Alemsin ilkdefami duydun:) hacemat aslında sünnet efendimiz de yatirirmis burda hacemat yapan tanıdığımız var aslında işin ehli kendisi azospermi olupta çıkış başlamış hemde normal yoldan bir sürü kişi ile tanıştık ama eşim eğer ilaçlar fayda etmezse öyle yaptırırım dedi hacemat vücuttaki pis kanıt toplama işlemi bardakta falan kan cekiyorlar hatta esim sormuş hacemati hangi bölgeye uygulayacaksiniz diye varislerin olduğu damarlara demis
Hmm anladım bardakla yapılanı bılıyordumda adının hacemad oldugunu bılmıyordum:)) canım deneyın bır faydası olursa mutlaka paylas burdaAlemsin ilkdefami duydun:) hacemat aslında sünnet efendimiz de yatirirmis burda hacemat yapan tanıdığımız var aslında işin ehli kendisi azospermi olupta çıkış başlamış hemde normal yoldan bir sürü kişi ile tanıştık ama eşim eğer ilaçlar fayda etmezse öyle yaptırırım dedi hacemat vücuttaki pis kanıt toplama işlemi bardakta falan kan cekiyorlar hatta esim sormuş hacemati hangi bölgeye uygulayacaksiniz diye varislerin olduğu damarlara demis
Aynen canim esim tlf açtı belli gunleri varmış perşembe yaptiracak 2 seansta tamam ondan sonra tahlil verecez ben burda paylasirimHmm anladım bardakla yapılanı bılıyordumda adının hacemad oldugunu bılmıyordum:)) canım deneyın bır faydası olursa mutlaka paylas burda
Normalde sirttan yapılıyor ama bu kasiklara yakın varisler var damarlar ordan oluyormuşMerhaba eşim de hacemat yaptırmıştı ama sırtından yaptırdı yanlış mı oldu acaba
Bende yaptirmak istiyorum esime ama yasadigim ulkede isinin ehli hacamatci tanimiyorum. Ewime ya hacamat ya da akupuntur yaptirmak istiyorum.Alemsin ilkdefami duydun:) hacemat aslında sünnet efendimiz de yatirirmis burda hacemat yapan tanıdığımız var aslında işin ehli kendisi azospermi olupta çıkış başlamış hemde normal yoldan bir sürü kişi ile tanıştık ama eşim eğer ilaçlar fayda etmezse öyle yaptırırım dedi hacemat vücuttaki pis kanıt toplama işlemi bardakta falan kan cekiyorlar hatta esim sormuş hacemati hangi bölgeye uygulayacaksiniz diye varislerin olduğu damarlara demis
Denemekle birşey kaybetmeyiz işinin ehli olması lazım tabikiBende yaptirmak istiyorum esime ama yasadigim ulkede isinin ehli hacamatci tanimiyorum. Ewime ya hacamat ya da akupuntur yaptirmak istiyorum.
esin kısır değil canini sikma normal yolla çocuğunuz olur varikosel olabilir ama oda sorun degil her erkekte oluyor biraz beslenmeye dikkat etsin yetermerhabalar 3 senedir evliyim 1.5 senedir cocuk istiyoruz ama henuz olmadı doktora gıttık benden bir duzune test hsg ıstendı,eşime de doktoru elle muanesınde hafif mıktarda varikosel olabilirsin dedi emin olmamakla birlikte. eşimdende spermiogram hormon testi ve film istedi eşimin ilk etapta yaptırdıgı spermiogram test sonucu :
Volüm : 3,5 cc > 2 cc
Viskozite : Az Yapışkan Az Yapışkan
Likefaksiyon : 25 dk. < 30 dk.
Renk : D.Beyaz D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opelasan Gri - Opelasan
pH : 8,0 7,2 - 8,0
Kan : Yok Yok
İrin-Partikül : Yok Yok
1.cc deki Sperma : 9.000.000 > 30 milyon/mL
Total Sperma : 31.500.000 (makler counting camber) > 70 milyon/ejekülat
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: % 22;
Yavaş İleri Hareketli: % 10;
Yerinde Hareketli: % 5;
Hareketsiz: % 63 İmmotilite : % 63 (Hareket etmeyen) < %50
Vitalite : % 37 (Hareket Eden)
Lökosit : 100.000 / mL < 1.000.000 /mL
Eritrosit : Negatif Negatif
Aglütinasyon : Negatif Negatif
- --------------------------------MORFOLOJİ(D-Q)---------------------------------------- WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria Normal yapı : % 25
Anormal Yapı : % 75 > ( %50 Normal )
KRUGER STRİCT CRİTERİA Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı: 25 Normal Yapı : % 6
bu test sonucunda acaba bizim sansımız nedır test normalmi kısırmı varikosel olabilirmi sayısımı düşük teşekkur ederim...
