Yok canım testisleri açmadan testis üzerindeki spermlerin biriktiği Bi kese epididim. Epididim den sonra kanallar aracılığıyla spermler cikiyo. Bizde kanal yok bu yüzden çıkış yok. O keseye iğne sokup sperm cekiyolar bu pesa işlemi, eger bulunmazsa yine açmadan iğne yardımıyla doku alıyorlar onun adı tesa. En son çare bulunmazsa testisler açılıp doku alınıyor buda tese. Yalnız soyle Bi durum var pesa işleminde spermler sade Bi şekilde alındığı icin dondurma işlemi yapılmıyor, dokuyla olan spermler donduruluyormuş. Durum bu canimİnş sorarım Bizede mikro tese ddi Emre Bakırcıoğlu tam bu konu Hakkı'nda cok bilgim yok oyüzden cok araştırıyorum iğneyle sperm bulma hiç duymadım o Nasıl oluyo biyopsi deil dimi
Yok canım testisleri açmadan testis üzerindeki spermlerin biriktiği Bi kese epididim. Epididim den sonra kanallar aracılığıyla spermler cikiyo. Bizde kanal yok bu yüzden çıkış yok. O keseye iğne sokup sperm cekiyolar bu pesa işlemi, eger bulunmazsa yine açmadan iğne yardımıyla doku alıyorlar onun adı tesa. En son çare bulunmazsa testisler açılıp doku alınıyor buda tese. Yalnız soyle Bi durum var pesa işleminde spermler sade Bi şekilde alındığı icin dondurma işlemi yapılmıyor, dokuyla olan spermler donduruluyormuş. Durum bu canim
yapılıo cnm gecenşerde bızde kaan hocaya gıttıgımızde yaptık genartta fısh testı %90 dıploıd %5anaploid %5 dedekaotık yapı bulundu haploıd hucre cıkmadı bu cıkan hucreler yuvarlak yapıdaymıs
yapılıo cnm gecenşerde bızde kaan hocaya gıttıgımızde yaptık genartta fısh testı %90 dıploıd %5anaploid %5 dedekaotık yapı bulundu haploıd hucre cıkmadı bu cıkan hucreler yuvarlak yapıdaymıs
Bencede boşuna ama kaan aydos istedi yaptirin diye hücre çıkışı varmı yokmu bu test de belli oluyormuş kafam karıştı açıkçası yaptirmasak dr illa yaptirin diyecek yoksa tedaviyi bırakacakBiz sürekli yapdirdik fish testini bosuna valla haploid cikdi hemen tese yapalim dedi noldu tesede yine bisey cikmadi sadece genarta para kazandirdik 3 aydan 3 aya yapdrdk 1 sene boyunca yol parasi genarta parasi derken yediler sadece biseyde olmadi ayni yerdeyiz bosuna veripde paranizi heba etmeyin
Bencede boşuna ama kaan aydos istedi yaptirin diye hücre çıkışı varmı yokmu bu test de belli oluyormuş kafam karıştı açıkçası yaptirmasak dr illa yaptirin diyecek yoksa tedaviyi bırakacak
ılk ve sondu cnm daha yapmayacaz zaten bızde gıttık geldık ankaraya oraya gıtmısken yapalım dedık hepsı para tuzaqı bosunaymısBiz sürekli yapdirdik fish testini bosuna valla haploid cikdi hemen tese yapalim dedi noldu tesede yine bisey cikmadi sadece genarta para kazandirdik 3 aydan 3 aya yapdrdk 1 sene boyunca yol parasi genarta parasi derken yediler sadece biseyde olmadi ayni yerdeyiz bosuna veripde paranizi heba etmeyin
cnm tanselın kaplancanın maıl adresı varmı bulamadım benKizlar tansel kaplancanla görüsdüm benm esimde tek tarafli varikosel var dediki 2 kere mikro tese olmussunuz zaten solda varikosel varsa bile sag testis saglam orda cikardi dedi o yüzden ameliyati önermem olmayin dedi 3-6 ay tedavi uyguöarm ardndan tese dedi tansel kaplancana gideblerden yorum istiyorum doktorun konusmasi fln hosuma gitti kendisi nasil biri basari orani nedir birde ne gibi bi tedavi uyguluyo
canım iğne tedavisi uyguluyor değerlerini tahlillerle takip ediyor istediği seviyeye gelince tese öneriyor iğneler neticesinde sonuç alamassa tedaviyi kesiyor. biz şuan iğne tedavisine devam ediyoruz herşey iyi gidiyor. ama kısmet olur ameliyat olursak ne olur olumlu bir sonuç çıkarmı çıkmazmı orasını Allah bilir nasip ederse olur etmezse olmaz. beklemekten ve moralimizi yüksek tutmaktan başka şansımız yokKizlar tansel kaplancanla görüsdüm benm esimde tek tarafli varikosel var dediki 2 kere mikro tese olmussunuz zaten solda varikosel varsa bile sag testis saglam orda cikardi dedi o yüzden ameliyati önermem olmayin dedi 3-6 ay tedavi uyguöarm ardndan tese dedi tansel kaplancana gideblerden yorum istiyorum doktorun konusmasi fln hosuma gitti kendisi nasil biri basari orani nedir birde ne gibi bi tedavi uyguluyo
