Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cem beye giden arkadaşım var. Ama transferi öncesi hitereskopi yapması gerekirken ihmal etti dru. transfer oldu sonra tutmadı iki tane 5.gün embriyosuydu. sonra cem bey arkadaşı ameliyat etti daha rahmininin şeklini dğeiştirip çizik atmış aslında transfer öncesi bakmalıymış sıkıntılı bir hastaydı ben selen hanımı tavsiye ederim

canım bebişlerin hayırlı olsun çok sevindim rabbim kucağına almayı nasipetsin biizmde azo sebebimiz 12 yaşında testis indirme ,sizin kanallarda tıkanıklı mı olmuş hormonlarınız normal değerlerinde ise tıkanıklık olabiliyomuş biizm fsh yüksek 26 eşimin testis boyutları normal acaba biizmde öyle olmuş olabilir mi çıkış kanalları deforma olmuş olabilir mi doktor öyle bi ihtimal olcağında bahsetmişti inş. Rabbim bize yaşatır sizlerin mutlulundan

Maaşallah arkadaşımm çokk sevindim inan bizlerden birini hamile haberini duyunca çok mutlu oluyorumm..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.sağ sağlim kucağın alırsın miniklerini inşallah..
inşallah bekleyen mücadele eden tüm kaderdaşlarımızada Rabbim nasip eder..

teşekkür ederim canım, benim eşimde 14 yaşında olmuş indirme ameliyatını. bizimki kanallarda tıkanıklığı geçmiş tüm epididim denen organın yok olmasına yol açmış. Emre bey fsh a çok takılmayın diyor inşallah sonu güzel olur.

Allah razı olsun canım inşallah bekleyen hayalini kuran herkes bu duyguyu yaşar Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin

Merhaba kizlar eşimin hormon sonuçlarını aldık yazıcam anlayan arkadaşlar yorumlarsaniz sevinirim LH 0,430Prolaktin9.25total testosteron694.5Fsh4.74

Kızlar buda eski tahlillerimiz Lh4.23Fsh4.1Toteltestesteron12.30Prolaktin14.03 karsilastirirsaniz

Hocanın verdiği iğneler ile testesteron e2 artirilacak fsh LH sifirlanacakmis LH düşmüş buna göre fsh in 0 dan sa 4 olmasi daha iyi bence. sizin eski testesteron değeriniz zaten yuksekmis şimdi de yüksek bi sıkıntı yok gibi insallah

Canım saol umarım oyledir esimin tum degerleri normal diye daha önce 2kez tedavisiz tese oldu şimdi celalettin hocanın tedavisinde 2ay sade pregnyl bide evre1 evre2yi kullandik2ci aydan sonra haftada 2piregnil 2menorol evre3 kullaniyoruz önümüzdeki hafta 4ayi tamam liyoruz ayın 2sinde istanbul gidicez çok merak ediyorum ilaçlar ise yariyomu diye

Bide takviye olarak nohut kurunu yapıyorum sabah akşam içiyo eşim umarım iyi gelir anliyan arkadaşlarım lutfen yorumlarsaniz sevinirim

Gunaydin kizlar, aslanpencesini kullanipta fsh dusurulupte faydasini goren, sperm bulunan farmi? Kuru biraktiktan sonra yan etki veya fsh yukselmesi oldumu?

Gunaydin kizlar, aslanpencesini kullanipta fsh dusurulupte faydasini goren, sperm bulunan farmi? Kuru biraktiktan sonra yan etki veya fsh yukselmesi oldumu?
Gunaydin biz kullandik iki asamada birinci asamada gorduk ikinci asamada aksine bir az yukseldi fsh.

Bisey sorcsm 4ayda nasıl 3 evreyi kullandiniz biz 6.aydyiz simdi 3.evreyi aldik yani o macunların bî kutusu 2 ayda bitiyor

Canimmm çok sevindimm masallah yaa Rabbim yavrularini bagislasin saglikli dogurmak nasip olsun. Çok guzel bi haberr. Rabbim bizlere de nasip etsin insaAllah

S
Canimmm çok sevindimm masallah yaa Rabbim yavrularini bagislasin saglikli dogurmak nasip olsun. Çok guzel bi haberr. Rabbim bizlere de nasip etsin insaAllah
Merhaba zeliham Sizde hayırlı haberler almak nasip olsun ins tese ne zman olucak siniz arkdasim naisl gidio isin tedavi ins bir gün girdiğimde sende çok multu haberler alcam jns ins Rabbimalemin...

S

Merhaba zeliham Sizde hayırlı haberler almak nasip olsun ins tese ne zman olucak siniz arkdasim naisl gidio isin tedavi ins bir gün girdiğimde sende çok multu haberler alcam jns ins Rabbimalemin...
Canimm benimm Pinarim Allah razi olsunn Aminnn kuzum insaAllah Allah hepimize nasip etsin. Mayis sonu gitmeyi planliyorm canim Allah izin verirse insaAllah. Tese de hazirana denk gelir herhlde. Net bisi soyleyemiyorm biz plan yapiyoruz Rabbimizin de bizler icin planlari var. Hamileyim dedigimiz gunler evladimizi kucagimiza alacagimiz gunler yakindir insaAllah

Allhin izniyle ins bol bol sperm bulunur ins arkdsim canim Allah bu yolda hepimizin herkesin yolunu açık etsin Hep dualrimdasin herkes gibi Rabbim yeryüzünde anne olmayı kim istiyorsa sen nasip et ins zeliham ins senin güzel haberini almamiza az kaldı ...inanıyorum Rabbim güzelliklini sunacak hasretimıze kavusuruz ins ❤ bende haziran gibi dusunuyorum gelsin güzel haberler haziranda ins sırayla...

Canım ilk tese olacak değilmi inşallah ilk ve son olur inşallah bol bol sperm çıkar da tekrar yaptırmaya gerek kalmaz inşallah güzel günler yakındır İnşallah haziran ugurlu ayınızdırda evlatlarınıza kavuşturur pınarcığımla seni ve haziranda kim yaptırıyorsa inşallah bizlere umut olursunuz rabbim hepimize pozitif haberler paylaşmayı nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…