Daha ince yapmıştım canim bıraktım sadece eşimle bende sağlıklı besleniyor um gulum hayırlısı yazarım buraya gelişmeleri ...Olabilir tabiki canim. Butun ihtimaller olabilir. Bekle bakalim insaAllah guzel haberlrr verirsin kuzum. Birde pco icin sogan kürü yaptin mi
Merhaba arkadaşım benim degerim tüp bebekte 3.5 gebelik yok dedi doktor 5 ten büyükse eğer gebelik var demişti pco varmi sizde acaba çok yumurta sayınız olduğu için mi böyle oldu en son ne zman qdet oldunuz biseyleri çok stres yapmakta adeti geviktirebilir vücuda bu sinyalleri verebilir ..kızlar nasılsınız bilgisi olan var mı bir sey soracaktım benim adetim biteli 15 gun oldu..sol kasıgımda agrı vardı doktora gttim doktor kan tahlili istedi..1,53 cıktı sonuç..doktor gebelik var diyemem ama yokta diyemem dedi bişi anlamadım ben hic ilaç falan da kullanmadım acaba neden bu kadar yükselmiştir üstelik adetime de daha var
Canim hic sperm yok 3 defa tese olduk 2 sinde sperm bulundu 4 defa transfer yapildi bir keresinde hamilelik olustu donmus spermlerle ama kalbi durdu.fsh kac şu anda yanlış yazmamak için bakıp döneyim tekrarCanm hiç sprm mi yok canli sperm mi yok ve esinin fsh kac
ben hiç tüp bebek falan da denemedim ayın 1 inde adetim bitmişti ve bittiği gün yakınlaşma olmuştu yani ilişlkide 15 gun öncesinde olmuştu..daha adetime de var benim sol kasığım da cok agrı var doktor baktı sıkntı yok dedı kan tahlili istedi bide..kan tahlilinde 1,53 çıkınca gebelik var da yokta diyemem dedi.10 günden sonra kana geciyo falan yaptı anlaadım bir şey...ben yarın da gidip yine tekrarlasam mı acabaM
Merhaba arkadaşım benim degerim tüp bebekte 3.5 gebelik yok dedi doktor 5 ten büyükse eğer gebelik var demişti pco varmi sizde acaba çok yumurta sayınız olduğu için mi böyle oldu en son ne zman qdet oldunuz biseyleri çok stres yapmakta adeti geviktirebilir vücuda bu sinyalleri verebilir ..
En son ne zma n kan testi yaptınız elbet tekrarlayın doktor bile kararsız kaldim sa ins Rabbim muradıni zi versin arkadaşım hayırlı haberlerini duymak nasip olsunnmben hiç tüp bebek falan da denemedim ayın 1 inde adetim bitmişti ve bittiği gün yakınlaşma olmuştu yani ilişlkide 15 gun öncesinde olmuştu..daha adetime de var benim sol kasığım da cok agrı var doktor baktı sıkntı yok dedı kan tahlili istedi bide..kan tahlilinde 1,53 çıkınca gebelik var da yokta diyemem dedi.10 günden sonra kana geciyo falan yaptı anlaadım bir şey...ben yarın da gidip yine tekrarlasam mı acaba
Bugun verdim iste canim o da 1.53 ciktiEn son ne zma n kan testi yaptınız elbet tekrarlayın doktor bile kararsız kaldim sa ins Rabbim muradıni zi versin arkadaşım hayırlı haberlerini duymak nasip olsunnm
Canım doktor bana iki gün snra tekrar la demişti istersen yarını pas geç snra ki gün yaptir ins pozitiftir insBugun verdim iste canim o da 1.53 cikti
Mail attım bakalım cevap gelecek mı ?gelmezse telefonla arayıp soracağım ...ınsallah işe yarar da tese olmamıza gerek kalmadan hamıle kalırız..en azından bırazcık saglıklı sperm çıksın yeter tüp bebegı gene yapalım ...Çare olur olmaz bilmiyorum ama doktorun sitesinde bir video var adam doktor sayesinde çocuğum oldu diyor istersen bak sende. Izmirdeysen bence şansınızi dene çünkü benim tanıdıklarım mucize şekilde iyileşti. Bende manisaliyim ama doğu da görevde olduğumuz için şu anda gidemiyorum . Gelince ilk işimiz o doktora gitmek olacak
benım korkum tese de çıkmaması ve bütün işlemlerin boşa gıtmesınden korkuyorumMail attım bakalım cevap gelecek mı ?gelmezse telefonla arayıp soracağım ...ınsallah işe yarar da tese olmamıza gerek kalmadan hamıle kalırız..en azından bırazcık saglıklı sperm çıksın yeter tüp bebegı gene yapalım ...
