Yarın öglen belli olcak insallah cok heycanliyim olursa mucize olacak cunku okadar zor elde edilen embriyoydu kiInsh bitanem insh buraya kizlar hamileyim dersin
Bende çok hayal kuruyorum ins yaşarız tek dileğim...hepimizn bu duyguyu yaşamı guzeldir eminim anlatması hala kurması bile güzelKeske mucizeler hepimizi bulsa;bulsada o anne olma duygusunu bizde yaşasak tekme yeme,göğüslerin sütten buyumesi,ayaklarin şişmesi,mide bulantisi,carpinti,kilo alma,vucutta çatlak hepsine ama hepsine raziyim ah olsa keske Alisveris yapmak ona minik kiyafetler,patikler,ayakkabilar daha neler neler almak.Helede o besigi alip yatagini kenarina koymak artik yatak odanda 3 kisi olmak acaba nefes aliyomu diye dinlemek,terledimi,yoksa usuyomu diye tedirgin olmak gece en tatli uykundan bebek sesiyle uyanmak onu bi hevesle emzirmek daha buraya yazsam sigmayacak bir birinden guzel zamanlar BiZde yaSayacakmIyIZ KIzlaR bunlari?
İnsaallah arkadaşım Rabbim nasip eder sizlere de bu anlattığın duyguları yaşamayı her anı her aşaması çok güzel onu izlemek koklamak öpmek...daha bir sürü şey ben de diyordum sizler gibi Allahım acaba ben de yaşayacak miyim bu duyguları anne olmak bana da nasip olacak mı? Şükürler olsun ki Yüce Rabbine bana nasip etti inşaAllah sizlere de nasip eder şimdi Rabbimizin ayı Receb ayındayiz bol bol dua edelim inşaAllah ellerimizi boş cevirmeyecektir.Keske mucizeler hepimizi bulsa;bulsada o anne olma duygusunu bizde yaşasak tekme yeme,göğüslerin sütten buyumesi,ayaklarin şişmesi,mide bulantisi,carpinti,kilo alma,vucutta çatlak hepsine ama hepsine raziyim ah olsa keske Alisveris yapmak ona minik kiyafetler,patikler,ayakkabilar daha neler neler almak.Helede o besigi alip yatagini kenarina koymak artik yatak odanda 3 kisi olmak acaba nefes aliyomu diye dinlemek,terledimi,yoksa usuyomu diye tedirgin olmak gece en tatli uykundan bebek sesiyle uyanmak onu bi hevesle emzirmek daha buraya yazsam sigmayacak bir birinden guzel zamanlar BiZde yaSayacakmIyIZ KIzlaR bunlari?
İyi gecler arkadaşım siz Nerede tedavi oldunuz neler yaşadınız anlatırsin iz belki bizede yardimci olursunuz sizin bilgilerinize ihtiyacimiz var Rabbim sizi evladiniza evladinizi size bagislasin ins ❤ multu kalın sevgiyleİnsaallah arkadaşım Rabbim nasip eder sizlere de bu anlattığın duyguları yaşamayı her anı her aşaması çok güzel onu izlemek koklamak öpmek...daha bir sürü şey ben de diyordum sizler gibi Allahım acaba ben de yaşayacak miyim bu duyguları anne olmak bana da nasip olacak mı? Şükürler olsun ki Yüce Rabbine bana nasip etti inşaAllah sizlere de nasip eder şimdi Rabbimizin ayı Receb ayındayiz bol bol dua edelim inşaAllah ellerimizi boş cevirmeyecektir.
