Allah razii olsunnn canimm benimmm insaAllahh guzel haberler veririz birbirimize.dualarina yurektn aminn bitanemmmCanım benim sende o kadar temiz yüreklisin ki inşallahhhhh pınarcığımın dediği gibi 4.yılınız da 4 kişicılik olursunuz bende hergün ismini bildiğimbilmediğim içi evlat hasretiyle yanan herkeslere dualar ediyorum bizde evlat kokusunu içimize çekelim diye rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallahhhhh
Burada herkesin yazdıklarını okuyorum ama yazamıyorum. Arkadaşlar Allah tan ümit kesilmez Allah'ın hazinesi geniş. Allah bazı kullarının dua şeklini çok beğenirmiş ve biraz daha dua etmesini istermiş ve Allah sevdiği kuluna dert verir rabbim ayetinde biz insanların kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diyor biz çabalamayıp Ümit kesersek isyan edersek nasıl olacak bizim çocuğumuz? Tam teslim olalım rabbime yalvaralım dua edelim Allah ol derse olur bizim başımıza bu olay yeni geldi 6 7 ay oldu ve Bn cok değiştim üzüntüden düşünmekten kafayı yemek üzereydim sonra kendime geldim bu haller normal deil çünkü kendimi ve en önemlisi eşimi yıpratırım eşimin durumunun çok farklı olduğunu söyledi doktor bugün. biyopsi yapıp sperm var mı yok mu bakacak varsa ameliyat yksa da duadan başka yapacak bişeyimiz yok Allah isteyen herkese en yakın Zaman da hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin
Canımcım bizim 3.denememiz olcak ilkinde dr 100bin canlı hücre var demişti 4 embriyo oluştu yaşım 21di sadece birini transfer etti diğerleri çöp oldu sonuç negatif bir ay sonra tekrar başka yerde yaptırdık bu defa dr hiç hücre yok tese gerek dedi tsse olduk spermler iyi çıkmadı 12 yumurtadan birini dolledi oda tutmadı aradan 4 sene geçtikasımda tekrar yaptırmayi düşünüyorduk dun eşime yurt dışından iş teklifi geldi gitmeyi düşünüyor dedim tüp bebek yaptır sonragit sanırım gideceği için kasıma kadar kalmayacaz yakında başlıyacaz dr büyük ihtimalle tekrar tese gerekebilir dedi 6 ay ilaç kulladı yeni test yaptırmadı haftaya yapacak o zaman kesin belli olur tese olacak mı olmayacak mı rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah aminnnnn ecmainAmin arkdasim hepimiz kavuşan ins her daim dualrimdasiniz ins Çifter Çifter olur kuzu ...siz tese oldunuz mu arkdasim ne durumdasiniz ..
Canım devlet hastanesinde mi denediniz önceki denemeleri arada sperm verse eşiniz canim çıkış neden bi var bir yok hormonlara mi ilgili bir durum sizin ki.benimde o başıma geldi çöp oldu diğerleri negatif oldu transferimde şimdi umut tup bebegi düşünüyorum yada ulun ulug beyi ins biraz birikim yapıp Rabbim yardımcımız olsin herdaim canimCanımcım bizim 3.denememiz olcak ilkinde dr 100bin canlı hücre var demişti 4 embriyo oluştu yaşım 21di sadece birini transfer etti diğerleri çöp oldu sonuç negatif bir ay sonra tekrar başka yerde yaptırdık bu defa dr hiç hücre yok tese gerek dedi tsse olduk spermler iyi çıkmadı 12 yumurtadan birini dolledi oda tutmadı aradan 4 sene geçtikasımda tekrar yaptırmayi düşünüyorduk dun eşime yurt dışından iş teklifi geldi gitmeyi düşünüyor dedim tüp bebek yaptır sonragit sanırım gideceği için kasıma kadar kalmayacaz yakında başlıyacaz dr büyük ihtimalle tekrar tese gerekebilir dedi 6 ay ilaç kulladı yeni test yaptırmadı haftaya yapacak o zaman kesin belli olur tese olacak mı olmayacak mı rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah aminnnnn ecmain