tanselkaplancan@gmail.comcnm tanselın kaplancanın maıl adresı varmı bulamadım ben
Merhaba cnm,bizde Tansel beye gidiyoruz eşimde klinefelter sendromu var.8 aydır tedavide iğne kullanıyor bizim 3.ve son tesemiz olacak.cunku eşimin testisleri çok küçük olduğu için doku bulmakta zor oluyormuş. Kendisi iyi bir doktor sonuç alabilmek için elinden gelen herseyi yapıyor olur olmaz Allahın takdirine kalmış.Ama kulun elinden çıkan kısmı için rahat ol.Kizlar tansel kaplancanla görüsdüm benm esimde tek tarafli varikosel var dediki 2 kere mikro tese olmussunuz zaten solda varikosel varsa bile sag testis saglam orda cikardi dedi o yüzden ameliyati önermem olmayin dedi 3-6 ay tedavi uyguöarm ardndan tese dedi tansel kaplancana gideblerden yorum istiyorum doktorun konusmasi fln hosuma gitti kendisi nasil biri basari orani nedir birde ne gibi bi tedavi uyguluyo
Canim germ spermatosit filan bilmem ama tup bebek merkezlerinde yikamali sperm testi yapiliyor. Yani burda hareketli spermlerin olup olmadigina bakiliyor. Sade sperm testinde bazen sperm cikisi varsa gozukmuyor ama yikamalida varsa cikiyor. Isterseniz yikamali sperm testi yaptıra bilirsiniz.Arkadaşlar Bursa'da, Arif bey veya andromer gibi germ-spermatosit-spermatit seviyesine kadar detaylı bakan bir yer var mı bildiğiniz?
Tansel Kaplabcanin konusmasi benim de hosuma gitti. Yanasmasi da. Kendisi benim.mailime geri donus yapti. Gecen wahtsappina da yazdim sag olsun kendisi cevapladi sorumu.Kizlar tansel kaplancanla görüsdüm benm esimde tek tarafli varikosel var dediki 2 kere mikro tese olmussunuz zaten solda varikosel varsa bile sag testis saglam orda cikardi dedi o yüzden ameliyati önermem olmayin dedi 3-6 ay tedavi uyguöarm ardndan tese dedi tansel kaplancana gideblerden yorum istiyorum doktorun konusmasi fln hosuma gitti kendisi nasil biri basari orani nedir birde ne gibi bi tedavi uyguluyo
ılk ve sondu cnm daha yapmayacaz zaten bızde gıttık geldık ankaraya oraya gıtmısken yapalım dedık hepsı para tuzaqı bosunaymıs
Canim germ spermatosit filan bilmem ama tup bebek merkezlerinde yikamali sperm testi yapiliyor. Yani burda hareketli spermlerin olup olmadigina bakiliyor. Sade sperm testinde bazen sperm cikisi varsa gozukmuyor ama yikamalida varsa cikiyor. Isterseniz yikamali sperm testi yaptıra bilirsiniz.
Tansel Kaplabcanin konusmasi benim de hosuma gitti. Yanasmasi da. Kendisi benim.mailime geri donus yapti. Gecen wahtsappina da yazdim sag olsun kendisi cevapladi sorumu.
Merhaba cnm,bizde Tansel beye gidiyoruz eşimde klinefelter sendromu var.8 aydır tedavide iğne kullanıyor bizim 3.ve son tesemiz olacak.cunku eşimin testisleri çok küçük olduğu için doku bulmakta zor oluyormuş. Kendisi iyi bir doktor sonuç alabilmek için elinden gelen herseyi yapıyor olur olmaz Allahın takdirine kalmış.Ama kulun elinden çıkan kısmı için rahat ol.
canım iğne tedavisi uyguluyor değerlerini tahlillerle takip ediyor istediği seviyeye gelince tese öneriyor iğneler neticesinde sonuç alamassa tedaviyi kesiyor. biz şuan iğne tedavisine devam ediyoruz herşey iyi gidiyor. ama kısmet olur ameliyat olursak ne olur olumlu bir sonuç çıkarmı çıkmazmı orasını Allah bilir nasip ederse olur etmezse olmaz. beklemekten ve moralimizi yüksek tutmaktan başka şansımız yok
pekı suan kımdesınız tedavı goruyomusunuzAynen siz bi kere yapmissiniz biz 1 sene boyunca 3 aydan aya yapdik yurtdisindan özel onun icin gidiyoduk sadece yiprandik okadsr sogudukki kaan hocadan artk biraktil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?