Merhaba canım biz bursadayız ve burada olduk tüp bebek denemelerimizi öncelikle şöyle soyliyim yaşadıklarımızı kaba taslak anlatabilirim çünkü kuvvetli hiç bir şeyi unutmayan bi hafızaya sahip değilim. Biz de klasik hikayeler gibi evlendikten birkaç ay sonra çocuk istemeye başladık fakat 1 sene denemeye rağmen olmayınca önce ben gittim bir sıkıntı çıkmadı sonra eşim ve o yıkıldığımiz 0 sonucunu aldik eşim araştırıp yeşilex diye bir ürün kullandı 4 ay bundan sonra 1-2 canlı 4-5 de ölü hücre çıktı testte tam hatırlamıyorum ama bu donemde miydi sonrakilerde miydi keçiboynuzu kürü nohut kürü falan da yapmıştım eşime yeşilex i bir daha kullanmadı eşim sonrasında m.eraslanin panax ve e1 ürünlerini kullandı ne kadar hatırlamıyorum tüp bebeğe başlamak için gittiğimiz merkezde 1 milyona yakın spermin olduğunu söyleyince embriyolog şok olduk beklemiyordu o kadar tedaviye yetecek kadar çıksa yeterdi şükür rabbim fazlasıyla verdi eşim Kaan aydosa da gitti klomen endol sudafed ilaçlarını da kullandı tek tük hücre çıkıyordu o zamanlarda celalettin peruya da gitti o da kullandığın panax ve e1 e devam et demişti bizim hikaye böyle iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra 3. denemede tuttu şükür şimdi evladım 2.5 yaşına geldi herşey nasip kısmet 5 sene sonra verdi bize Rabbim insaallah sizlere de daha fazla aratmadan nasip eder.Allah razı olsun güzel dualarıniz icinİyi gecler arkadaşım siz Nerede tedavi oldunuz neler yaşadınız anlatırsin iz belki bizede yardimci olursunuz sizin bilgilerinize ihtiyacimiz var Rabbim sizi evladiniza evladinizi size bagislasin ins ❤ multu kalın sevgiyle
Canım benim çok teşekür ederim güzel yazın için çok şükür kavusmussunuz ins bizde kavusuruz ben yalova dayım yakın sayılır hangi merkezde deneme yapıyorsunuz canim bizde hep sifirdik bir sene snra tek tük çıkmaya başladı suan 7 tane hareketli cikio bende yapiom hergün muz ceviz keçiboynuzu özü ins şifa olur ilk denemem negatifi benimde devlete yaptım şimdi merkez araştırıyorum ins doğru karar veririz ins ❤ hepimize nasip olsun arkadasimm...bizimde üç yıl olucak diğer ay ramazanda snra deneme yapcam bendeMerhaba canım biz bursadayız ve burada olduk tüp bebek denemelerimizi öncelikle şöyle soyliyim yaşadıklarımızı kaba taslak anlatabilirim çünkü kuvvetli hiç bir şeyi unutmayan bi hafızaya sahip değilim. Biz de klasik hikayeler gibi evlendikten birkaç ay sonra çocuk istemeye başladık fakat 1 sene denemeye rağmen olmayınca önce ben gittim bir sıkıntı çıkmadı sonra eşim ve o yıkıldığımiz 0 sonucunu aldik eşim araştırıp yeşilex diye bir ürün kullandı 4 ay bundan sonra 1-2 canlı 4-5 de ölü hücre çıktı testte tam hatırlamıyorum ama bu donemde miydi sonrakilerde miydi keçiboynuzu kürü nohut kürü falan da yapmıştım eşime yeşilex i bir daha kullanmadı eşim sonrasında m.eraslanin panax ve e1 ürünlerini kullandı ne kadar hatırlamıyorum tüp bebeğe başlamak için gittiğimiz merkezde 1 milyona yakın spermin olduğunu söyleyince embriyolog şok olduk beklemiyordu o kadar tedaviye yetecek kadar çıksa yeterdi şükür rabbim fazlasıyla verdi eşim Kaan aydosa da gitti klomen endol sudafed ilaçlarını da kullandı tek tük hücre çıkıyordu o zamanlarda celalettin peruya da gitti o da kullandığın panax ve e1 e devam et demişti bizim hikaye böyle iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra 3. denemede tuttu şükür şimdi evladım 2.5 yaşına geldi herşey nasip kısmet 5 sene sonra verdi bize Rabbim insaallah sizlere de daha fazla aratmadan nasip eder.Allah razı olsun güzel dualarıniz icin
Stres yapmayın lütfen dinlenin güzel şeyler düşünün ins sizi bırakmaz yavrunuz ...Kızlar sonucum pozitif ama degerim 24 lutfen dua edin
Allah razi olsun insallahStres yapmayın lütfen dinlenin güzel şeyler düşünün ins sizi bırakmaz yavrunuz ...
