Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar sonucumuz tese de olsa spermlerin iceride kalitelerinin yukselmesi faydali bizden orta kalite 25 tanebulundu da ne oldu onemli olan iyi kalitede 5 tane olsun
Yani bir de o var spermlerin kaliteli olması önemli olan o zaten

Arkadaslar esi arı sütu balı kullananlar varmi hücreleri yeniliyomus kullanpta faydasni gören varmı???....

Arkadaslar esi arı sütu balı kullananlar varmi hücreleri yeniliyomus kullanpta faydasni gören varmı???....
Biz kullaniyoruz ama yeni basladik. Bir ay olmadi daha. Ama hepsini alip kendim karistirdim. Ari sutu bal polen,ginseng karisimi. Bir de balin icine ceviz,uzum cegirdegi,corekotu,tere ve kisnis tohunu,hardal gibi bir takim baharatlar karistirip macun hazirliyorum.

Merhava arkadaslar ben eski uyelerdenim benim esim yarin turkiyeye gidecek sperm fish boyamali testi icin gen art istanbulda verecek testi ama adresini tam olarzk bilmiyorum yardimci olack arkadaslar varmi acaba

Merhava arkadaslar ben eski uyelerdenim benim esim yarin turkiyeye gidecek sperm fish boyamali testi icin gen art istanbulda verecek testi ama adresini tam olarzk bilmiyorum yardimci olack arkadaslar varmi acaba
Merhaba arkadaşım internette adresi yaza bakın ve cep telefonunun navigasyonunu kullansın biz öyle yapıyrz allah yardımcınız olsun

lokositle alakalı bi sorunumuz yok şuan ben hocayla görüşmedim eşim devamlı irtibat halinde 2,5 senedir tedavideyiz canım bizim sorun sertoliydi canımsiz şuan ne durumdasınız?
Canım hala tedavınız devam ediyormu bizimde 2 seneyi geçti ne yapacağımızı bilmiyoruz

Merhaba benim esimde o igneleri 2.5 yildir kullaniyo
Bende aynen sizin dusundugunuz gibi dusunuyorum
Esimde birakmak istemiyo cikis olacagini dusunuyo
Canım size ne dedi doktor.Tedaviye ne kadar daha devam edeceksiniz.Bizim tedavi 2 sene olsu spermler çıksaydı çıkardı şimdiye kadar dedi tese olacak eşim ama ne zaman bilmem kafamız karışık şu anda Allah yardımcımız olsun.

Canm hiç sprm mi yok canli sperm mi yok ve esinin fsh kac

Arkadaslar merhaba bişey sorcam ama imkânsızdı bilemiyorum ben iki ay önce tup bebek yaptırdım degerim düşük çıktı olmadı geçen ayda 6 subata adet oldum bu ay hala tık yok adete iki gün önc kanamamm oldu sildim köyü renkti peceteyle bir gün sürdü kesildi şimdi hala olmadim eşim azosperm di benimde variskosle olduk suan çok şükür çıkış var yedi adet on adet hareketli en son test ama bende pko var adetim hem gecikti bu sefer epey oldu korkuyorum test yapsam mi hayal kırıklığı olur die yine korkuyorum keçiboynuzu kuru ve beslenmesine dikkat edio kuzu fındık ceviz yeşillik nohut kuru hepsini yapiom acaba olabilir mi bir hafta daha bekliyim mi

Ayyy canimmm insaAllahhh yaaa. Adetinmi gecikti. Allah ol derse olurr canimm :)

On gün gecti zeliham korkuyorum test yapmaya tüp negatif olunca korkum cokk test yapıp çıkmaması hayal kırıklığı yeni yaşadım ondan korkum
Canim bence suanki belirsizlikten iyidir dimi dusunsene surekli acaba diyecegine en fazla 1 gun hayal kirikligi yasayip toparliycksn pinarim :) Rabbim belki dogal verir belli mi olur Allah nasil vermek isterse oyle verir. Hepsi vesiledir. Bence 10 gun uzun bi zaman en azindan hamile degilsen bile dra gidersin. Hamile degilsen regl olmamanda iyi degil tup dusunuyosunz sonucta :)

Bitanemm zeliham:)pco var bende ama hep üç beş gün gecikirdi şimdi on gün gecikti olmazsam pazartesi yapıcam suan hazır degilmtest yapmaya acaba tüp iğnelerime yaptı ilaçlar yüklemeleri adeti geviktirebilir die dusundum kuzu

Olabilir tabiki canim. Butun ihtimaller olabilir. Bekle bakalim insaAllah guzel haberlrr verirsin kuzum. Birde pco icin sogan kürü yaptin mi

Ben ızmırde oturuyorum ama hıc duymadım..azosperm hastalarına da çare oluyormuymus...

Çare olur olmaz bilmiyorum ama doktorun sitesinde bir video var adam doktor sayesinde çocuğum oldu diyor istersen bak sende. Izmirdeysen bence şansınızi dene çünkü benim tanıdıklarım mucize şekilde iyileşti. Bende manisaliyim ama doğu da görevde olduğumuz için şu anda gidemiyorum . Gelince ilk işimiz o doktora gitmek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…