Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar benim cocukla ilgili tedavi hayallerim suya dustu. Esim kati sekilde tup bebeyi dun gece istemediyini ve bunun olum olmadigini soyledi. Artik arastirmayi filan biraktim bir kenara/ her seyin uzerine buyuk bir cizgi atdim dunden beri. Topigi takip edicem ama artik savastan cekiliyorum qaliba. Bir sey soyliyemedim, tamam dedim. ama yatagima girip hickira hickira agladim.

Asla vazgecme vazgeçmek olurmu imtihaniniz bu siz de spemr çıkmıştı dimi ne güzel sevinçli haber tüp bebek ilkinde de olmuyo bazen mesela ben denedim olmadı negatif oldu sabırsızlıkla ikincinin gelmesini bekliyom içinde yine devam yılmak yok bu Rabbim böyle karara vermiş ne dio Ayeti kerim biz insanların kaderler ini kendi çabalarına bağladık....eşiniz belki stresli dir biras ara vermek belki iyi gelir size ama vazgeçmek yok biras konuşmayı bu konuları belki çok streslidir

Canım biraz bırak kafasınıdinlesin sonra kafasını sisisir biz 4 senedir ara vermişiz tup bebege tekrar düşünmüyordu sonra birden by sene 2 yıl sonra yaptiracaz dedi ben de bir başladım nolur bu sene diye yalvardim ağladım zirladim sonunda ikna ettim 6 ay sonra başlıycaz ben o kadar söyledim Üroloji dr una git diye ikna edemedim sonra kendiliğinden geçen yaz gitti ilaç kullandi ama kontrole gitmeye ikna edemedim Az önce gelecek ay dr a gidecem dedi bana yani diyeceğim o ki erkekleri anlamak çok güç ama inanıyorum ki eşin birgün kendiliğinden tedaviye başlıyalım diyecek onların ruh hali çok farklı canım biraz sabır zaten stresli günler geçiriyoruzbuna sıkma canını inan ki kendini toplayınca bunu söylediğine pişman olacak sabır güzelim rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah

canım,eşin dini açıdan istemiyosa eğer bence bi hocayla falan görüştür görüşüne güvendiği ikna yeteneği olan,size rabbim herkese nasip olmasan normal çıkış nasipettti bence vardır bunun bi hikmeti size hiç çocuk vermeyi dilemeseydi bunu göstermezdi(tüpün günah olduğunu düşünmüyorum çünkü bizim gibi azo hastalığı olanların tek çaresi)

selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar sizden dua bekliyorum eşim azospermi hastası ama geçenlerde celalaettin hocaya muayene olduk 22 ocakta ve yuvarlak hücreler görüldü sperm testinde ve kan testimizde böyle çıktı
FSh 37
Lh 14
prolaktin 26
e2 23
testosteron 1.72 aralığı 3-10.6

yüksek tabi fsh lh ..Hoca bize prengly 5000 ile evre 1 macunu verdi dün en son iğnesini oldu bugünde kan tahlilini veriyo şuan ve pazartesi de celalettin hocanın yanında olacak Allahın izniyle sperm testini de orda verecek inşallah Rabbim izniyle umut ediyorum sizlerden de bu mübarek günde dua bekliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize ve bizim gibi olan herkese

Ablacim bu kadar ilerlemisken durmak olmaz ama eşim de ic dunyasinda kim bilir neler yaşıyor onu da anlamak lazim bir müddet sakinlesmesini bekle bir arkadasin dedigi gibi eger dini yönden bakiyor ise eşiniz istanbulda emsey hastanesi var adiyaman menzil cemaatinin hastanesi ve hem dini acidan hem mahremiyet acisindan cok iyi. Kesin olmamakla birlikte duydugum seyda hz.leri tüp bebek bölümü icin ayrica duyarlilik gosterilmesini istemiş eşin sakinlesince konusursun

Arkadasim dualarimiz seninle insallah hayirli sonuclar alirsin gönlünü ferah tut

Arkadasim dualarimiz seninle insallah hayirli sonuclar alirsin gönlünü ferah tut
sağolasın canım Allah razı olsun dualarla umutlarla varız inşallah sonuçlarımız olumlu gelir saat 2-3 arası kan tahlili çıkacak bakalım değerle düşecek veya artacak mı sonuçları yazarım