Ne önemli ne önemsiz inan anlamis degilim artik ne derlerse bir umut yaptiriyoruz kaan hocadayiz biz normalde tansel beyle gorusunce bosyere fish testi istiyor yerde kabul goren bisey degil falan dedi de kafamiz karisti kaan hoca 2. Fish testini istedi bizden bu arada[/QUO
ama yenı yapıp gondermıssınız sonucu neden tekrar ıstedıkı tansel ve mufıt gunel fısh testı ıstemıo ınanmıyolar galıba cnm
ıns deqerın kat ve kat yukselır cnm bol bol dınlen dua ettAllah razi olsun insallah
Stres yapma insh birden yukselir degerin pozitif çıkıyormus ne guzel telas yapma rabbim senden ayirmaz inshKızlar sonucum pozitif ama degerim 24 lutfen dua edin
Merhaba canım evet novaarttaydı ama ben dış dr la yaptırmıştım yaptırmaz olaydım bizim inmemiş testise bağlı canım sizin neden olmadı. Rabbim mutluluğumuzu nasip eder inşallah hayırlısıyla bizde temmuzda düşünüyoruz canım Ahmet hoca ve Mehmet hoca farkediyo mu acabaCanım merhaba senin adına cok sevindim. Gecen seferki denemende mi nivaarttaydi bizde Oray'a yaptırmıştık ama ben Mehmet hocanın hastasıyım. Nasip olursa temmuzda tekrar denicez. Bide kusura bakma sizin sorun neydi unuttum ben umarım herşey hepimiz icin iyi olur
Amin canim ins hepimiz icin hayirlisi olur. Bizim oldu kuzum iki oglum vardi 24 haftalikken doğdular kaybettim bebeklerimi. Bizim sperm kanallarımız yok. Ahmet Mehmet farkeder mi bilmiyorum ama ben Mehmet hocaya gidiyorum memnunum da. Ahmet hoca biraz daha donuk gibi duruyo hic konuşmadık ama eşim Mehmet hoca sanıp slm verdi Bi gun tinlamadiMehmet hocayı bana hemsire kuzenim tavsiye etmişti. Ama sonuçta ikisi de Prof. Hakkı'mızda hayırlısı olsunMerhaba canım evet novaarttaydı ama ben dış dr la yaptırmıştım yaptırmaz olaydım bizim inmemiş testise bağlı canım sizin neden olmadı. Rabbim mutluluğumuzu nasip eder inşallah hayırlısıyla bizde temmuzda düşünüyoruz canım Ahmet hoca ve Mehmet hoca farkediyo mu acaba
Amin bitanem inşallah çok üzüldüm cennetteler şimdi inşallah benim kuzularıma arkadaş olurlar umarım orada denk geliriz canımAmin canim ins hepimiz icin hayirlisi olur. Bizim oldu kuzum iki oglum vardi 24 haftalikken doğdular kaybettim bebeklerimi. Bizim sperm kanallarımız yok. Ahmet Mehmet farkeder mi bilmiyorum ama ben Mehmet hocaya gidiyorum memnunum da. Ahmet hoca biraz daha donuk gibi duruyo hic konuşmadık ama eşim Mehmet hoca sanıp slm verdi Bi gun tinlamadiMehmet hocayı bana hemsire kuzenim tavsiye etmişti. Ama sonuçta ikisi de Prof. Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Kızlar sonucum pozitif ama degerim 24 lutfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?