Canım sizin dondurulmuş sperm var mıydı inşallah sırayla güzel haberler gelir güzel haber duymaya o kadar ihtiyacımız var kiAllhin izniyle ins bol bol sperm bulunur ins arkdsim canim Allah bu yolda hepimizin herkesin yolunu açık etsin Hep dualrimdasin herkes gibi Rabbim yeryüzünde anne olmayı kim istiyorsa sen nasip et ins zeliham ins senin güzel haberini almamiza az kaldı ...inanıyorum Rabbim güzelliklini sunacak hasretimıze kavusuruz ins ❤ bende haziran gibi dusunuyorum gelsin güzel haberler haziranda ins sırayla...
Merhaba rhfeb bizde iki sene preglyn kulandik celalettin hocanin hastaydik. Esim igneyi kendisine bacaktan yapti. Igne bacak kaslarini zayiflatti. esim biraz kilolu. Kaslarin zayiflamasi kilonunda olmasi menuskus yapti. Iki dizinde de cikti meniskus. Bir dizindeki odem gecince agrilar gecti ama diger dizinden ameliyat olmak zorunda kaldi. O sirada igneleri de tedaviyi de biraktik. Gobekten vurulmak bence daha iyi riske atmayin derim.
Tesekkur ederim. Sizin de Hakkinizda hayirlisi olsun ins. Bitkisel biseyler kullaniyoruz. Henuz bi ilerleme yok canimÇok geçmiş olsun... evet bizde göbekten yapmaya devam edicez. Celalettin hocayla devam edicez. HKkimiz Da hayırlısı olsun. Şuan tedavi görmüyormusunuz. ?
Ya kızlar bu dakika itibariyle çok kötüyüm az önce eşimi aradılar yurt dışına iş ortaklığı için eşim tekrar donerciliye başlıyacak 1 bucuk senedir dönerden uzaktı dr tese yapsak hücreler iyi çıkar büyük ihtimalle dedi çünkü ısıdan uzak bir aya kadar gitmesi gerekiyormuş ben iki gün önce adetimi bitirdim bana histereskopi yapılacak ve bir yada iki ay sonra başlıyabiliriz offffff ff ya ne güzel planlamıştık Ağustos ta yaptıracaktık histeroskopiyi Kasım dada tup bebege başlamayı düşünüyorduk bütün planlar yattı çok kötüyüm sadece ağlamak istiyorum şimdi gidecek yine hücre varsa mahfedecek tup bebege başlamak için çok geç artık dedim yapalım ameliyat ol sonra git artık bu hatayi yapmam aceleye getirmem yurt dışından dönünce yaparız diyor bütün hücreleri mahfedince nolur akıl verin gerçekten çok kötüyüm
Canim esinin bu konuda anlayisli olmasi gerekiyo bence is nasilsa bulunur para kazanilir ama cocuk aile bunlar daha onemli bence esini ikna etmelisinYa kızlar bu dakika itibariyle çok kötüyüm az önce eşimi aradılar yurt dışına iş ortaklığı için eşim tekrar donerciliye başlıyacak 1 bucuk senedir dönerden uzaktı dr tese yapsak hücreler iyi çıkar büyük ihtimalle dedi çünkü ısıdan uzak bir aya kadar gitmesi gerekiyormuş ben iki gün önce adetimi bitirdim bana histereskopi yapılacak ve bir yada iki ay sonra başlıyabiliriz offffff ff ya ne güzel planlamıştık Ağustos ta yaptıracaktık histeroskopiyi Kasım dada tup bebege başlamayı düşünüyorduk bütün planlar yattı çok kötüyüm sadece ağlamak istiyorum şimdi gidecek yine hücre varsa mahfedecek tup bebege başlamak için çok geç artık dedim yapalım ameliyat ol sonra git artık bu hatayi yapmam aceleye getirmem yurt dışından dönünce yaparız diyor bütün hücreleri mahfedince nolur akıl verin gerçekten çok kötüyüm
Allhin izniyle ins bol bol sperm bulunur ins arkdsim canim Allah bu yolda hepimizin herkesin yolunu açık etsin Hep dualrimdasin herkes gibi Rabbim yeryüzünde anne olmayı kim istiyorsa sen nasip et ins zeliham ins senin güzel haberini almamiza az kaldı ...inanıyorum Rabbim güzelliklini sunacak hasretimıze kavusuruz ins ❤ bende haziran gibi dusunuyorum gelsin güzel haberler haziranda ins sırayla...