Kizlar merhaba istanbulda uyguna doppler ultrason cekinecek hastane varmi memorial 600 tl istedi bana cok geldi

selinka sonuçlar çıkınca paylaşırsan sevinirim bizde aynı hocada tedavi görüyoruz ilk testte lökosit az germ hücre fazlaydı yani olması gerekendi iğne kullandık lökosit arttı ve germ düştü üzüldük ayrıca bizim testesteron hariç tüm hormonlarımız iyi. sperm oluşumu 3 ayda oluyor belki olmamıştır bi 3 ay daha tedaviye devam edelim dedik. belki ilerleme olur diye. yani bu iğneler bazılarında işe yarıyor bazılarında yaramıyor hoca bize ilk gittiğimizde çok olumlu konuşmuştu bu yüzden biz ikinci testte hayal kırıklığı yaşadık ve hocaya söyledik bize umut vermeyin neyse onu söyleyin ki hazırlıklı olalım her şeye ha çok fazla ilerleme oldu seviniriz yani bundan önce 3-6 ayda sonuç alırız demişti şimdi 1 seneden fazla sürebilir dedi yani vücudun iğnelere verdiği tepkiye göre her sey değişebilir. umudunuzu hiç kaybetmeyin yemenize içmenize çok dikkat edin ve spor yapabilirse eşin spor yapsın.iğneleri de hiç istemesem de eşimin kullanmasını mecbur kullanıyor sonra pişman olmayalım tedavi olmadık diye. inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

canım sağol ama umut fakirin ekmeği derler ya öyle birşey herşeye umut bağlıyoruz ama napalım Rabbim şu mübarek günler hürmetine derdimize derman olsun dualarımızı haykırışlarımızı duysun ama verecek olan Allah nasibimizde varsa olur bizde hocaya gittiğimizde umutlandık tabi Hatta eşimde bu sefer içimde bişeyler var olacakmış gibi geliyo diyo inşallah ama bakalım tedavi süreci ne gösterecek bekleyip göreceğiz .Eşlerimiz içinde zor herşey çok iyiy giderken tahlil olmaya yakın acayip strese giriyo ve herşeyden alınıyo Allahım yardımcıları olsun onlar yönünden daha zor aynen keşke dememk için yaş geçiyo diye tedavi oluyoruz Allahım bu imtihanlarımızdan kolayca atlatmamızı nasip eylesin canım.

arkadaşlar merhaba benim eşim azosperm ve 3. tüp bebek tedavisine başladık dün itibariyle..eşimden az sayıda sperm çıkışı var 20-30 civarında ama amorf durumda.. 2. denemede Micro tesa yapıldı bu defa tese yapılacak gibi görünüyor. egerbu şekilde çıkış varsa tese de morfolojisi düzgün bulunur mu? böyle bi deneyimi olup hamile kalan veya böyle bişey duyan varmı???

Canlarim evet esim.dini acidan soyluyor. Kendisi tup bebeyin diil tup bebekte kullanilan ilaarin caiz olub olmamasina dair suphelerI var.Kurlerle.yola devam ediylrum simdilik. Ama insan tektarafli yuruyunce yolu cok kiriliyor.hemencecik yoruluyor.

Canlarim evet esim.dini acidan soyluyor. Kendisi tup bebeyin diil tup bebekte kullanilan ilaarin caiz olub olmamasina dair suphelerI var.Kurlerle.yola devam ediylrum simdilik. Ama insan tektarafli yuruyunce yolu cok kiriliyor.hemencecik yoruluyor.
Canım tüp bebek caiz ins eşiniz ikna edersiniz iğnelerde bişey yokk ki ben bir kere dedim yumurtalıkları büyüyen iğnen var onları yapiosun snra toplama embiriyo döllenme transfer ondan snra da tutunma iğnesi var yani hepsi normal şeyler yakinimiz da tüp bebek yaptıran var mı ikna eder belki canimmm esimde beş vakit namaz kılan insan elhamdullah acaba bizim bilmediğimiz bir durum mu var ins ikna edersin canim ins

Malesef yok yakinimizda benim uzak akrabam var ama kimseye soyliyemeyiz esimin sorunu anlasilir.diye. Yasadigim ulkede tup bebek merkesleri.de.cok az. Sadece baskentte ama ya doktorlar.erkek ya da hastanenin kalitesine guvenemiyouz. Esimi her ay yunjrtalarimi aldirtmaga ikna etmisdim ama malesef merkez olmadigindan ve Turkiyeye de her ay gelmek zor oldugundan mesemiz de kapanmis durumda. Bilmiuorum belki ilerleyen zamanlarda her sey hayirlisiyla guzel olur ama simdilik bana dusen sabır sabır sabır.

KIZLAR EŞİMİN KAN TESTİ SONUÇLARINI ALDIK BİRAZ ÖNCE ŞÖYLE

FSH 7,07
LH 1,94
PROLAKTİN 6.81
E2 40.28
TESTESTERON 263,74

YORUMLAR MISINIZ ESKİ TESTİ YAZAYIM
22.01.2016
FSH 37
LH 14,56
PROLAKTİN 26,98
E2 23,76
TESTESTERON 1,72 İDİ

Anladigim kadariyla sonuçların cok iyi canim insallah sperm cikisiniz başlamıştır

Anladigim kadariyla sonuçların cok iyi canim insallah sperm cikisiniz başlamıştır
evet bahar4234 canım düşmüş bu kadarını beklemiyodum macundan mı yoksa prengly 5000 iğnenin sayesinde mi oldu bilmiyorum bakalım hayırlısıyla pazartesi de sperm testini versin celalettin hocayla bi görüşsün o ne diyecek herşeyin hayırlısı artık inşallah inşallah çıkış başlamıştır erken ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…