Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kök hücre hayata geçse de hepımız hayırlısıyla bebeklerimizi ellerımıze alsak

Eşim kaan hocanın yanına gittiği sırada sekreteri telefonda birisini 2-3 seneye kimse çocuksuz kalmayacak demiş yeni bir araştırma yapıyor sonuçları güzel olacak demiş. tabi ne kadar doğru bilmiyorum inşallah güzel haberler alırız bir umut bekliyoruz

Allahım hakkımızda ne hayırlıysa oraya yönlendirsin artık ne yapacağımızi kime inanıp güveneceğimize şaşırdık

Bizde Kaan hocaya 2 hafta once mail atmistik bir gelisme var mi diye. Bana 6 ay sonra tekrar yazin bazi olumlu gelismeler var dedi.

Alınış Metodu : Refleksojenik Ereksiyon + Psikojenik (V.S.S) Ereksiyon
Cinsel Perhiz Süresi : 3 gün
Laboratuvara Geliş Saati : 09:35
Ejakülatın Alındığı Saat : 09:40
MAKROSKOPİK İNCELEME
REFERANS ARALIĞI
Volüm : 3.8 /ml ≥ 1.5 ml
Renk : Sarımtrak
pH : 7.9 ≥ 7.2 60 dk sonrası damlada uzama >2 cm
mekanik müdahale ile sıvılaşma sağlandı
Vizkozite : (+++) (+)
Likefaksiyon : > 60 dakika 0-60
Aglütinasyon :
Fruktoz : (+) Normal : Pozitif
MİKROSKOPİK İNCELEME
Spermatozoa Sayısı : ( - ) /ml > 15x10 6
Total Spermatozoa Sayısı : ( - ) > 39x10 6
İleri Hareketli : % ( - ) % 32
Yerinde Hareketli : % ( - ) İleri Hareketli + Yerinde Hareketli >%40
Hareketsiz : % ( - )
Toplam İleri Hareketli Sperm Sayısı : ( - )
Pellet : NEGATİF
Retrograd Ejakülasyon :
Vitalite : % >%58 canlı
Hipoozmotik Şişme (HOS) Test : % >%58 canlı
Yuvarlak Hücre Sayısı : 300.000 /ml < 5x10 6
Lökosit Hücresi Oranı : % 54
Lökosit Hücresi Sayısı : 162.000 /ml Peroksidaz pozitif hücre < 1x10 6 lökosit/ml
İmmatür Germ Oranı : % 46
İmmatür Germ Sayısı : 138.000 /ml
Eritrosit : 200.000 /ml
PELLET & BOYAMA
( % 12 spermatid ( 12-15 µm,10-12 µm,8-10 µm ve elonge spermatidler {8-10[ St.I,II ve III ]}), % 88 spermatosit )
Yorum : Direkt ve Pellet incelemesinde spermatozoa hücresine rastlanmadı.
Not : Sayımlar; Makler kamara ,Neubauer hemositometresi ve Cell-Vu sayım seti ile kontrollü olarak yapılmıştır kızlar şimdi geldi sonuç 8-10 [st.ı,ıı,ııı] ne demek bilgisi olan var mı

Dınleyemıyorum suan işte olduğum için bizimle paylaşman mümkün mu acaba
Tabiki mümkün arkadaşım azopsemi le ilgili soru sordular hocaya bağlanıp dediki ailesinde abisi kardeşin ablasının çocuklar varsa genetik değildir büyük ihtimal dedi bir çok sebebi var kabak kuak ateşli hastalık kucukken geçirdiği yüksekten düşmesi vs.sitemizi ziyaret edin dedi yıllar snra kendilinden spemr çıkan xok kişi var Allahtan umidi sakin keseyin dedi hoca nohut kurunu önerdi bunları söyledi arkadaşim

O rakamlarin tam olarak ne anlama geldigini bilmiyorum ama elonge spermatit spermin bin onceki evresi insallah bir sonrakine sperminiz cikar ne kadar zamandir tedavidesiniz

Cok teşekkür ederım paylaştığın için inşallah eşlerimizde de çıkar..eşimin ailesınde çocuğu olmayan yok..sadece eşim küçükken İnmemiş testıs amelıyatı gecırmıs..Hakkı'mızda hayırlısı

Amin canım rica ederim Rabbim hakkımda hayırlısıni nasıl etsin ins

Arkadaslar esi icin maca bitkisini kullanip sonuc alan var mi?

Amin canım rica ederim Rabbim hakkımda hayırlısıni nasıl etsin ins
Rabbim hakkımizda hayirlisi nasıp etsin ins olacak yukarısı duzeltemedim ne dua ediorsam hepimize ediyorum yeryüzünde kim istiyorsa Rabbim yasatsin kimsenin kucagini boş bırakmasin güzel Mevlam

İyi aksamlar kizlar benim esimede azosperm teshisi kondu sperm sayisi 0 cikti biz istek uzerine özelde yaptik testi simdi nereye tedavi olmasi lazim hic doktora gitmedi henüz nereye gidecegimizi bilmiyoruz yardim ederseniz sevinirim

Izmir de mustafa yaşar diye bir doktor varmış bir yakınımız bahsetti. Bizim durumumuzu bilmiyordu laf lafı açarken söyledi doktor sülük, ozon ve lazer tedavisi uyguluyormuş ot kapsül falan veriyormuş ve bu şekilde bir çok hastayı iyileştiriyormuş. Çocuğu olmayan bir çok kişi de tedaviye geliyormuş ve bu şekilde olanlar da varmış. Hiç duydunuz mu bilgisi olan var mi yada böyle tedavi olan arkadaşlar var mi

Selinka 7 Evreli imiş elonge. 7.evresi Sperm demişti hoca siz ilk 1 2 3 .evredesiniz demişti hep aynı testler hep aynı sonuçlar elonge asagi elonge yukari hakkimizda hayırlısı. Aynı iğnelere devam mı dedi size canim

Ben ızmırde oturuyorum ama hıc duymadım..azosperm hastalarına da çare oluyormuymus...

Canım ya bencede hep aynı sonuçlar sonumuz tese belli de Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Canım ya bencede hep aynı sonuçlar sonumuz tese belli de Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Arkadaslar sonucumuz tese de olsa spermlerin iceride kalitelerinin yukselmesi faydali bizden orta kalite 25 tanebulundu da ne oldu onemli olan iyi kalitede 5 tane olsun

tabi ki öyle zaten çoğumuz biliyoruz ki normal yoldan çıkış çok uzak arada bir kaç arkadaşın çıkıyor ama yani yüzdesi çok düşük bu kadar azospermlinin içinde. elbet tese görünüyor ufukta ama belki içerde bir şeyler iyi duruma gelir diye çabamız inşallah hayırlı sonuçlanır

İyi aksamlar kizlar benim esimede azosperm teshisi kondu sperm sayisi 0 cikti biz istek uzerine özelde yaptik testi simdi nereye tedavi olmasi lazim hic doktora gitmedi henüz nereye gidecegimizi bilmiyoruz yardim ederseniz sevinirim
Merhaba Ankara'da Prof. Kaan Aydos var. İstanbul'da Murat Basar, Emre Bakircioglu, Tansel Kaplancan ve Celalettin Peru. Bu doktorlar bu forumda en cok adi gecenler. Umarim yardimci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…