Canım ilk tese olacak değilmi inşallah ilk ve son olur inşallah bol bol sperm çıkar da tekrar yaptırmaya gerek kalmaz inşallah güzel günler yakındır İnşallah haziran ugurlu ayınızdırda evlatlarınıza kavuşturur pınarcığımla seni ve haziranda kim yaptırıyorsa inşallah bizlere umut olursunuz rabbim hepimize pozitif haberler paylaşmayı nasip etsin inşallahhhhh
Canım donmus sperm yok eşimden çıkan spermlerle yapılıncak ins kuzuCanım sizin dondurulmuş sperm var mıydı inşallah sırayla güzel haberler gelir güzel haber duymaya o kadar ihtiyacımız var ki
Canım inş ins bizimde mayısta üç yıl olacak ins benxe hep diom ki üçüncü yılımız da üç kişi oluruz sizinde ins ikiz olur ins dört üncü yılınız mis dört kişi olun ins amin herkes kavusun ins yavrusuna ...Cemil cumlemiz insCanlarimm benim aminnnnn Allah razii olsunnn ikinizde benimm her dua edisimde varsinizz.ismini bilmediklermide sizleride hep dualarima katiyorum Rabbimm kimin duasini kabul eder bilinmez. Duasi kabul.olan kullarindan olmayi nasip eder insaAllah.
Mayis bizim evlilik yildonumumuz belki 4.yilimiza girdigmz ilk gunler de InsaAllah Rabbimm mucizemizi yollar. Hepimize nasip etsin. Gonlu guzel arkadaslarimm Allah razi olsunn insaAllah sizden de guzel haberler aliriz.
Agzin bal yesinn canimmm ne guzell olurr InsaAllah hayirlisi ile nasip olur :))))Cani
Canım inş ins bizimde mayısta üç yıl olacak ins benxe hep diom ki üçüncü yılımız da üç kişi oluruz sizinde ins ikiz olur ins dört üncü yılınız mis dört kişi olun ins amin herkes kavusun ins yavrusuna ...Cemil cumlemiz ins
Aksam uzun uzun konuştuk biraz meyil gösterdi sanırım gidişini erteleyecek arabayı satılığa koydu satınca yaptırırız dedi çünkü elimizde para yok yaptırdıktan sonra gidecek ama yinede kendimizi Kasım a hazırlamıştık diye bi tuhaf oldum artık hakkımızda herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallahCanim esinin bu konuda anlayisli olmasi gerekiyo bence is nasilsa bulunur para kazanilir ama cocuk aile bunlar daha onemli bence esini ikna etmelisin
Canım benim sende o kadar temiz yüreklisin ki inşallahhhhh pınarcığımın dediği gibi 4.yılınız da 4 kişicılik olursunuz bende hergün ismini bildiğimbilmediğim içi evlat hasretiyle yanan herkeslere dualar ediyorum bizde evlat kokusunu içimize çekelim diye rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallahhhhhCanlarimm benim aminnnnn Allah razii olsunnn ikinizde benimm her dua edisimde varsinizz.ismini bilmediklermide sizleride hep dualarima katiyorum Rabbimm kimin duasini kabul eder bilinmez. Duasi kabul.olan kullarindan olmayi nasip eder insaAllah.
Mayis bizim evlilik yildonumumuz belki 4.yilimiza girdigmz ilk gunler de InsaAllah Rabbimm mucizemizi yollar. Hepimize nasip etsin. Gonlu guzel arkadaslarimm Allah razi olsunn insaAllah sizden de guzel haberler aliriz.
Evet gerçi sizde normal çıkış başlamıştı hadi bakalım inşallah teseye ihtiyaç duymazsiniz canımCanim dn
Canım donmus sperm yok eşimden çıkan spermlerle yapılıncak ins kuzu
Pınarcımmmm bizim Ağustos ta 6 bitecek 7 ye gececez ama ben 6 yı 7yi es geçtim bizde 4 kişi oluruz inşallahhhhh sizde inşallah 4 kişi olun rabbim hepimize hepimizenasip etsin inşallahhhhhCani
Canım inş ins bizimde mayısta üç yıl olacak ins benxe hep diom ki üçüncü yılımız da üç kişi oluruz sizinde ins ikiz olur ins dört üncü yılınız mis dört kişi olun ins amin herkes kavusun ins yavrusuna ...Cemil cumlemiz ins
Pınarcımmmm bizim Ağustos ta 6 bitecek 7 ye gececez ama ben 6 yı 7yi es geçtim bizde 4 kişi oluruz inşallahhhhh sizde inşallah 4 kişi olun rabbim hepimize hepimizenasip etsin inşallahhhhh
Başladı kuzu üç beş adet di çıkış Rabbim büyük ins hepimiz kavuşalim hepimize güzel çıkışlar başlasın insEvet gerçi sizde normal çıkış başlamıştı hadi bakalım inşallah teseye ihtiyaç duymazsiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?