Mail attım bakalım cevap gelecek mı ?gelmezse telefonla arayıp soracağım ...ınsallah işe yarar da tese olmamıza gerek kalmadan hamıle kalırız..en azından bırazcık saglıklı sperm çıksın yeter tüp bebegı gene yapalım ...
Mail attım bakalım cevap gelecek mı ?gelmezse telefonla arayıp soracağım ...ınsallah işe yarar da tese olmamıza gerek kalmadan hamıle kalırız..en azından bırazcık saglıklı sperm çıksın yeter tüp bebegı gene yapalım ...
Canım eşimin fsh 5 lerde.Önceden de normal aralıklar içerisindeydi şu anda iğne tedavisi devam ediyor.Canm hiç sprm mi yok canli sperm mi yok ve esinin fsh kac
Anladm canm benim esimin fsh si yuksek 37 lerde onu dusuremedk bi turluCanım eşimin fsh 5 lerde.Önceden de normal aralıklar içerisindeydi şu anda iğne tedavisi devam ediyor.
bir tedavi uygulamadan micro teseyi kesinlikle olmayın şansınızı azaltırsınız.. kesinlikle tedavi yada bitkisel birşeyler mutlaka uygulayın.Merhaba arkadaşım ilk tesenizde tedavi görmeden mi oldunuz. Eşime de bugün kaan hoca mesaj atmış tese ameliyatı yapalım diye ama hiç bir tedavi uygulanmadı korkuyorum yanlış karar vermekten.
Tabiki de dönerim..Mail'e cevap vermedıler ama yarın arayacağım..Geri dönerlerse buraya yazabilir misin ben uzaktayim diye hiç iletisime geçmedim. İnşallah tek ümidimiz O sağlıklı spermlerin çıkması
kaç tane doktor gezdik herkes aynı seyı söylüyor bıze de direk tese dedıler..ben ilaç neden vermıyorsunuz dedıgımde hersey normal tedavı edılecek bişey yok dıyorlar...tese ıle sperm arayacağız dıyorlar...bende anlamış degılımbir tedavi uygulamadan micro teseyi kesinlikle olmayın şansınızı azaltırsınız.. kesinlikle tedavi yada bitkisel birşeyler mutlaka uygulayın.
Merhaba canim igne kullanmadi mi hic esinkaç tane doktor gezdik herkes aynı seyı söylüyor bıze de direk tese dedıler..ben ilaç neden vermıyorsunuz dedıgımde hersey normal tedavı edılecek bişey yok dıyorlar...tese ıle sperm arayacağız dıyorlar...bende anlamış degılım
Eşim kullandı 3 kür cinsel gücü arttırmanın dışında bir işe yaramadı. ama bu kişiden kişiye değişebilir. o kürün amacı olan spermi çoğaltmakmış olmayanı malesef çıkarmadı ama yazdıklarıma aldırma kullanmakta yarar var sonuçta doğal bir birleşen. her yerden alma arısütünün korunması ve polenin toplanması çok önemliArkadaslar esi arı sütu balı kullananlar varmi hücreleri yeniliyomus kullanpta faydasni gören varmı???....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?