Yok valla canım ikiside özel de yapılmıştı bizde zaten normal çıkış var deyince şok olduk burda yapmıştı çıkmamıştı mersin de çıkış var dendi antep te hayır çıkış yok size yalan söylemişler mersini tekrar aradığımizda kesinlikle çıkış var onlar paranızı almak için böyle demişler dendi yani anlayacağın ikisi de birbirine attı rabbim doğru kişilerle karşılaştırsın canım sizinki daha önce devletteydi değil mi ulun Uluğ için çok pozitif şeyler duydum rabbim doğru zamanda doğru kişilerle karşılaştırsın hepimizi çünkü bu zamanda herkes para pul peşinde doğru doktoru bulmak çok zor nerdeyse imkansız rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinCanım devlet hastanesinde mi denediniz önceki denemeleri arada sperm verse eşiniz canim çıkış neden bi var bir yok hormonlara mi ilgili bir durum sizin ki.benimde o başıma geldi çöp oldu diğerleri negatif oldu transferimde şimdi umut tup bebegi düşünüyorum yada ulun ulug beyi ins biraz birikim yapıp Rabbim yardımcımız olsin herdaim canim
Canım bizimki hormondan falan değil bizde hersey normal muhtemelen eşimin meslegindendir dedi dr eşim dönerci çalışıyordu sürekli ısı karşısında olduğu için hücreler eriyormuş bizim fsh 8 çıkıyor hatta mersin deki hemşire bu coj iyi birşey fsh normalsa içerde üretim var demişti haftaya spermiogrom testi yaptıracak inşallah normal yolla bulunur testi yaptirinca sonucu yazarımCanım devlet hastanesinde mi denediniz önceki denemeleri arada sperm verse eşiniz canim çıkış neden bi var bir yok hormonlara mi ilgili bir durum sizin ki.benimde o başıma geldi çöp oldu diğerleri negatif oldu transferimde şimdi umut tup bebegi düşünüyorum yada ulun ulug beyi ins biraz birikim yapıp Rabbim yardımcımız olsin herdaim canim
Merhaba arkadaşım biyopsi zaman kaybı benim zannımca
Çünkü benim eşimde önce biyopsi oldu sonra tekrar mikro tese oldu
Zaten mikro tese ameliyatında dr gerekli görürse tekrar biyopsi yapabiliyo
Yani aldığı parçaları inceletmeye gönderiyor
Biyopside bi ameliyat.Testistlerden parça alınıyor.
Sizin ilk önce yapmanız gereken şey iyi bir üroloji dr u bulup azosperm nedenini öğrenmek
Ve sonra tedaviye başlamak.6 ay-1 yıl arası tedavi olmak
Baktınız ki doğal çıkış olmuyor ondan sonra eşiniz mikro tese olsun.
Merhaba arkadaşım biyopsi zaman kaybı benim zannımca
Çünkü benim eşimde önce biyopsi oldu sonra tekrar mikro tese oldu
Zaten mikro tese ameliyatında dr gerekli görürse tekrar biyopsi yapabiliyo
Yani aldığı parçaları inceletmeye gönderiyor
Biyopside bi ameliyat.Testistlerden parça alınıyor.
Sizin ilk önce yapmanız gereken şey iyi bir üroloji dr u bulup azosperm nedenini öğrenmek
Ve sonra tedaviye başlamak.6 ay-1 yıl arası tedavi olmak
Baktınız ki doğal çıkış olmuyor ondan sonra eşiniz mikro tese olsun.
Meslek kaynaklı olabilir ins cikisiniz olur canım olduğunda hemen dondurma işlemi yaptırın canim benim esimde kucukken ateşli hastalık geçirmiş muhtemelen ondan sebepten dedi doktor bulmak çok zor gerçekten hepsi para tuzağı olmuş birikim yapa yapa deniycez ins nasip eder Rabbim sınavimiz dan geçeriz ins ulun hocayı çok duydum arkadaşın gorumcesi 8 sene sona bi kaç yerde yaptırmış olmamış ulun hoca ona zayıfla demiş takibe almış bir buçuk yıl snrasi tüp yapmış yani hocanın istediği duruma geldiğinde şimdi bebeği var ikinci içinde doktora gidicek ulun hocada suan anirim rapor geçiyor muş bakalım canim umut tup bebegi de çok duydum olumlu nasip ins doğru zman doğru doktor buluruz Rabbimin izniyle canim benim ama kesinlikle devleten memnun kalmadım sonucu doktor sormadı bile ne olduğunu ...Canım bizimki hormondan falan değil bizde hersey normal muhtemelen eşimin meslegindendir dedi dr eşim dönerci çalışıyordu sürekli ısı karşısında olduğu için hücreler eriyormuş bizim fsh 8 çıkıyor hatta mersin deki hemşire bu coj iyi birşey fsh normalsa içerde üretim var demişti haftaya spermiogrom testi yaptıracak inşallah normal yolla bulunur testi yaptirinca sonucu yazarım
