Arkadasim insallah hayirli sonuçlar cikar rabbim dileklerinizi kabul etsinArkadaslar selam nasilsiniz. Esim bu gun test verdi sonuclar daha cikmadi. Cok ama cok canim sikiliyor,cok korkuyorum sonuclarin kotu olmasindan. Sabahtan aglama krizlerine girdim. Bir de memleketteyim. Evime hic donmek istemiyorum.
RABBIM ıcındekı tum sıkıntıları bugun alsın ınsallah ALLAH buyuk duavet bol bolArkadaslar selam nasilsiniz. Esim bu gun test verdi sonuclar daha cikmadi. Cok ama cok canim sikiliyor,cok korkuyorum sonuclarin kotu olmasindan. Sabahtan aglama krizlerine girdim. Bir de memleketteyim. Evime hic donmek istemiyorum.
Mrblar canim bizim de o civarlarda fsh miz. Deger araliklarnda ciktigi dogrudur. Ama netten arastrdgm kadariyla ve kaan hocanin sitesinde yazanlari okuyunca fsh in erkeklerde 4 ve 5 arasi cikmasi ideal dir sonucu cikiyor. Ama fsh a takilmaa ne yuksek fshlarla sperm bulundugunu okuduk burda. Rabbimizn ol demesiyle.olacaktir. spermi yaratan fsh degil hormonlarda vesile belki ama sonucta hepsi Allahin takdirinde bilgisinde :)Arkadaslar fsh normalde kac olmalı bızım11.27 doktorlar normal dıyor fakat kaan Aydos un nettekı hasta sonuclarında fsh 11 yuksek yazmıs ben bırsey anlamadım bu ısten
Oyle tabıkı RABBIM ol desın yeter. Kac gundur kafayı yemek uzereyım gozlerım nette arastırmaktan kan canagı oldu. Bu topıkte gecmısı okuyorum belkı bı sıfa vesılesı bulurum dıye. Bazen tamam bu ıs sperm kesın cıkar dıykrum. Bazen de ımkansız dıyorumMrblar canim bizim de o civarlarda fsh miz. Deger araliklarnda ciktigi dogrudur. Ama netten arastrdgm kadariyla ve kaan hocanin sitesinde yazanlari okuyunca fsh in erkeklerde 4 ve 5 arasi cikmasi ideal dir sonucu cikiyor. Ama fsh a takilmaa ne yuksek fshlarla sperm bulundugunu okuduk burda. Rabbimizn ol demesiyle.olacaktir. spermi yaratan fsh degil hormonlarda vesile belki ama sonucta hepsi Allahin takdirinde bilgisinde :)
Offf sabahtan maile bakiykrum cikmadi daha.Cok korkuylrum bu sefer manevi de hicbirsey yapmadim. Duam cok az. Gecen testimjzden o ce hem.dualara zikirlere hem de kurlere cok odaklanmistim ama simdk hicbirseyi tam yerliyerinde yapmadim. Cevaplar daha cikmadi da. Dikkatim dagildi bir turlu toparliyamiyorum. Uyudum ki belki dikkatim onun uzerinden cekilir ama nafile. Sanki yine silbastana donucez. Bir umut Allahim. Avucici mutluluk Allahim.Arkadasim insallah hayirli sonuçlar cikar rabbim dileklerinizi kabul etsin
Canım biz ne testi verdiniz bekliyorsunuz genetik mi Rabbim yardım ettt ınsss tüm darda kalan kullarına bizim gibi evlat hasreti çeken kullraOfff sabahtan maile bakiykrum cikmadi daha.Cok korkuylrum bu sefer manevi de hicbirsey yapmadim. Duam cok az. Gecen testimjzden o ce hem.dualara zikirlere hem de kurlere cok odaklanmistim ama simdk hicbirseyi tam yerliyerinde yapmadim. Cevaplar daha cikmadi da. Dikkatim dagildi bir turlu toparliyamiyorum. Uyudum ki belki dikkatim onun uzerinden cekilir ama nafile. Sanki yine silbastana donucez. Bir umut Allahim. Avucici mutluluk Allahim.
