Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sizin dondurulmuş sperm var mıydı inşallah sırayla güzel haberler gelir güzel haber duymaya o kadar ihtiyacımız var ki

Çok geçmiş olsun... evet bizde göbekten yapmaya devam edicez. Celalettin hocayla devam edicez. HKkimiz Da hayırlısı olsun. Şuan tedavi görmüyormusunuz. ?

Ya kızlar bu dakika itibariyle çok kötüyüm az önce eşimi aradılar yurt dışına iş ortaklığı için eşim tekrar donerciliye başlıyacak 1 bucuk senedir dönerden uzaktı dr tese yapsak hücreler iyi çıkar büyük ihtimalle dedi çünkü ısıdan uzak bir aya kadar gitmesi gerekiyormuş ben iki gün önce adetimi bitirdim bana histereskopi yapılacak ve bir yada iki ay sonra başlıyabiliriz offffff ff ya ne güzel planlamıştık Ağustos ta yaptıracaktık histeroskopiyi Kasım dada tup bebege başlamayı düşünüyorduk bütün planlar yattı çok kötüyüm sadece ağlamak istiyorum şimdi gidecek yine hücre varsa mahfedecek tup bebege başlamak için çok geç artık dedim yapalım ameliyat ol sonra git artık bu hatayi yapmam aceleye getirmem yurt dışından dönünce yaparız diyor bütün hücreleri mahfedince nolur akıl verin gerçekten çok kötüyüm

Çok geçmiş olsun... evet bizde göbekten yapmaya devam edicez. Celalettin hocayla devam edicez. HKkimiz Da hayırlısı olsun. Şuan tedavi görmüyormusunuz. ?
Tesekkur ederim. Sizin de Hakkinizda hayirlisi olsun ins. Bitkisel biseyler kullaniyoruz. Henuz bi ilerleme yok canim

Canim esinin bu konuda anlayisli olmasi gerekiyo bence is nasilsa bulunur para kazanilir ama cocuk aile bunlar daha onemli bence esini ikna etmelisin

Canlarimm benim aminnnnn Allah razii olsunnn ikinizde benimm her dua edisimde varsinizz.ismini bilmediklermide sizleride hep dualarima katiyorum Rabbimm kimin duasini kabul eder bilinmez. Duasi kabul.olan kullarindan olmayi nasip eder insaAllah.
Mayis bizim evlilik yildonumumuz belki 4.yilimiza girdigmz ilk gunler de InsaAllah Rabbimm mucizemizi yollar. Hepimize nasip etsin. Gonlu guzel arkadaslarimm Allah razi olsunn insaAllah sizden de guzel haberler aliriz.

Cani
Canım inş ins bizimde mayısta üç yıl olacak ins benxe hep diom ki üçüncü yılımız da üç kişi oluruz sizinde ins ikiz olur ins dört üncü yılınız mis dört kişi olun ins amin herkes kavusun ins yavrusuna ...Cemil cumlemiz ins

Agzin bal yesinn canimmm ne guzell olurr InsaAllah hayirlisi ile nasip olur :))))

mrb arkadaşlar ben de eşimden dolayı tüp bebek tedavisi gördüm kasım 2015 te sonuç negatif.bizim sıkıntımız erkek infertilitesi sayı düşük hız sıfır.şu an 2.denemeyi düşünüyoruz.ama çok kararsız ve kaygılıyız

arkadaşlar diyabakırda tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar hangi merkezde yaptıklarını ve sonuçlarını söylerlerse çok sevinirim.benim ilk deneme veni vidi tüp bebekti.doktor için olumsuz bir şey diyemem ama hastane ortamı berbattı çok olumsuz etkilendim.3- 4 hastayı transfer sonrası aynı odaya aldıklarından dolayısı ile diğer hastaların tüm olumsuz düşünceleri ve tavırları beni etkiledi.ayrıca ortamı da çok hijyen bulmadım.kısacası tavsiye etmem.sizin de fikirlerinizi bekliyorum...

Canim esinin bu konuda anlayisli olmasi gerekiyo bence is nasilsa bulunur para kazanilir ama cocuk aile bunlar daha onemli bence esini ikna etmelisin
Aksam uzun uzun konuştuk biraz meyil gösterdi sanırım gidişini erteleyecek arabayı satılığa koydu satınca yaptırırız dedi çünkü elimizde para yok yaptırdıktan sonra gidecek ama yinede kendimizi Kasım a hazırlamıştık diye bi tuhaf oldum artık hakkımızda herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım benim sende o kadar temiz yüreklisin ki inşallahhhhh pınarcığımın dediği gibi 4.yılınız da 4 kişicılik olursunuz bende hergün ismini bildiğimbilmediğim içi evlat hasretiyle yanan herkeslere dualar ediyorum bizde evlat kokusunu içimize çekelim diye rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallahhhhh

Canim dn

Canım donmus sperm yok eşimden çıkan spermlerle yapılıncak ins kuzu
Evet gerçi sizde normal çıkış başlamıştı hadi bakalım inşallah teseye ihtiyaç duymazsiniz canım

Pınarcımmmm bizim Ağustos ta 6 bitecek 7 ye gececez ama ben 6 yı 7yi es geçtim bizde 4 kişi oluruz inşallahhhhh sizde inşallah 4 kişi olun rabbim hepimize hepimizenasip etsin inşallahhhhh

Pınarcımmmm bizim Ağustos ta 6 bitecek 7 ye gececez ama ben 6 yı 7yi es geçtim bizde 4 kişi oluruz inşallahhhhh sizde inşallah 4 kişi olun rabbim hepimize hepimizenasip etsin inşallahhhhh

Amin arkdasim hepimiz kavuşan ins her daim dualrimdasiniz ins Çifter Çifter olur kuzu ...siz tese oldunuz mu arkdasim ne durumdasiniz ..

Bızımde olacakmı cocugumuz olmayan spermden cıkıs olması mumkun degıl klınıfelter benı mahvettı amelıyatla bulunması garantı degıl cok bunaldım ardık bu durumdan hıc anne olamıcam belkı bu bu cok korkuduyo buna dayanamam

Kımse anlamıyor yok onun bunun olmamıs falan sonra olmus anlamıyorlar herkesınkıyle bızımkı cok baska ınfertılıdenın en agır seklı buda benı buldu karbagdım kor dalıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…