Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız bilgisi olan var mı bir sey soracaktım benim adetim biteli 15 gun oldu..sol kasıgımda agrı vardı doktora gttim doktor kan tahlili istedi..1,53 cıktı sonuç..doktor gebelik var diyemem ama yokta diyemem dedi bişi anlamadım ben hic ilaç falan da kullanmadım acaba neden bu kadar yükselmiştir üstelik adetime de daha var

Olabilir tabiki canim. Butun ihtimaller olabilir. Bekle bakalim insaAllah guzel haberlrr verirsin kuzum. Birde pco icin sogan kürü yaptin mi
Daha ince yapmıştım canim bıraktım sadece eşimle bende sağlıklı besleniyor um gulum hayırlısı yazarım buraya gelişmeleri ...

M
Merhaba arkadaşım benim degerim tüp bebekte 3.5 gebelik yok dedi doktor 5 ten büyükse eğer gebelik var demişti pco varmi sizde acaba çok yumurta sayınız olduğu için mi böyle oldu en son ne zman qdet oldunuz biseyleri çok stres yapmakta adeti geviktirebilir vücuda bu sinyalleri verebilir ..

Canm hiç sprm mi yok canli sperm mi yok ve esinin fsh kac
Canim hic sperm yok 3 defa tese olduk 2 sinde sperm bulundu 4 defa transfer yapildi bir keresinde hamilelik olustu donmus spermlerle ama kalbi durdu.fsh kac şu anda yanlış yazmamak için bakıp döneyim tekrar

ben hiç tüp bebek falan da denemedim ayın 1 inde adetim bitmişti ve bittiği gün yakınlaşma olmuştu yani ilişlkide 15 gun öncesinde olmuştu..daha adetime de var benim sol kasığım da cok agrı var doktor baktı sıkntı yok dedı kan tahlili istedi bide..kan tahlilinde 1,53 çıkınca gebelik var da yokta diyemem dedi.10 günden sonra kana geciyo falan yaptı anlaadım bir şey...ben yarın da gidip yine tekrarlasam mı acaba

En son ne zma n kan testi yaptınız elbet tekrarlayın doktor bile kararsız kaldim sa ins Rabbim muradıni zi versin arkadaşım hayırlı haberlerini duymak nasip olsunnm

Mail attım bakalım cevap gelecek mı ?gelmezse telefonla arayıp soracağım ...ınsallah işe yarar da tese olmamıza gerek kalmadan hamıle kalırız..en azından bırazcık saglıklı sperm çıksın yeter tüp bebegı gene yapalım ...

Benım k
benım korkum tese de çıkmaması ve bütün işlemlerin boşa gıtmesınden korkuyorum

Arkadaşlar bişey sorucam kaan hocanın Ankara gen art da yaptırttığı fish testi istanbulda da varmıdır acaba iki ay sonra ist gitcez yaptırmak istiyorum aslında gen art telefon etmiştim uzaktanda gönderebiliyomuşuz ama ben uzaktan giden spermin sağlıklı sonuç vereceğini düşünmüyorum nedense...

Geri dönerlerse buraya yazabilir misin ben uzaktayim diye hiç iletisime geçmedim. İnşallah tek ümidimiz O sağlıklı spermlerin çıkması

Merhaba arkadaşım ilk tesenizde tedavi görmeden mi oldunuz. Eşime de bugün kaan hoca mesaj atmış tese ameliyatı yapalım diye ama hiç bir tedavi uygulanmadı korkuyorum yanlış karar vermekten.
bir tedavi uygulamadan micro teseyi kesinlikle olmayın şansınızı azaltırsınız.. kesinlikle tedavi yada bitkisel birşeyler mutlaka uygulayın.

bir tedavi uygulamadan micro teseyi kesinlikle olmayın şansınızı azaltırsınız.. kesinlikle tedavi yada bitkisel birşeyler mutlaka uygulayın.
kaç tane doktor gezdik herkes aynı seyı söylüyor bıze de direk tese dedıler..ben ilaç neden vermıyorsunuz dedıgımde hersey normal tedavı edılecek bişey yok dıyorlar...tese ıle sperm arayacağız dıyorlar...bende anlamış degılım

Merhaba canim igne kullanmadi mi hic esin

Arkadaslar esi arı sütu balı kullananlar varmi hücreleri yeniliyomus kullanpta faydasni gören varmı???....
Eşim kullandı 3 kür cinsel gücü arttırmanın dışında bir işe yaramadı. ama bu kişiden kişiye değişebilir. o kürün amacı olan spermi çoğaltmakmış olmayanı malesef çıkarmadı ama yazdıklarıma aldırma kullanmakta yarar var sonuçta doğal bir birleşen. her yerden alma arısütünün korunması ve polenin toplanması çok önemli

Asagi yukarı 3-4 aydır forumu takip ediyorm,bu rahatsızlıgı ogrendigimizden beri yani...yine tahmini her sayfasini okumusumdur.cok guzel haberler de aldigimiz oldu ama sayilari o kadar az ki..cok yakin cevremde 3 ayda 3 yakin arkadasimin cocugu oldu hatta 4.sunun de hamile oldugunu bugun ogrendik,hepsinin tatlisini yedik,hayirli olsun dedik,cok sevindik..kimsenin mutsuzlugunu isteyecek degiliz hatta onlarla mutlu oluyoruz.biz ise rahatsizligimizi 4 aydir biliyoruz ve kimseye de solemedik.m.tese olacak esim ama herseyin hayirlisi.hepimiz biliyoruz ki buraya yazan kisilerin buyuk bi kisminin cocugu hic olmayacak.hic bi zaman Allah a isyan etmedik ama insan neden biz diye soruyo.yeni dogmus cocuklarini cope atanlar doverek canina kiyanlar varken,niye biz diye soruyo insan.cogu insan icin cok siradan bisey bizim icin imtihan olmus durumda. bu rahatsizlikla yillarca ugrasanlardan ozur diliyorum ama bu gercekten cok zor bi sinavmis.hic cikmiyo aklimizdan,tam aklimdan cikar gibi oluyo tekrar hatirladigimda simsek gibi cakiyor beynime.Bu aralar cok zor gelir oldu hayat.Allah mutlaka herseyin en hayirlisini dusunendir.Hepimiz icin en hayirlisi olsun insallah.Allab sabir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…