cevap için tesekkurler pekı bu degerler ile cocuk sahıbı olabılırmıyız gorunuse gore marfolojı orta sevıyede ama sayı ve hareketlılık az gozukuyo cocuk sahıbı olunabılırmı yoksa bunları arttırmak ıcın napabılırızD
esin kısır değil canini sikma normal yolla çocuğunuz olur varikosel olabilir ama oda sorun degil her erkekte oluyor biraz beslenmeye dikkat etsin yeter
Canım sperm fısh testını sız neden yaptınızBugün eşim emre bakurcioglu ile konuşmuş tlf da sperm fish testinide gönderdi maille emre hoca boşuna bu testi yaptirdigimizi söyledi esim haploit hucre yok tesede sperm cikarmi diye hocada gülmüş zaten sizde üretim var boşuna yaptirmissiniz diye ve son olarak teseye kadar ilaç kullanma demis esimde zaten bıraktı ilaç kullanmayı sadece vitamin kullanıyor 3 ay sonra tüp bebeğe geçecez hakkinizdan hayirlisi
Canim benim sizde buyuk bir sıkıntı yok sizin sadece değerler dusuk oda cocuk olmamasi icin bir sorun yaratmaz bizler yani bu forumdakiler 1 tane spetm çıkması için çabalıyor sizde milyonlar var oyuzden sukredin stres yapmayin yeter sizin drluk birseyiniz yokcevap için tesekkurler pekı bu degerler ile cocuk sahıbı olabılırmıyız gorunuse gore marfolojı orta sevıyede ama sayı ve hareketlılık az gozukuyo cocuk sahıbı olunabılırmı yoksa bunları arttırmak ıcın napabılırız
Normal çıkış başlamış mi diye ve hangi seviyedeCanım sperm fısh testını sız neden yaptınız
cevap için tesekkurler Allah hepimize yardımcı olsun daha bu konularda yenı oldugum için terimler hakkındada bilgim yok yanlıs baslık altına yazdıysam kusura bakmayın. sonuclar dusuk cıkınca bıraz panıkledımCanim benim sizde buyuk bir sıkıntı yok sizin sadece değerler dusuk oda cocuk olmamasi icin bir sorun yaratmaz bizler yani bu forumdakiler 1 tane spetm çıkması için çabalıyor sizde milyonlar var oyuzden sukredin stres yapmayin yeter sizin drluk birseyiniz yok
Insanlık hali olur böyle şeyler evet yanlış varlık altına yazdincevap için tesekkurler Allah hepimize yardımcı olsun daha bu konularda yenı oldugum için terimler hakkındada bilgim yok yanlıs baslık altına yazdıysam kusura bakmayın. sonuclar dusuk cıkınca bıraz panıkledım
Banami sordun canimYavrum benım sızın fsh varıkosel amalıyatından once kactı. Cok soru soruyorum kafam da cok doru var. Cvp verorsen sevınırım cnm
evet esım sıgara ıcıyor yaklasık 12 senedır ama vıtamın konusunda suphe etmem ne bulsa yer ıcer yogurt suyuna kadar ama kecıboynuzunu genelde duyuyoruz onu denıcez muhakkak tekrardan ılgınız ıcın tesekkur ederımInsanlık hali olur böyle şeyler evet yanlış varlık altına yazdinama canim sizin büyütecek sorununuz yok değerleri yukseltmek icin ise esin sigarayi biraksin iciyorsa eger vitamin takviyesi alsin mesela size keciboynuzu cok iyi gelir en önemlisi stres yapmayin
Yok cnm sana degıl yavrum benıme sordum. Sızde varıkosel varmıydı kıBanami sordun canim
Valla sigarayı birakmazsa mirfolojinin düzelmesini beklemeyin herşey yiyip içmesi değil dengeli beslensin yeter keciboynuzu muhakkak fayda eder sizeevet esım sıgara ıcıyor yaklasık 12 senedır ama vıtamın konusunda suphe etmem ne bulsa yer ıcer yogurt suyuna kadar ama kecıboynuzunu genelde duyuyoruz onu denıcez muhakkak tekrardan ılgınız ıcın tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?