Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hayırlısı olsun sonuçların 3 yıl tedavi görmüşünüz şimdi tese olmayı düşünmüyormusunuz

Bizde haziran sonu gibi birakmayi dusunuyoruz
Celalettin peru eger normal yoldan cikis olmazsa haxirana tese olun dexi
Merkezlerle gidip gorusucez bende hazirlanicam cunku
Tese konusunda hangileri iyi acaba ve tupbebek de
Bende bilmiyorum canım hangi merkeze gidilecek hangi doktor seçilecek araştırma aşamasındayız Allah hayırlı kapılara sevketsin bizi inşallah

Arkadaslar sonuclar cikti sadece 3 motil sperm goruldu.gecen 7 iydi simdk 3 oldu.

Arkadaslar sonuclar cikti sadece 3 motil sperm goruldu.gecen 7 iydi simdk 3 oldu.
Canım neden uzuluyorsun masalllahhh ne guzel 2 tane bıle olsa sızde cıkıs var. Bızım 00000 burda kı bır cok kısıden sanslısın hafta da bır sperm verıp dondurtsan tup bebek yapabılırsınız. Hem cıkıs olduguna gore ıcerde de sperm var tese de kesın cıkar ALLAH ızın verırse. Takma kafanaa burda kı bır cok kısıden sanslısın canım uzulme hıc

Sizin ilk başta azomuydu eşiniz
Evet canim 0 cikiyordu ilk baslarda. Ama yikamali yaptirmiyorduk hep sade sperm testi veriyorduk. Belki o zamanda da yikamali yaptirinca da boyle az da olsa sperm cikardi bilemiyorum. Son iki testde yikamali yaptirdik. Gecen testimizdeyse yikama oncesi 3 yikama sonrasi 7 tane motil sperm gorulmustu. Onda hic immotil sperm yoktu. Ve lam-lamel arasi velli aoanlarda immotil sperm goruldu yazmiyordu. Bilmiyorum artik iyiye dogrumu gidiylruz yoksa kotuye dogru mu.

Mrb arkadaşlar bizimde sperm fish testi sonucunuz çıktı biz en az %80 haploit beklerken sonuç olumsuz haploit hücreye raslanmadi yazıyor ben birşey anlamadım bizim zaten%25 üretim var içerde şimdi tesede sperm çıkmayacak mi açıkçası ben güvenmedim bu teste yada kullandığımız ilaclar üretimi durdurdu kaan aydosa mail attik boyle boyle diye ilaclarin yararindan cok zararini gorduk diye ya test doğru değil yada hocanin verdiği ilaclar uretimi bozdu 2 seçenekten baska sonuc yok zaten en az 15 gune doner kaan aydos simdi neyapacz bilmiyoruz gitmedigimiz dr kalmadi hepside ayni sadece dua etmekten başka çare kalmadi anladimki ilac kür vs ile tedavi olmuyormuş

Kızlar bızım 2 ay once yaptjgımız testte ılk kez yuvarlak hucre ve lokosıt vardı. Yuvarlak hucre
Canım ueretım vardı demıssın daha once kı fısh testtınde cıkıyormuydu hucre

Kızlar bızım 2 ay once yaptjgımız testte ılk kez yuvarlak hucre ve lokosıt vardı. Yuvarlak hucre

Canım ueretım vardı demıssın daha once kı fısh testtınde cıkıyormuydu hucre
Canım bizim patoloji sonucuna göre uretim var drlarin dediğine göre her tesede sperm cikar dedi bizde üretim %25 ama ışte olgun sperm çıkmıyor bizim tesede 25 tane bulundu dollenmede oldu hemde 1.kalite ama tutunma olmadi bizim derdimiz sperm bulunup bulunmaması değil zaten sperm içerde var ama ışte kaan aydos normal çıkış için ilaç verdi ışte sperm fish testi de haploit hücreye raslanmadi yazıyor ya ilaclar ise yaramadı yada bu test fazla güvenilir degil

Anladım canım ahhh ahhh nasıl bı ıllet bı hastalık ya rabbım ısın ıcınden cıkamıyoruz.ALLAH ım sen buyuksun daha kotusuyle ımtıhan etme bızı

Anladım canım ahhh ahhh nasıl bı ıllet bı hastalık ya rabbım ısın ıcınden cıkamıyoruz.ALLAH ım sen buyuksun daha kotusuyle ımtıhan etme bızı
Anlamadığım konu şimdi haploit çıkmaz ise tesede sperm bulunmuyormu veya sperm cikarsa tesede cikanlar mi olgun olmuyor biz aynen bu şekilde kaan aydos a mail attik bizim döllenme bölünme vs 1.kalitede sadece tutunma olmuyor büyük ihtimalle spermler olgun değil veya gelişmemiş ki tutunma olmadi ama haploit tesede sperm çıkıp cikmamasiyla alakalı ise bu test tamamen yalan zaten cikmayanlarin hepsinde ne hikmetse oranı oranına aynı sonuç gonderiyorlar bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydinlatsin

Canım sen kac defa tup denedın kı bı defaysa normaldır tutmaması bszen ılk denemede olmuyor

Canım 1 kere denedik tutmadı drlar herşey normal dedi tıbben sorun yok dediler tutmaması için , bizde şaşırdık kaldik
Demekkı zamanı degılmıs her nasıp baktıne esırdır. Sperm uretımı varmıs sonucta olucak ınsallah bol bol dua et. Fısh testınde yanlıslık olbılır

Demekkı zamanı degılmıs her nasıp baktıne esırdır. Sperm uretımı varmıs sonucta olucak ınsallah bol bol dua et. Fısh testınde yanlıslık olbılır
Inşallah canim bakalim kısmet artık birde hacemat deneyecez faydasini goren çok olmuş yaptırmakta fayda var emre beylede yarin gorusecegiz önceden gorusmustuk ilaç kullanma faydasi olmaz demişti meğer haklıymış adam dinlemedik onu

Hacemat nedır kız ılk defa duydum

Hacemat nedır kız ılk defa duydum
Alemsin ilkdefami duydun:) hacemat aslında sünnet efendimiz de yatirirmis burda hacemat yapan tanıdığımız var aslında işin ehli kendisi azospermi olupta çıkış başlamış hemde normal yoldan bir sürü kişi ile tanıştık ama eşim eğer ilaçlar fayda etmezse öyle yaptırırım dedi hacemat vücuttaki pis kanıt toplama işlemi bardakta falan kan cekiyorlar hatta esim sormuş hacemati hangi bölgeye uygulayacaksiniz diye varislerin olduğu damarlara demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…