu diye yazdıracak ins....
Canim geri akim olmasi veya olmamasi uretimin var oldugunu veya olmadigini gostermez sadece ileri derece olan varikosellerde ameliyat ardindan sperm cikisi olan arkadaslar var. Mesela yavrumbenim mesela btd arkadasimiz.ileri derece varikosel varolan spermleri oldurebilir. Cunku testis icinde ki isiyi artirir.bacaklarda varis oluyor ya bunun testislerde oldugunu dusun tatlimAnladimm peki geri akim yoksa üretim var mi demek yani
Canim geri akim olmasi veya olmamasi uretimin var oldugunu veya olmadigini gostermez sadece ileri derece olan varikosellerde ameliyat ardindan sperm cikisi olan arkadaslar var. Mesela yavrumbenim mesela btd arkadasimiz.ileri derece varikosel varolan spermleri oldurebilir. Cunku testis icinde ki isiyi artirir.bacaklarda varis oluyor ya bunun testislerde oldugunu dusun tatlim
Amin Can'ım rabbim dualarımızı kabul etsin kimseye yasatmasın bu aciyiCanimmsinnn bitanemm insaAllah dualarina Aminnnnn..evett yurekten inaniyorumm Rabbimiz herseyi goruyor biliyor senin yasadigin bu imtihan cok agir kuzumm evlat acisi cok agir. Ve cektigin bu acinin kat be kat karsiligini Allah en guzel sekilde nasip edecek. Sen guclu bi insansin. Eyup peygamber 10 evladini kaybetti sonra Rabbimiz sabrinin mukafati olarak ona ilerleyen yasinda yine evlatlar nasip etti. Peygamber imtihani evlatsizlik ve evlat acisi.
Rica ederimm canimmAnlafm canim cok sagol aciklaman icin
Aminnnn kuzummmmAmin Can'ım rabbim dualarımızı kabul etsin kimseye yasatmasın bu aciyi
murad basar varıkosel demısse varıkosel vardır cnm ustunde durun derımKizlar merhaba daha öncede yazmisdm murat basara muayene oldu esim ve varikosel den süphelenmis ultrason cektirin demis biz yurtdisindayiz burda bakdirdik varikosel yok dediler murat basara söyledim muayenede varikosel var ultrasondada geri akim olup olmadigi önemli demis anlamadigim bu geri akim noluyo bilginiz varmi
murad basar varıkosel demısse varıkosel vardır cnm ustunde durun derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?