Canim merhaba bizde sizinle aynı gibiyiz elle muayenede ele cok cılız Bi şekilde geliyo ama ultrasonda yok kadar ince. Normalde bu kanalların her iki tarafta sicim gibi ele gelmesi gerekiyormuş dr oyle dedi. Dr A esinin elle muayenesinde epididim bölgesi var mı diye sor.bizim epididim bölgesi olduğu icin pesa işlemiyle sperm bulunmuştu şükürler olsun ki. Dr bu tip hastalar arasındaki şanslı kesimdensiniz epididim var demisti. Esimin hormon testis boyutları genetik normal ama doğuştan gelişmemiş bu kanallar. Ama bizim sperm testimizde miktar az cikiyo sizin normalmiş anlamadım. Tıkanıklık da olabilir dedi ama artık tıkanıklık giderilsin diye işlem yapılmıyormuş cunku 3-5 ay sonra yine tıkanıyormuş. Durum böyle Can'ım Hakkı'mızda hayırlısı olsunBiz Emre bakırcıoğluna gidiyoruz doktor durumuz farklı ilk defa böyle birşeyle karşılaştım ddi Bn kısaca anlatayım eşimin idrar ve menisinde enfeksiyon var 1 hafta antibiyotik kullancak hormonlar ve genetik normal testis boyu normal yalnız vas deferans denilen kanal bir tane kesesinde yok elle muayenede ama ultrasonda ikiside gözükmüyo yani çıkış olması imkansız gibi vede kanalın biri olmamasına rağmen eşimin meni miktarı iyi normalde az olması lazım doktor kafam karıştı biraz ,önce enfeksiyonu giderelim sonra biyopsi eğer sperm varsa ameliyat ddi Bnm durumumda olan varsa lütfen yardımcı olun ne yapacağımı şaşırdım Allah yardım etsin
Canim merhaba bizde sizinle aynı gibiyiz elle muayenede ele cok cılız Bi şekilde geliyo ama ultrasonda yok kadar ince. Normalde bu kanalların her iki tarafta sicim gibi ele gelmesi gerekiyormuş dr oyle dedi. Dr A esinin elle muayenesinde epididim bölgesi var mı diye sor.bizim epididim bölgesi olduğu icin pesa işlemiyle sperm bulunmuştu şükürler olsun ki. Dr bu tip hastalar arasındaki şanslı kesimdensiniz epididim var demisti. Esimin hormon testis boyutları genetik normal ama doğuştan gelişmemiş bu kanallar. Ama bizim sperm testimizde miktar az cikiyo sizin normalmiş anlamadım. Tıkanıklık da olabilir dedi ama artık tıkanıklık giderilsin diye işlem yapılmıyormuş cunku 3-5 ay sonra yine tıkanıyormuş. Durum böyle Can'ım Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Biz novaart tup Bebek merkezinde yaptırdık doktorumuz Ahmet Hakan oranın dr u. Bu arada Ankara'da bu merkez. Epididim varsa esinde teseye gerek kalmaz igneyle alıyorlar spermi.Epididimle ilgili sorun yok sanırım yani öyle bişey söylemediler sizin doktorunz kimdi Bn tekrar başka doktorada gitmek istiyorum bakalım o ne söyleyecek
Biz novaart tup Bebek merkezinde yaptırdık doktorumuz Ahmet Hakan oranın dr u. Bu arada Ankara'da bu merkez. Epididim varsa esinde teseye gerek kalmaz igneyle alıyorlar spermi.
sizde çıktı mı sperm biyopsi zor mu sizdeki sorun nedir hangi doktora gidiyosunuz k. Bakma cok soru sordum
Ne demek canim. Ama epididim sormayı unutmayın Bi Kaan aydosa mufit hocaya Bi kac dr a daha gittik hepside direk tese dedi. Ama sukur gerek kalmadiBilgilendirdiğin için cook saol Allah razı olsun Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Biyopsi işlemi basit bir işlem ama sonuçta ondan da parça alınıyor.
Eşimin biyopsi sonucunda sperm çıkmadı ne yazıkki
Eşim daha önce Murat Başar da tese oldu Elhamdülillah sperm bulundu
Ama gebelik nasip olmadı ne yazıkki[/QUOTE
inş en yakın Zaman'da Allah hayırlı ewlatlar nasip etsin isteyen herkese
Ne demek canim. Ama epididim sormayı unutmayın Bi Kaan aydosa mufit hocaya Bi kac dr a daha gittik hepside direk tese dedi. Ama sukur gerek kalmadi
yapılıo cnm gecenşerde bızde kaan hocaya gıttıgımızde yaptık genartta fısh testı %90 dıploıd %5anaploid %5 dedekaotık yapı bulundu haploıd hucre cıkmadı bu cıkan hucreler yuvarlak yapıdaymısMrb arkadaşlar sperm fish testi azosperm hastalarına oluyormu düzen laboratuarı azosperm de bir anlamı yok dedi genart ise azospermi tedavisi için bu testi yapıyoruz dedi hücre çıkış i varmı yokmu yani diploit haploit hücreye bakıyorlar düzende dr ile konuştum boşuna yaptirmayin zaten azospermi hücre yok neyine bakalim boşuna paranız gitmesin dedi kafamız karıştı olan aydos yaptirin dedi bilgisi olan varmı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?