Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esimin de inmemis testis sorunu vardi tesede cikti ve genelde cikiyor doktor oyle demisti insallah cikar bizim.cikti ama.cok saglikli deildi tutmadi

Esimin de inmemis testis sorunu vardi tesede cikti ve genelde cikiyor doktor oyle demisti insallah cikar bizim.cikti ama.cok saglikli deildi tutmadi
Esınız kaç yasında gecırmıs açaba İnmemiş testis amelıyatını...hormon degerlerınız nasıldı...sımdıden cok teşekkürler cevapların ıcın..

Nerde tup bebek yaptiklarini ne yasadilar anlatsalar
Keşke azosperm olup hamıle kalanlar yazsa da bıze de umut olsa
Merhaba mesajinizi tesaduf okudum uzun zmn oldu forma girmeyeli azosperm olup hamile kln bu formda o kadar cok ki vaktinz varsa gcmsi okuyun goruceksnz bunlrdn biri de benim esim azosperm.hstasi tesede bulndu cok sukur ve oglum su an 14 aylik Alh saglik siht iman versin ben bu durumu ilk ogrendgmde bu formdaki tum basari oykulrini hamile klnlri okudum ve bu da bna umut oluyrdu siz de okuyun ve bolca dua edin Alh yolunuzu acik etsin hyrli saglikli evltlr nsip etsin..

Arkadaşlar azospermınızın sebebını tese sonuçlarınızı yazar mısınız???eşimde küçükken İnmemiş testısten dolayı azosperm...tese de çıkar mı çıkmaz mı cok korkuyorum ..
canım emre bakırcıoğlu kendi sitesinde bi genelleme yapmış ergenlikten önce testis indirme ameliyatı olan kişilerde testis boyutlarıda iyi ise %70 çkıyomuş sperm oyle okumuştum ama tabi çıkmayanda var nasip herşeyden önce

Bizim hormonlar normal testıs boyutları normal kromozom normal 5 yasında ındırme amelıyatı gecırmıs ..ama doktorlar açıp görmeden bişey dıyemeyız dıyorlar...eğer tese de çıkmazsa bı daha denemeyın dedıler..ne kadar guzel sözde çıkmış ..ınsallah bıdahakıne bebeğinizin haberlerını almak Nasıp olur

Canim biz tese olmadik daha cikan bisey yok henuz ama sizde hersey normal olduguna gore belki tikaniklik olabilir kaan hocaya gittiniz mi hic gitmediysen bile durumunuzu mail at derim bizim fsh yuksek 26

Canim biz tese olmadik daha cikan bisey yok henuz ama sizde hersey normal olduguna gore belki tikaniklik olabilir kaan hocaya gittiniz mi hic gitmediysen bile durumunuzu mail at derim bizim fsh yuksek 26
Ben ızmır dışına çıkamıyorum öyle bır ımkanım yok...o yüzden ızmırde bı tüp bebek merkezıne gıdıyoruz bu ay amelıyat olacaktı esım ertelemek zorunda kaldık...korkularımız var cok o yüzden kafamızı rahatlatmaya karar verdık en azından onumuzdekı ay olarak düşünüyoruz..aynı anda hazırlanmayı düşünüyorum...gene Kaan hocaya maıl atayım...cevap verır mı bılmem ama..genelde hepsı gelın goruselım dıyor..

Bizim fsh ımız 12 ıdi tekrar test yapıldı 15 oldu

merhaba arkadaşlar hatırlayanlar varsa ben de eskilerdenim uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli okuyorum gönderilenleri. benim de eşim olumsuz sonuçlanan 2 mikrotese geçirdi. ardından 1,5yıl hormon düzenleyici malum iğneleri kullandı.hormonlarımız istenilen seviyeye düştü sonra bazı aksiliklerden tedaviyi bırakmak zorunda kaldık. 10 ay kadar ara verdik . eşim küçükken lenfoma geçirdiği için tekrar iğne tedavisine başlamaya korktuk. saraçoğlunun bitkisel kürlerine başladık. hormonları yüksek olduğu için hormon düzenleyici olarak t.aslanpençesi ile çobançökerten kürünü 45 gün uyguladık. fsh 36 dan 27 ye düştü. total testestron 2.95ten 3.5 a çıktı. gelişmeyi olumlu gördüler. ardından 45 yine t.aslanpençesi ile hayıt tohumu ve çörekotu yağı kullandı. bu sefer değerler geri ilk haline döndü fsh 37ye çıktı, total test 2.85 düştü. eşim hiçbir faydası yok diye bıraktı kürleri. asistanları aradım vücudunuz önce olumlu sonra olumsuz cvp vermiş değerleriniz düşmeyecek değerler değil devam edin dedi. çook karasız kaldım. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar......

Hormonlar falan onemlı degıl diyor doktorlar..fsh yüksek olandan da sperm çıkıyor...fsh iyi olandan cıkmayabılıyor dıyorlar kaç tane ürolog gıttık hepsı biz tese yapmadan bunu goremıyoruz dedıler...benım anlamadığım sperm üretiyorsa testis canlı da vardır muhakkak ama..çıkmaya da bılıyor...benım de korkum ondan..bızım hersey normal ama doktor dırek tese dedı...cok garıp şeyler ya..

biz de kontrole gittik pek ilerleme yok kan da etkisini göstermiş iğneler ama spermatid çok artmadı prostat ımız küçükmüş tıkanıklık falan var dedi doktor. prostatın büyümesi lazım dedi prostatın büyümesi için hiçbiyerde bişe yazmıyor hep büyük olmasının olumsuz tarafından bahsediliyor bi 3 ay daha iğne vurulacaz kanal açıcı çay varmış bide aktarda onu alcaz bakalım 3 ay sonra ne olur sonuç. prostat ile alakalı böyle bişey duyanınız var mı acaba? bizde testesteron biraz düşük ama iğneyle arttı bir testis çalışmıyor doktor celaettin hoca.

Ayni seyleri bizim icin de soyledi doktorlar.fsh 17 testesteron 3 tu.genetik temiz cikti.direk tese dediler.dokuyu gormeden hicbisey diyemeyiz dediler.ilk basta istemedik ama artik olmaya karar verdk.doktorlar fsh in hic bi onemi yok dedi bize de

Canim spermatid oraniniz nedir ne zamandir tedavidesiniz hangi ilaclari kullaniyorsunuz

prostat ne alaka ben onu hıc anlamadım ama bunu baska hekımlere sorabılırsınız murad basar yada kaan aydosa

Ayni seyleri bizim icin de soyledi doktorlar.fsh 17 testesteron 3 tu.genetik temiz cikti.direk tese dediler.dokuyu gormeden hicbisey diyemeyiz dediler.ilk basta istemedik ama artik olmaya karar verdk.doktorlar fsh in hic bi onemi yok dedi bize de
Siz tese oldunuz mu hıc nezaman düşünüyorsunuz ..hangı sehırdesınız acaba.

Canim merhaba
Esim tansel beyde micro tese oldu. Aslinda kaan hocayla tedaviye devam ediyorduk ama ameliyati istanbulda yaptirmamiz daha kolay oldugundan tansel hocaya gittik. Sperm bulunamadi zaten cok fazla umidimizde yoktu ama sagolsun biz ondan cok memnun kaldik gerek ilgi alakasi gereksede tese sonrasinda hic problem olusmamasi nedeniyle onerebilirim. Ameliyat sonrasi esimin yarasi cok cabuk ilesti. Hic agri sizi cekmedi. Bunun disinda tedavi uyguluyormu yada bir yontemi var mi bilmiyorum.
meha

Sizin sorununuz neydı acaba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…