Yok canim sperm testi. Bu sefer degisiklik olmazsa yaptigim kurlerin uzerinden esim buyuk bir cizgo aticak.Canım biz ne testi verdiniz bekliyorsunuz genetik mi Rabbim yardım ettt ınsss tüm darda kalan kullarına bizim gibi evlat hasreti çeken kullra
Bende cok okudum ama belli bi saatten sonra biraktim arastrmayi. Rabbimize teslim olduk sifa verecek olan Allahimiz sifa vesilesini mutlaka yaratmistir. Dusunsene yasadigimiz hafifsenecek bi durum degil ama Rabbimiz ferahlik veriyor gonlumuze nedir ferahlik vermesi yuregimizin sifasidir sifa vesilesi nedir dualardir. En agiri evlat acisi Bizler daha evladimiz yokken uzuluyoruz ama ahh birde evlat acisi kucagina alip koklamak hatta ve hatta belli bi yasa getirip kaybetmek en agiri Allah oyle merhametli ki bu en agir aciyi yasayanin bile gonlune ferahlik veriyor. Merhametine Rahmetine muhtaciz Allahim.. Rabbim hepimizin gonlunden gecen muradimizi cennet kokulu meleklerimizi kucagimiza versin inşaAllah.Oyle tabıkı RABBIM ol desın yeter. Kac gundur kafayı yemek uzereyım gozlerım nette arastırmaktan kan canagı oldu. Bu topıkte gecmısı okuyorum belkı bı sıfa vesılesı bulurum dıye. Bazen tamam bu ıs sperm kesın cıkar dıykrum. Bazen de ımkansız dıyorum
Çok şükür Rabbim o sabri veriyor biz hiç kur yapmadık ama sağlıklı beslenip dikkat ediyor yedikleriyle içtik lerine canim buvaralar yapioz keçi boynuzu pekmezi muz ceviz üçlüsü her gün var hayatımızda Rabbim hepimze hayırlı evlatlar versinn hepimze insBazen dusunuyorum rabbım sabır vermese ve ben ılk ogrendıgım gunler gıbı olsam herhalde en fazla 3 ay yasardım. Rabbım derdı verınce sabrını da verıyor hamd olsun.sızın azo sebebınız nedır tedavı oluyormusunuz
Sizin nekadar oldu öğreneli canimBazen dusunuyorum rabbım sabır vermese ve ben ılk ogrendıgım gunler gıbı olsam herhalde en fazla 3 ay yasardım. Rabbım derdı verınce sabrını da verıyor hamd olsun.sızın azo sebebınız nedır tedavı oluyormusunuz
Bız 7 aylık evlıyız 1 aylık evlıyken ogrendık. tesıslerde agrı olunca dr gıttı esım varıkosel dedı doktorlar sperm testı ıstedı malesef sonuc 0 cıktıSizin nekadar oldu öğreneli canim
Canim banami sordun. Bizde 9.ayimizda ogrenmstk ilk 1 hafta ne yerde ne gokteydim. Sonra cok sukur yavas yavas atlattik. Ferahlatti Rabbim. Bizim azo sebebi belli degil hormonlar normal genetik normal. Murat basar doktorumz. Teseye on hazirlik olark bi hap kullaniyo esim ayrica ben nohut kuru yapiyorm ama daha once baya bitkiseller de kullandrdim. Havuc kuru incir kuru balli karisim gibiBazen dusunuyorum rabbım sabır vermese ve ben ılk ogrendıgım gunler gıbı olsam herhalde en fazla 3 ay yasardım. Rabbım derdı verınce sabrını da verıyor hamd olsun.sızın azo sebebınız nedır tedavı oluyormusunuz
Canım Rabbım en kısa zamanda evlat sahıbı yapsın ne dıyım. Ben sımdılık ıncır kuru yapıyorum onumuzde varıkosel amalıyatı var ondan sonra bıtkısellere agırlık verıcem ınsallah tese ye gerek kalmaz. Rabbım hepımızın emegını bosa cıkarmasınCanim banami sordun. Bizde 9.ayimizda ogrenmstk ilk 1 hafta ne yerde ne gokteydim. Sonra cok sukur yavas yavas atlattik. Ferahlatti Rabbim. Bizim azo sebebi belli degil hormonlar normal genetik normal. Murat basar doktorumz. Teseye on hazirlik olark bi hap kullaniyo esim ayrica ben nohut kuru yapiyorm ama daha once baya bitkiseller de kullandrdim. Havuc kuru incir kuru balli karisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?